Jump to content
Password007

Problema PC

Recommended Posts

Salut,am si eu o problema cu pc-ul meu acum cateva zile din cauza unui "soc de curent" cand am aprins pc-ul facea figuri sistemul de operare (windows xp sp3) de exemplu nu functiona sa dau copy/paste plus multe altele.

Asa ca am decis sa "repar" sistemul de operare ca nu am vrut sa pun din nou windowsul deoarece aveam multe chestii instalate si nu vroiam sa le pierd deoarece acum in vacanta stau la tara si am internet de la orange prin router si dupa ce depasesc limita de viteza (2 gb) imi merge foarte foarte greu internetul.

Asa ca am bagat cd-ul cu windows am dat restart si dupa am ajuns la faza aia cand te intreaba daca doresti sa ii dai sa il repare sau nu am dat ca vreau sa il repar toul a decurs perfect normal cand am deschis pc-ul am avut surpriza sa nu imi mai arate procesorul si nici firefox nu mai salveaza memoria cache stie cineva dece care sa fie cauza?

dzc7ky.jpg

http://oi39.tinypic.com/dzc7ky.jpg

Edited by Password007
Link to comment
Share on other sites

Dar te-ai gandit la faza cu repair?Te-ai gandit ca poate s-au suprapus unii registrii si poate sa fie problema din registrii?

Iar din cauza unui soc electric nu s-ar putea intalni asemenea probleme ( sa nu poti da copy/paste si altele ), decat sa se defecteze ceva componente.

P.S: De aceea nu e bine sa instalezi programele in partitia din care face parte OS-ul, puteai da un format fara probleme in cazul acesta.

off: @oust [sarcasm]ia*[/sarcasm]

Edited by hackerika
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...