Jump to content
lexx

cum se fura din bancomate

Recommended Posts

multi se intreaba cum pot uni sa fure din bancomate cu propriul card lor fara sa ii ia bani din propriul cont.

===============================

astazi ne vom ocupa despre aceasta problema

===============================

exista multe metode hack sa faci bani mai grele si mai usoare mai riscante si mai sigure metoda aceasta necesita nu foarte multa truda.

AI NEVOIE DE:

-un card Visa sau MasterCard altele nu stiu daca merge(mergi la o banca si iti faci un card nu trebuie sa pui nustiu cati bani 10-100-200 Euro pe el, oricum nu conteaza)

-si un program generator de numere de card Visa sau MasterCard(dupa parerea mae cred cel mai bun este Card Wizard care il gasiti in motorul de cautare google.acest program genereaza numere de Visa sau MasterCard de la anumiti utilizatori sau chiar si simplu numere adevarate)

METODA: mergi la un bancomat respectiv care apartine de la banca de unde ai cumparat cardul si il bagi acolo si scrii numarul pe care il genereaza programu tau downloadat pe PC .

IMPORTATNT:

cand iti scoti bani prin aceasta metoda sa nu scoti multi pt ca o sa se prinda astia

CUM FUNCTIONEAZA in mod explicat sa inteleaga toti

imagineazati ca este o camera plina cu seifuri pline cu bani,banda magnetica de pe card sau simlu cardul este cheia acestei camerei iar numerele generate sunt combinatiile seifelor

========================================

si inca ceva aceasta metoda merge la site-urile comerciale de exemplu la site-urile porno

by lexx

Link to comment
Share on other sites

lol ce tutorial interesant, oare ma intreb eu cel care a dat copy si paste la ceva scris de acum 12 ani, are idee cum arata un CARD, un bancomat si cum se scot bani din atm? Daca se mai continua cu astfel de tutoriale se duce de rapa RST_ul. Decat sa scrii ceva pe acest forum doar de dragul de a scrie mai bine stai calm si citeste mai mult.... PAREREA MEA....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...