Jump to content
livestyle

Castiga bani pe net ca freelancer

Recommended Posts

Ce inseamna freelancer?(pentru cei ce nu stiu) Freelancer sau freelance, inseamna lucrator independent. Un freelancer este o persoana care indeplineste un serviciu online, fara a-si lua un angajament pe termen lung fata de angajator. Serviciul poate fi: web design, web development, logo/banner design, flash, seo, creare aplicatii software, data entry, traduceri, scriere articole, copywriting, creatie video plus multe, multe altele.

Cum sa-ti gasesti de lucru ca freelancer? Ca freelancer, iti poti gasi de lucru prin intermediul unor site-uri de specialitate. Te inregistrezi, cauti un job care ti se potriveste si aplici pentru el. In momentul in care ai aplicat pentru un job, trebuie sa specifici suma pentru care esti dispus sa indeplinesti acel job (in functie de bugetul angajatorului).

Cele mai pupulare site-uri prin care poti sa iti gasesti de lucru sunt: Freelancer, vWorker, ScriptLance, GetACoder, eLance, iFreelance, LogoMyWay - concursuri de logo design la care poti castiga bani frumosi. Pe aceste site-uri, sute de joburi noi sunt adaugate in fiecare zi.

* Ca freelancer ai nevoie de cunostiinte medii de limba engleza si de un cont PayPal.

Edited by livestyle
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...