Jump to content
MazaBoY

Yahoo atacat de Hackeri

Recommended Posts

Utilizatorii din România, Fran?a ?i Marea Britanie sunt afecta?i de un atac informatic. 27.000 de adrese de e-mail sunt virusate în fiecare or?. Atacul vizeaz? serviciul de publicitate yahoo.

Drago? Rou?, antreprenor online, a declarat la REALITATEA TV c? utilizatorii ar trebui s?-?i schimbe parolele imediat. "Schimbarea rapid? a parolei chiar dac? nu ai fost afectat", a spus acesta care a precizat c? este recomandat? schimbarea periodic? a parolelor.

Sursa : http://www.realitatea.net/yahoo-atacat-de-hackeri-utilizatorii-din-romania-printre-cei-mai-afectati_1351282.html

Edited by MazaBoY
Link to comment
Share on other sites

Am vazut si la TV stirea...ca juma de milion de conturi de ro o fost sparte,si ca o fost golite conturi bancare etc.... daca am de exemplu paypal si payoneer pe gmail ma poate afecta si pe mine virusul "malware-ul" ?

Oameni buni, va recuperati banii fara probleme, mai ales din paypal/siteuri homebank, se verifica cap coada toata conexiunile si toate datele si se dovedeste ca nu voi ati umblat cu cascavalul, chiar asa greu intelege romanul 'tehnologia' din ziua de astazi?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...