Jump to content
UnixDevel

Internet pe spatele vecinului

Recommended Posts

functioneaza din ce cunosc doar in reteaua Rcs

Cum sa ai internet pe spatele vecinului sau cum sa "dormi linistit" dupa 2 noaptea :)

1 se descarca angry ip scanner

2 se introduce range-ul vostru de ipuri pornind de la 1 la 254 : exemplu ipul meu este : A.B.C.1

o sa introduc in angry ip scanner : A.B.C.1 iar in acealata parte A.B.C.255

3 ne ducem la tools -> preferences -> ports -> iar in partea de jos unde scrie "specify ports to scan" bagam faimosul ( 80 ) si apasam ok

4 asteptam ip-urile sa apara cu posturile gasite

5 luam fiecare ip pana dam de un router

6 dam de router si incercam parole :admin,admin ; admin,1234 ,deobicei merg astea (acuma depinde si de router) eu ma mai folosesesc de google dupa parolele default

7 am intrat in router

8 mergem la setarile de internet ,tada ar trebui sa ai acolo username-ul introdus ,gen BB (daca esti din bucuresti) ,oua dar stai mai jos avem si parola ,ce tare estem ,dar stai parola este cu asterix ,(sa mori tu) e plaintext daca dai Ctrl+u de uiti in codul sursa al paginii web cauta si tu input type password si copie ce e in value :)) si babam ....avem un user si o parola.

9 Omoram routerul vecinului (dam cu setarile de pamint)

10 ....mai incolo stiti si voi ce puteti face :)

scuzati-mi gramatica ,poate se stia ..dar am zis sa fac si eu un tutorial

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Multumim pentru topic.

Dar aveti grija, cei de la RDS m-au pus sa dau declaratii fiindca m-am conectat la peste 40 de conturi ale abonatilor lor. Nu au vrut sa-mi porneasca internetul pana nu am dat aceste declaratii si i-am zguduit putin. Puteti fi dati in judecata de posesorii conturilor de care va folositi.

Apropo: RDS salveaza loguri cu fiecare cont cu care te conectezi, data si ora. Daca sesizeaza vreo activitate suspecta, vin la voi la usa si va spun ca v-au oprit netul si dupa va cheama la ei la sediu sa dati declaratii.

Link to comment
Share on other sites

pasul 6... daca nu merge cu parole default, se poate incerca si brute force, iar daca are ruter setat sa nu poata fi accesat din exterior, singura solutie e spargerea wirelesului ...

noroc ca in bucuresti pe unde umblii numa retele wireless gasesti, ai de ales intre cele open si cele cu parole slabe :)

problema e, nu faceti prostii de pe reteaua vecinului (gen spargeti ce nu trebuie pe net), in functie de marimea prostiei ajunge sau nu ajunge si la voi (pentru ca nu toti stiu sa se si protejeze cu adevarat)

Link to comment
Share on other sites

Povestea mea: in 2011 mia batut politia la usa sa imi spuna ca sunt citat la dicot in legatura cu o plangere, eu sunt din Hunedoara, plangerea venea din iasi, mam prezentat si ghici ce! un clien din iasi a depus plangere inpotriva mea ca ii utilizez contul de internet, rds-rcs la randul lor a depus plangere ca am accesat o retea fara a avea acest drept, una peste alta am scapat cu o amenda de 500roni, dupa cateva plimbari la dicot deva ... ce pot sa zic eu ... jucativa, si eu mam jucat :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...