Jump to content
cross12

O carte buna despre C/C++ ?

Recommended Posts

Daca esti cat de cat matur, poti incepe direct cu programing practice and principles, este cartea de baza(scrisa de autorul limajului c++), de asemenea, pana prinzi ce e cu variabilile si functiile, poti incepe intai cu ceva tutoriale pe youtube, si apoi sa continui cu o carte. O chestie foarte importanta este sa nu fi lenes. Ce vreau sa spun prin asta? Sa scrii de mana codul pe care ti-l da cartea(de multe ori codul este gratuit pe site-ul carti), si sa faci exercitiile din carte, indiferent cat de usoare/grele ti s-ar parea. Exercitiile alea au rolul de a iti forma mintea si a te obisnui cu codul si cu abilitatile necesare pentru a programa(atentia la detalii, capacitatea de a observa diferente minore, smd). Totul despre c/c++ este o carte referinta, si nu o recomand incepatorilor, cartea prezinta in mare parte doar chestiile existente in libraria standard(in mare functi, macro-uri smd).

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Ai dreptate intr-o oarecare masura. Oricum niciodata nu o sa putem sa recomandam cartea perfecta. Unul se prinde foarte repede doar din coduri scrise si ce face fiecare, altul din literatura + cod si tot asa.

Toata chestia este ca nu trebuie sa inveti dintr-o carte, poti invata din mai multe carti, parcurgand aceleasi capitole din carti diferite inveti sa rezolvi acelasi lucru cat mai eficient. Parerea mea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...