Jump to content
livestyle

SUA si Rusia au ajuns la un acord comun de a inchide site-urile de piraterie online

Recommended Posts

Guvernul SUA a anuntat ca tocmai a reusit sa rezolve una dintre cele mai importante probleme in lupta cu pirateria online. A obtinut acordul Rusiei pentru o colaborare stransa.

Ads by INTERNET PROTV

Rusia, unul dintre punctele sensibile ale Europei in pirateria online, un loc in care multe dintre site-urile de torenti isi tin serverele, a acceptat sa participe alaturi de SUA in lupta impotriva file-sharingului ilegal de informatii pe internet, scrie Torrent Freak.

"SUA si Rusia au anuntat ca au ajuns la un acord comun de a opri site-urile de piraterie. Cele doua tari sunt de acord sa inchida operatorii ce actioneaza in aceasta zona. In acest moment in Rusia, zeci, probabil sute de site-uri de piraterie online functioneaza fara probleme si asta din cauza ca autoritatile nu au aratat pana in prezent niciun interes de a actiona in aceasta directie. Situatia a fost bineinteles considerata inacceptabila de catre SUA, care ieri a anuntata ca a ajuns la un acord pentru a actiona impreuna impotriva 'piratilor online'.", precizeaza Torrent Freak.

Sursa citata scrie ca prin "colaborarea comuna" se intelege inchiderea site-urilor care "faciliteaza incalcarea dreptului la proprietate intelectuala" si actionarea in justitie a celor care au permis ca aceste site-uri sa existe.

Sursa Stiri online, stiri de ultima ora | Stirileprotv.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...