Jump to content
Guest Nemessis

Hackerul de Romania

Recommended Posts

Guest Nemessis

Nota: aici se face o generalizare asupra majoritatii persoanelor ce folosesc uzual expresia “sunt hacker”. Unele persoane chiar pot fi considerate astfel insa numarul lor este extrem de mic in comparatie cu cei care folosesc uzual aceasta expresie. Aceasta descriere este pur si simplu transpunerea realitatii din ziua de azi intr-o forma comica. Cititi totul cu zambetul pe buze pentru ca acesta este scopul.

Sa incepem:

Hackerii din Romania in marea majoritate a lor sunt copii de 12-13 ani ce au avut deja o gramada de femei, masini, bani si mai ales sa nu uitam sunt extrem de bazati si pot omori in bataie pe oricine. Multi dintre ei sunt extrem de buni in a creea bnc-uri si boti pe servere prinse la scan, pentru a-si rezolva problemele de orgoliu cu ceilalti hackeri de pe IRC. Aici intervine o alta problema: pentru a fi hacker de IRC trebuie sa fii in stare sa tii pe boti nickname-urile celorlalti, sa ii floodezi din 10 rooturi dintre care 5 sunt nasa.gov, sa le faci take pe canal si sa ii injuri intr-un limbaj de 1337 h4x0r. Regatul peste care domneste acest hacker va fi intotdeauna canalul cu key si care contine obligatoriu unul dintre cuvintele “hack”, “root”,”bash”,”edu”, “trade”, “gov”, “cc”, “ebay”. Pe acest canal il veti gasi pe el cu toate bnc-urile si toti botii lui, plus un alt hacker care ii este bun prieten. Altcineva nu va avea nicio sansa de a vedea haxoreala adevarata de pe acel canal.

Majoritatea hackerilor din Romania au avut root nasa.gov. Ei au folosit acest root pentru a flooda si a avea bnc pe Undernet. Daca ii superi iti vor garanta ca vei suporta consecintele si vei vedea ce inseamna flood din nasa.gov. Desigur ca atunci cand auziti aceasta amenintare veti inchide speriati calculatorul si va veti ascunde sub pat de frica. Este o reactie normala, deoarece un astfel de om poate chiar sa va sparga calculatorul si sa va stearga toate filmele porno din el.

Expresiile uzuale ce dovedesc puterea hackerului roman sunt:

- iti dau format la calculator

- iti ard placa de retea

- iti dau flood de iti ia foc monitorul

- te las fara net

- iti sparg calculatorul

- fraiere sunt deja la tine in calculator

- lasa ca aflu eu unde stai si te bag la portbagaj

Toate aceste expresii sunt uzuale si au mai mereu pe langa ele si cuvintele:

- fmm

- mu*e

- mm

- terminatule

- lamere

- bagami-as **** in ma-ta

Caracteristica ce ii diferentiaza extrem de mult pe acestia fata de restul categoriilor este faptul ca intotdeauna dau copy/paste in putty cand se conecteaza pe un server spart. Comenzile nu vor trebui niciodata sa fie invatate pe de rost deoarece este o pierdere de vreme.

Pe langa hackerii de 12-13 ani exista si categoria “hackeri batrani” ce deja au sarit de 20 ani. Acestia sunt cei mai respectati oameni pe IRC deoarece toata lumea ii stie. Desigur ca hackerii batrani nu muncesc pentru ca nu au nevoie de nimic in afara de un calculator cu acesoriile adiacente (mouse, tastatura, monitor etc), mIRC, isi petrec sau si-au petrecut toata viata in salile de net dormind pe scaune si cerand de la ceilalti o tigara. Unii dintre ei au si calculatoare acasa, net de 30 RON de la retele de cartier si extrem de multe prietene virtuale pe nume Gore, Nicu, Adrian etc., ce ii sustin in ceea ce fac prin fraze gen “puiu esti cel mai tare, imi dai si mie un bnc?”.

Hackerul batran este atat de plin de cunostinte in materie de IT incat nici macar nu mai sta el sa se chinuie sa faca ceva. O simpla fraza scrisa pe un canal IRC de genul: “dati flood pe ip-ul asta” sau “care ai arhiva de psybnc precompilata” ii va face pe toti sa execute ordinele. Bineinteles ca si acesti hackeri de rang inalt au spart nasa.gov de cateva ori si va pot face orice le trece prin minte.

O categorie total diferita este cea a hackerilor de pe forumuri.

Deja se discuta despre inalta societate a hackingului. Puteti vedea cele mai senzationale expresii din limbajul internautilor. Daca ii deranjezi, le pui o intrebare mult prea stupida in legatura cu ceva mult prea expirat pentru ei, esti denumit “n00b”. Daca in schimb ai tupeul de a te contrazice in privinta unui anumit lucru cu un astfel de hacker devii “lamer”. In ambele cazuri ai marea sansa sa iti iei ban pe acel forum.

Majoritatea hackerilor de pe forumuri sparg mailuri de Yahoo, forumuri phpbb si profile de HI5. Mai nou exista o aversiune asupra paginilor *.piczo.com.

Metodele de hacking cele mai intalnite pe aceste forumuri vor fi enumerate mai jos.

- “Hacking YAHOO mail (citez cuvant cu cuvant)

Pasul 1: intri pe contul tau la yahoo(sau la alt serviciu de mail) compui un nou email pe care il vei trimite la : botul_oficial_yahoo@yahoo.com

Pasul 2: ce scrii in acest email: la subject scri: "usrpsw" + username-ul persoanei la care vrei sa ii afli parola, pe urma alaturi , in paranteza scrii userul tau! (toate astea la subject este f important)]

Pasul 3: acum ce scri : " id;psw;id_forgot;psw_forgot;usr:nume1 ! my_pswis:parola;my_usr:nume2;yahoobotservice " fii atent aici:in loc de nume1 scrii numele userului care vrei sa ii afli parola(de obicei userul e ce e inainte de @),in loc de parola scri parola ta de la contul tau(atentie ea trebuie sa fie reala pentru autentificare), in loc de nume2 srci userul tau(tot real pentru verificare),

vezi sa scri exact cum este scris aici intre ghilimele fiindca altfel nu functioneaza!!!!

Pasul 4:acum astepti vreo 4-5 minute si vei primi un mail cu parola care o vrei

incercat de me!!”

- program de hack prorat

- trimiti poza cu keylogger in ea si furi parolele

- ii afli ip-ul si bagi ip-ul in radmin sau prorat si te conectezi la el

- faci un “scamm” si zici ca “e” poze cu tine acolo si se logheaza “fraeru” si ii “ei” parola

- trebuie sa dai flood pe messenger cu bootere ca sa hackeresti id-ul la fraieri

O lectie foarte importanta si de tinut minte predata de acesti hackeri:

- Yahoo nu se sparge decat cu troieni, keyloggere si scamuri

- forumurile sunt usor de spart.

- intotdeauna sa faci deface cu link catre forum si cu semnatura ta pus pe indexul site-urilor sparte

- cand esti membru al acelui forum trebuie sa folosesti NEAPARAT cuvintele: “sunt hacker”, “n00b”, “lamer”. Daca nu o faci vei fi respins de catre ceilalti membri ai forumului.

- intotdeauna cand cineva te intreaba ceva despre exploituri il trimiti catre google si ii spui sa caute exploiturile publice care desigur ca inca functioneaza in 90% din cazuri.

- daca nu stii Linux esti lamer. De pe Linux se face orice. De pe Windows nimic.

Cea mai periculoasa categorie de hackeri este cea a hackerilor de pe forumuri care sparg cc-uri denumiti “Sorinei”.

Ce inseamna sa spargi cc-uri? Este o expresie fulminanta inventata si brevetata de hackerul roman. Inseamna sa ai o lista impresionanta de carti de credit in calculator sau in mail. Metodele lor de a sparge cc-uri sunt:

- faci un scam si dai spam si iti vin milioane de cc-uri

- trimiti la lume un program de furat cc-uri denumit de catre nestiutori “keylogger”

- spargi shop-uri si iei de acolo cc-uri pe care (culmea) le golesti la bancomat cu carduri clonate

- ceri de la ceilalti useri un cc bun de pe care vei scoate o gramada de bani

Acesti hackeri care sparg cc-uri sunt extrem de abili in a face zeci de mii de parai lunar. Au bmw-uri pe care nu le scot din garaj deoarece cu autobuzul e mai bine sau sunt mereu in service dupa ce au facut accident la ultima betie, au femei sukare cu care nu se intalnesc niciodata pentru ca sunt niste panarame, au spate de spate cu toti smecherii din cartier cu care nu se saluta vreodata pentru ca ii toarna garda si e mai bine sa isi ascunda tovarasia. Sorineii scot milioane zilnic si cand cineva ii intreaba ceva, in mod sigur vor sti raspunsul corect chiar daca nu au auzit vreodata de acel lucru.

Va intrebati cum scot ei bani din cc-urile sparte? Voi enumera metodele mai jos (aflate din surse sigure):

- cloneaza cc-urile pe niste carduri nescrise numite “blank-uri”

- se duc cu o casca de motociclist pe cap la bancomat ca sa incerce cc-ul clonat

- ia banii si pleaca fericit

- prosteste lumea pe ebay

- scoate bani din conturi PayPal furate

- da copy/paste in browser la toate combinatiile de licitatii pe care tovarasii lui mai hackeri decat el i le-au trimis in mail

Mare atentie: acesti hackeri de pe forumuri care sparg cc-uri nu dau gres niciodata. Ei cu stiinta si precizie pot face cash-out de pe ORICE card. Nici macar nu au auzit de track2 dar totusi la ei merge orice cc. Senzational dar totusi se intampla doamnelor si domnilor.

Metodele de protejare a hackerilor.

Desigur ca toti hackerii sunt urmariti de politie, Interpol, FBI si trebuie sa isi ascunda identitatea. Pentru asa ceva exista programe si metode de 1337 h4x0r:

- metoda conexiune de la telefon public. Inventata de catre “Sorinel The Hacker Master Of CC & PayPal” si care a fost folosita cu nesimtire de catre producatorii filmului “Hackers 2” fara a-i acorda creditul necesar lui Sorinel, aceasta metoda incredibila va permite sa mergeti la un telefon public cu laptopul si sa va conectati la internet desigur fara a starni suspiciuni in randul patrulelor de politie, a trecatorilor sau a centralei de telefonie. Ideea se bazeaza pe faptul ca poti taia linistit firele unui telefon public si sa stai cu un laptop in cabina iar pe ceilalti nu ii deranjeaza acest lucru. Genial nu-i asa?

- proxy public luat de pe site-uri gen proxy4free.com si care te protejeaza pana si in pantaloni de public ce e

- proxyswitcher –acest program ce foloseste o lista de proxy-uri (publice desigur) va proteja orice hacker urmarit de politie.

- AOL sau Compuserve – datele care se logheaza acolo nu vor ajunge in vecii vecilor pe mana organelor abilitate. Nici nu ramane in server toata sesiunea online a hackerilor in care apare printre altele si ip-ul lor real.

Cel mai bun exemplu de hacker roman este SirVic. Iata realizarile sale:

- a spart (la scan) server .nasa.gov

- a folosit cele mai tari metode de nedepistare a ip-ului (aol)

- a folosit cele mai sigure adrese de mail din lume (yahoo, aol, mailul de pe serverul spart)

- si-a facut server IRC pe nasa.gov

- a sters fisiere din serverele nasa.gov

- si-a facut bnc pe nasa.gov

- a fost prins

- a primit oferte de munca la companii de securitate

- s-au retras ofertele de munca cand s-a aflat ca e h4x0r de IRC

- a scapat de proces

- e in proces

- il asteapta 70 de ani de inchisoare

Acesta este un adevarat hacker doamnelor si domnilor. Un om ca el este demn de admiratie pentru ca a reusit sa faca atatea lucruri bune cu viata lui si sa isi asigure un loc linistit si racoros unde nu plateste intretinere, apa, curent, caldura, pentru 70 de ani de azi inainte.

Cu respect pentru toti acesti hackeri romani

Nemessis - http://rstcenter.com

Link to comment
Share on other sites

mie cel mai hacker mi se pare oGy ... va rog sa nu spuneti ca am postat aici ca ma baga la carlinga :twisted:

si din cate vad eu unele profile i se potrivesc de minune .... dar Nemessis ai uitat de carlinga sau de "iti sparg dinti sa moara mama" "fraiere" bla bla :twisted:

un om cu multe scaune la cap :P

Parca asa se spune nu :?:

Link to comment
Share on other sites

faza cu linkatul serverului sau la undernet este urmatoarea ...lasa-ma sa-ti explic cu linkarea asta ca e data dracu ....

intr-o zi se trezeste el ca zice ... frate imi cumpar un calculator mai bun (ca al lui dai la manivela sa porneasca) si mi-l fac server ...dupa aia il linkez cu undernetul si ma fac ircop .....(vai ce mandrie) (oare la pc lui cel nou o sa aiba clima bizonica :?: :D:D:D:D ) dupa cateva zile la intrebarea unora - hai frate ce faci nu iti mai linkezi serverul ... ca vrem si noi sa ne faci helperi :D:D:D:D:D el spune - tu crezi ca eu am timp de prostiile astea minore .....nu stau sa imi bat capul cu asa ceva .... ( daca as sta sa povestesc tot ..... cred ca nu mai termin .... )

alte tampenii - pic undernetu

- imi fac 1000 de bnc-uri ca sa nu mai pic in G-line (si el nu stie sa bage un server la /addserver OMG (i think i`m on marte)

- te bag la carlinga fraiere (prea multe filme cu eminem :D)

-iti sparg dintzi sa moara mama (franfurte stai relax)

-frate sunt intr-un team de hackeri daia bazati care dau flood cand vreau eu ...si sunt super cunoscut

Sincer as vrea sa-l cunoasteti .... nu ca nu ar fi bufonul cartierului .....dar just meet him si veti avea ce sa povestiti nepotilor despre marele hacker care a speriat copilele

sa nu mai zic ca daca vede ceva la voi ... o sa fiti xeroxati :))):D:D:D

de data asta chiar o sa fiu bagat la carlinga

Link to comment
Share on other sites

draku cu tot respectu termina cu jignirele asupra mea si cu toata idiotenia pe care o ai in cap ... daca stau sa ma gandesc mai bine nu ar trebui sa te simti la comentariul facut de Nemessis la acest subiect ?(vezi fraza hackeri peste 20 de ani") ... asa ca inceteaza ... nu te amenint ci doar te avertizez .Ma asteptam la mult mai mult din partea ta , tu fiind mai mare ca varsta decat mine , dar eu ca sunt mai destept am sa cedez primu , si am sa te las pe tine sa iti dezlantui idiotenia din tine in continuare ... Cu aceasta ocazie rog webmaster-ul acestui site sa stearga acest subiect deoarece , este neinteresant ... si daca tin eu minte loc-ul acestor subiecte needucative sunt la locul de gunoi (Recycle Bin) .

Link to comment
Share on other sites

hai ca este funny ...nu ti se pare ... :D:D:D pai eu din ce am citit mai sus majoritatea ti se potrivesc mai leaw (oGy) lol pana si aici esti xerox ... oare ce inseamna acest leaw ...

wow beware this is a LeGiOn.Of.DeViL

dudeeeee shot yourself

IESI AFARA . punct :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Ogy sau leaw cum vrei tu sa iti spui, daca te uiti sub numele meu vei vedea ca scrie "admin". Acum in mintea ta nu inteleg ce o fi dar chiar crezi ca mi-as sterge propriul meu topic, care apropo e postat la off-topic daca nu ai observat, iar la off-topic poti pune aproape orice subiect.

Oricum vi se potriveste descrierea atat tie cat si lui draku. Diferenta e ca draku produce si bani ;)

Schimba-ti semnatura inainte de a primi ban.

Link to comment
Share on other sites

...hai Ciao ca am plecat la treaba ...pierd vremea pe net cu unii ca voi ... si tot degeaba ca nu rezolv nimic doar ca imi obosesc mainile tastand pe site-ul asta penibil .....

ai zis ca pleci, nu te-a trimis nimeni dar vorbesti aiurea => ca tot ce ai scris ai scris degeaba... adica ai scris doar de dragul de a scrie .... mai bine te abtii

bafta hackere

Link to comment
Share on other sites

Guest flama

ooo da uite cum au sarit ei ca ciupercile sa se certe ... parerea mea e ca shi acuzatorii shi acuzatzii se incadreaza in postul lui nemessis ... nu ca i'ash cunoashte dar la felul cum s'au flambat sunt mai mult ca sigur ca asha e ... kids acesta este un topic de citit cap coada zambit in sine (daca nu cumva te incadrezi in categoriile enumerate mai sus) shi zis bravo nemessis ... totzi gandim asta dar tu ai fost primul caruia nu i'a fost lene sa scrie atat de mult =))

fiind cheaun de somn ca am codat toata noaptea nu am observat 2 chestii pentru care imi cer scuze :

1. nu au sarit multi ci doar trantitzii aia 2 de draq shi gay sau ogy cum ii zice.

2. observ ca voi va cunoastetzi personal shi ceea ce se intampla aici poate fi numita doar o cearta intre cunostintze (posibil vechi prieteni ?)

imi cer scuze daca aberez sau am omis ceva pentru ca inca, codez shi inca sunt cheaun de somn ... aaa da shi ala dupa ce ca face qvadruple-post mai e shi aliterat =))

Link to comment
Share on other sites

Deja se discuta despre inalta societate a hackingului. Puteti vedea cele mai senzationale expresii din limbajul internautilor. Daca ii deranjezi, le pui o intrebare mult prea stupida in legatura cu ceva mult prea expirat pentru ei, esti denumit “n00b”. Daca in schimb ai tupeul de a te contrazice in privinta unui anumit lucru cu un astfel de hacker devii “lamer”. In ambele cazuri ai marea sansa sa iti iei ban pe acel forum.

Cata dreptate ai Nemessis. Felicitari ! :arrow:

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

ogy - aici avem reguli. Daca ai citi regulamentul dragul meu ai vedea ca numai datorita posturilor pe care le-ai scris unul dupa altul ai intrunit numarul de abateri pentru a lua ban. Poti sa consideri ca e ca pe mirc daca te face sa te simti bine. Invata ce inseamna butonul edit pe un forum alta data. Ban.

Gata, mi-am pierdut deja clipe pretioase din viata sa raspund unui retardat agramat de pe mirc.

flama - ogy e genul de om care atunci cand te vede pe strada vine sa te intrebe cum sa faca una sau alta iar cand e pe mirc se lauda ca e cel mai tare si ca te face de boala copiilor. In afara de click dreapta pe nick-ul tau si op/deop/kick/ban e total paralel cu netul deci se incadreaza in categoria hacker de mirc care iti formateaza procesorul :)) Zilele trecute zicea ca are un super scanner de spart site-uri (dar nu stia ca vulnerabilitatea se numeste rfi). Dupa cum vezi copiaza pana si semnaturile altora :)

Link to comment
Share on other sites

- daca nu stii Linux esti lamer. De pe Linux se face orice. De pe Windows nimic. 

Cred ca este invers :) + Ai facut o generalizare pripita astfel jignindu-i pe toti aflati intre o anumita varsta si care doresc sa atinga stagiul de hacker .

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
]

Ai facut o generalizare pripita astfel jignindu-i pe toti aflati intre o anumita varsta si care doresc sa atinga stagiul de hacker .

Nu exista (stadiu vroiai sa spui cred) stagiul de hacker. Nu te poti autoproclama hacker. Este o expresie care are valoare doar atunci cand este spusa de oamenii care intr-adevar stiu despre ce e vorba si sunt recunoscuti in intreaga lume pentru descoperirile lor.

Link to comment
Share on other sites

@nemessys:nu am citit tot articolul facut de tine ci doar jumatate ptr ca dupa acea jumatate mi=am dat seama ce va urma si unde vrei sa bati.vrei sa trezesti la realitate asa zisi "hackeri" care se lauda intruna si se dau mari si tari.si pe rst sunt cativa astfeli de hackeri care se dau rotunzi.....si li se pare ca ceea ce ei fac este hacking in adevaratul sens al cuvantului.

ptr mine hacking inseamna in primul rand inteligenta si banuiesc ca stii la ce ma refer.pe urma incap si celelalte lucruri:dorinta de a invata si de a trece de toate obstacolele intalnite,etc...ma intelegi tu ca sper ca nu esti scrip kiddie :)

bafta si frumos articol pana unde am citit eu......

as propune ca acest articol sa fie pus la regul ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest flama

@ d3light

ma indoiesc ca nemessis vrea sa ii trezeasca la realitate pe oamenii aia pentru ca e constient ca sunt incurabili :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...