Jump to content
seboo00111

Oracle Summer Tech Days - Bucharest 2013

Recommended Posts

Prezentare

" In ultimii 20 de ani, in cadrul fiecarei industrii si al oricarei economii, mediul de afaceri a fost supus unor transformari dramatice. Companiile manufacturiere se transforma in companii de servicii manufacturiere,agentiile guvernamentale se transforma in asa fel incat sa poata oferi servicii cetatenilor, iar companiile de retail se transforma in vederea asigurarii de servicii de retail sociale. Aceste transformari au creat atat pentru clienti cat si pentru angajati o intreaga experienta digitala conducand organizatia catre o noua arhitectura IT in ceea ce priveste securitatea.

Noile aplicatii vor fi mai bine construite in mediul Cloud decat on-premise iar interactiunea va fi mobila, accesibila si sociala.

Afacerile care se vor transforma conform acestui model vor avea nevoie sa isi protejeze clientii sis a le castige increderea oferindu-le astfel o experienta sigura.

Pe parcursul acestui eveniment veti putea vedea cum companiile IT pot sa isi securizeze datele in mediul Cloud, sa experimentati interactiunea mobila si sociala folosind strategii de securitate avansate si de asemenea cum sa aplicati o abordare in conformitate cu reglementarile in vigoare folosind arhitectura mobila si sociala in conditii de securitate.

Va invitam alaturi de noi, miercuri 24 iulie, la un seminar exclusiv de securitate, pentru a afla cum cele mai recente progrese ale Oracle, privind managementul de identitate si de securitate a datelor, va pot ajuta sa va imbunatatiti solutiile de securitate in IT, in conformitate cu reglementarile in vigoare si reducandu-va in acelasi timp costurile.

Nu pierdeti ocazia de a socializa cu colegii dvs., de a va impartasi ideile si de a discuta cu expertii Oracle despre extinderea infrastructurii IDM si politicile de securitate in carul noii experiente digitale!

Inregistrati-va online pentru acest eveniment gratuit.

Pentru detalii suplimentare: Andra Duta: +4 021 212 01 41, andra.duta@results.ro

Va asteptam cu drag,

Echipa Oracle. "

Agenda

10:00 - 10:30 - Inregistrare participanti si cafea

10:30 - 10:35 - Cuvant de bun venit

10:35 - 11:35 - Securing The New Digital Experience by Katerina Kalimeri, CISSP Security Solution Architect, Oracle EE&CIS Enterprise Security

11:35 - 11:45 - Studiu de caz by Katerina Kalimeri, CISSP Security Solution Architect, Oracle EE&CIS Enterprise Security

11:45 - 12:20 - Demo: Securing The Mobile and Social Interaction Demo by Katerina Kalimeri, CISSP Security Solution Architect, Oracle EE&CIS Enterprise Security

12:20 - 12:30 - Intrebari si raspunsuri

12:30 - 13:30 - Masa de pranz

Date despre eveniment:

miercuri, 24 iulie 2013

10:00 – 13:30

Oracle office

CVC5, Calea Floreasca 169 A, corp B, etaj 1

Bucuresti, Romania

sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...