Jump to content
dcl1977

Antena SIGNAL KING SK-999WN wifi 2w 2000mw - Chipset: RT8187L - 48DBI

Recommended Posts

Chiar ca FAKE,la 48dbi in linie dreapta te duci undeva la peste 2km -2km jumatate.Asta tehnic discutand inseamna simplu bruierea oricarui televizor de langa tine:))

1. Distanta pe care poate transmite o antena wifi, desi este influentata si de dBi (prin calitatea semnalului), nu iti poate fi garantata de nici un echipament si tine mai mult de marime si inaltimea la care sunt puse antenele.

2. La tine 48 dBi = 2 Km ... In Italia 35 dBi = 300 Km (Link)

3. Tehnic discutant nu ai idee despre ce vorbesti ... Frecventele TV sunt sub 1000 MHz iar frecventele Wifi sunt intre 2400-2500 MHz (2.4 GHz) sau intre 5725-5875 MHz (5 GHz)

4. Informeaza-te inainte de a deschide gura (sau inainte de a atinge tastatura in functie de situatie).

Link to comment
Share on other sites

La 48 dbi ar mai fi o chestie, speranta ta de viata daca o instalezi pe aproape sau treci prin raza ei, e ca si cand ti-ai face radiografie zilnic. Desi ar fi o chestie funny sa te trezesti avatar intr-o buna zi. Panel de 20 db cu Alfa AWUS036Hnu cred ca a fost depasit pana acum pentru o solutie city inclusiv alte scopuri injectabile. Am cheltuit eu multi bani incercand diverse altele. Pe ultimul loc sistemele tun yagi dar iarasi depinde pentru ce ai nevoie.

Link to comment
Share on other sites

uofffff ....

yakuza2007 ... 99% din echipamentele folosite intr-o casa normala functioneaza cam pe aceeasi frecventa radio ca si wifi-ul (de la telefoane mobile la telecomenzi si aparatura de supraveghere).. DAR (pt ca intotdeauna exista un DAR) ceea ce zici tu cu radiografiile e complet eronat pt ca aparaturile care emit radiatii foarte puternice (rmn,cuptor cu microunde,etc.) sunt proiectate in asa fel incat sa le emita pe o distanta foarte scurta la intensitate foarte mare si doar intr-o directie pe cand wifi-ul emite pe distante relativ mari la intensitate mica si in toate directiile. Gandeste-te ca, cuptorul cu microunde emite intr-o cutie izolata de 0.013832 m^3 la 700W pe cand routerul wifi emite intr-un spatiu de 135m^3 la 24W fara sa mai luam in calcul si peretii ("calcule" facute pe aparatura mea)...

Oricum ... spectrul electromagnetic se compune din mai multe lungimi de unda ... de la raze gama (scurte) la undele radio (lungi...normal)... cele mai periculoase fiind cele scurte (Gama, UV (da...de asta te dai cu lotiuni la plaja), Raze X) pentru ca au radiatii ionizante si de obicei au lungimea de unda mai scurta decat lumina ! Wifi-ul lucreaza pe lungimi de unda mai mari decat a luminii in aceeasi categorie cu telefoanele,telecomenzile, etc.,(infra-red,microunde,radio) si sunt considerate a fi mult mai putin daunatoare ...

Daca ce spui tu ar fi adevarat, sistemele de incalzire cu panouri radiante (50*40 cm la 500W) ar trebui sa te prajeasca incet de la interior catre exterior ...

Este adevarat ca unii pot fi mai sensibili decat altii la undele electromagnetice (dureri de cap and shit) ... dar in acelasi timp altii sunt intoleranti la lactoza ... deci efectele radiatiilor vor fi diferite de la o persoana la alta!

(Read)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...