Jump to content
GraFFik

Pentru ADMINISTRATORII RST: Help!

Recommended Posts

Acest post este indreptat in special catre administratori, dar si catre ceilalti utilizatori care ar putea sti ceva legat de problema care urmeaza.

Astazi la ora 7:29PM s-a incercat o resetare de parola la paypal. Dupa aceasta resetare au urmat si altele, yahoo, bitcoin, facebook, etc.

Yahoo_Mail_2014_01_19_23_10_01.png

Ultima chestie care am descarcat-o de pe forum a fost https://rstforums.com/forum/80197-simple-traffic-exchange-portable.rst insa ceva nu se leaga. Eu am descarcat-o la ora 7:38PM si parola a fost schimbata la ora 8:32.

Ce am gasit ciudat in contul de yahoo a fost o adresa de email aditionala: csavucoz@gmail.com, care am gasit-o ca fiind folosita si la un cont de pe forum.

Register_at_Romanian_Security_Team_2014_01_19_22.png

1. Acestea sunt cele mai relevante rezultate care le ofera domnul google legat de problema mea: https://www.google.ro/search?q=csavucoz&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=VTjcUurVNPLT7AbGx4EQ

2. Numarul de telefon al persoanei care are adresa respectiva se termina in 22. Cel putin asa spune gmail-ul cand incerci sa resetezi parola.

Ultima persoana cu care am facut schimb de adrese din diverse motive a fost acesta: https://rstforums.com/forum/members/danielsado/ care ulterior mi-a trimis si o suma de bani pentru ceva.

Acum ce rugaminte am la administratori, daca ma pot ajuta si pe mine cu numele utilizatorului care are acea adresa de mail sa pot face si eu o legatura.

Faptul ca spun aceste lucruri aici sper sa va ajute si pe voi, ceilalti utilizatori ai forumului care ati avut de lucru cu aceasta persoana sau intentionati sa faceti ceva.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Pagube nu a facut, insa nu inteleg motivul. In fine. La conturile care se poate, am setat two-factor authentication sa fie mai safe. Nu cred ca e backdoor. Momentan nu mai e nimic schimbat. S-a legat strict de conturile care erau facute cu acea adresa.

Moved to trash and closed.

Edited by em
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...