Jump to content
Nemessis

Date personale Valium [update]

Recommended Posts

Bun. Am incheiat si capitolul asta. Pentru ip-uri dati scroll la pagina pana jos.

Acum povestea completa:

Utilizatorul Valium a comis-o pe barba lui prin faptul ca a spart nu stiu ce server al unei firme maricele. Va dati seama cate durere in pula are toata lumea de pe RST de ce servere sparge un anonim muritor de foame din Alexandria. Deci nu privea pe nimeni de aici ce server a spart ruptul asta in coate. Doar ca dobitocul santajist a inceput sa se foloseasca de rubrica de show-off de pe RST ca sa poata raspandi usor informatia ca va face publice bazele de date ale respectivei companii ca sa primeasca si mai multi bani de la ei. Adica santaj pe fata, iar RST-ul era un mediu de expunere al unor date ciordite in cazul in care cei de la companie nu voiau sa ii mai dea niste bani in plus.

Care e implicarea RST-ului? A venit reclamatie de la politie, reclamatie inaintate de compania victima. Si aia, baieti destepti de nu se mai poate, in loc sa ii contacteze pe administratorii forumului au facut reclamatie la politie, iar politia la serviciul de hosting. Nu pare a fi mare lucru, dar Nytro era in mijlocul unei baute cu tovarasii cand a primit telefon de la compania de hosting sa stearga orice informatie in urmatoarele 5 minute altfel ii vor inchide serverul. NU DERANJEZI UN OM DE LA O BAUTA PE MANELE! NICIODATA! Nici daca moare ma-ta nu il deranjezi. E sacrilegiu.

Pula bleaga de Valium a continuat sa posteze acelasi cacat pe RST si dupa ce a vazut ca i se sterg posturile si primeste ban. Ceea ce intr-o tara bananiera poate ar fi insemnat o problema si pentru RST, dar cum suntem cu o idee mai avansati decat Nigeria, intai esti somat sa dai remove la contentul sensibil si de-abia apoi se trece la repercursiuni daca nu iei masuri. Iar masurile au fost luate cu usurinta prin delete post/ban user si din nou tot stafful RST a stat cu pula in mana in fata monitorului uitandu-se la pr0n cu asiatice.

Dar boul de Valium in idiotenia lui nu stie o treaba. Daca RST-ul a primit o reclamatie oficiala inseamna ca deja prostul familiei are reclamatie la politie. Deci probabil ca urmeaza o ancheta, amenzi penale, despagubiri si niste ani de puscarie cu sau fara suspendare. Daca e minor tot degeaba. Exista pedepse si pentru bididii cand e vorba de extorcare de bani.

Acum eu ce zic. Ia hai sa luam putin un retardat, il transformam in jucarie si vedem si care e reactia comunitatii. Mai filtram din useri in functie de perceptie, mai dam niste banuri, mai scapam de useri vechi cu peste 200-300 de posturi, dar care nu au invatat nimic in toti anii petrecuti pe RST. Si am facut-o.

Ce trebuie sa tineti minte:

RST a trecut printr-un dezastru ce a schimbat total activitatea pe forum. Oameni nevinovati au facut cateva luni de puscarie si vor ramane probabil cu dosare penale din cauza unor persoane ca Valium. Cand s-a intamplat asta toti erau in doliu si isi prezentau regretele. Acum, cand din nou ceva nasol s-a petrecut si forumul a fost (in)direct implicat, unii din vechii useri s-au gasit sa le fie mila de un borfas de rand. Aici urma sa scriu o gramada de injuraturi la adresa celor din urma, dar m-am cizelat, ce pula mea.

Pe unii care i-au luat apararea muritorului de foame i-am inteles, asta pentru ca nu stiau toate faptele si au avut argumente pertinente in functie de logica pe care au abordat-o.

Altii pur si simplu si-au adus aminte ca exista cuvantul "sifon" si au zis ca e ok daca il folosesc acum impotriva staffului, cu toate ca argumentele lor nu existau.

Mi-au placut oamenii care fara sa stie toate detaliile au tras concluziile potrivite si au simtit ca forumul RST poate avea probleme legale din cauza unor asemenea indivizi.

In absolut toate cazurile de mai sus o sa stau cu ochii pe membrii care au votat si pro si contra. Pentru ca unii poate ca vor avansa si vor ajuta stafful si comunitatea, iar pe ceilalti care au tendinta de a pupa toti jegosii in cur si a ii face sifoane sau nebuni pe membrii staffului vreau sa ii banez indiferent de vechime si de numarul de posturi.

Nu ii inteleg pe membrii staffului care au votat impotriva publicarii datelor, cand stiau intreaga poveste. Nu ma feresc sa o zic si consider ca e o problema sa nu pui pe primul loc interesul personal din cauza unui hot de rand, mai ales ca in urma cu un an unul dintre noi infunda nevinovat puscaria si serverele pe care am fost hostati au ajuns pe mana politiei impreuna cu toate datele noastre si ale userilor.

@Valium - sa nu te simti prea important. Nu te-am bagat in seama pentru ca esti vreo persoana importanta, doar m-am folosit de tine, asa cum am facut-o cu zeci de alti distrusi in ultimii ani. [Aici poti introduce tu chestii cu morti, ma-ta, mormintele stramosilor tai + pisatul meu = love4ever, puscarie bla bla bla, ca mie mi-e prea lene sa imi bat pula de un terminat tine].

Si pentru ca asa a dorit comunitatea:

Loguri cu ip-urile saracului de la care a postat detaliile despre compania victima (ar trebui sa fie de ajuns dar in caz de nevoie s-au strans mult mai multe informatii)

04 Martie 2014 (ora 06:25) - The host name is: 86-124-235-125.rdsnet.ro

04 Martie 2014 (ora 11:47) - The host name is: 86-124-235-222.rdsnet.ro

Apreciez ca pentru prima data dupa atata timp ati fost o comunitate, v-ati implicat si v-ati prezentat argumentele. Pacat ca se intampla prea rar si in situatii ce nu sunt prea constructive. Oricum, ma asteptam sa fiu dezamagit dar nu a fost cazul.

Va multumesc!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Acum eu ce zic. Ia hai sa luam putin un retardat, il transformam in jucarie si vedem si care e reactia comunitatii. Mai filtram din useri in functie de perceptie, mai dam niste banuri, mai scapam de useri vechi cu peste 200-300 de posturi, dar care nu au invatat nimic in toti anii petrecuti pe RST. Si am facut-o.

:)) ma asteptam la asta, o vedeam venind de la distanta :)) BV

Link to comment
Share on other sites

Felicitari Nemesis...tocmai ma pregateam sa ii dau lui SRI cel care a postat ultimul in respectivul thread o lamurire referitoare la postul respectiv...si nu ma abtin sa nu o fac aici...

SRI, ideea este urmatoarea sunt multi de aici care au trecut prin ce au trecut...si stiu ei mai bine care; de la o prostioara asemanatoare sau poate cu alt caracter postata aici pe forum s-a ajuns la lucruri urate de genul: denigrarea comunitatii in media, expertize it ale unor servere, punerea sub acuzare a unor oameni nevinovati...etc; daca o sa ajungi sa rasfoiesti forumul asta, sa dai un search dupa "RST" pe youtube, o sa realizezi ca multi au dreptate din cei care au votat PENTRU si de ce a fost creat acest thread!

Poate ma repet la ce a spus Nemesis mai sus...dar este copy/paste la ce ma chinuiam sa dau post in vechiul thread...ideea este ca nu merita sa sufere niste oameni pt. un spart.

@Valium: De la Jilava la Alexandria nu e distanta mare :) sa ai noroc de vizite multe :P

Edited by mengele
Link to comment
Share on other sites

Ce implicare are satanismul cu escrocheria?

@Nemessis: Ma asteptam la mai multe date persoanle, macar o poza. (de amuzament)

Daca as da mai multe date personale ar insemna ca o iau ca pe ceva personal. Problema e ca nu-mi mai pasa chiar de orice gunoi ca pe vremuri. As vrea sa il vad cum da la circa de politie cu subsemnatul si poate va pune osul la munca.

Link to comment
Share on other sites

Citind povestea am inteles in mare parte despre ce este vorba . Continui insa sa consider ca nu trebuie sa fie facute publice datele daca nu sunt presiuni din partea organelor .

El s-a folosit de orice mijloace ca sa-si atinga scopul ,in cazul de fata s-a folosit de cateva postari pe RST . E ceva normal din punctul de vedere al hotului dar nu si moral .

RST a mirosit tactica lui si , vazand ca e bagat la inaintare , s-a aparat . Si asta e ceva absolut normal .

Avand insa ceva ani de viata in carca ,manat de ideea de a-mi face dreptate prin orice mijloace, de multe ori am facut rau celor care mi-au facut rau la randul lor si dupa aia m-am cait cand am realizat ca indirect am facut rau si familiei lui (ei).

De la o chestie de genul asta se poate ajunge la vieti distruse .

Raman in continuare adeptul la : daca e posibil , da-i doua palme si un sut in cur si lasa-l in plata lui ,o sa-si dea seama peste cativa ani ca l-ai ajutat .

Link to comment
Share on other sites

...... iar pe ceilalti care au tendinta de a pupa toti jegosii in cur si a ii face sifoane sau nebuni pe membrii staffului vreau sa ii banez indiferent de vechime si de numarul de posturi.

......

Nu poti sa-i ajuti pe toti!

We do not learn from experience.....We learn from reflecting on experience.

--John Dewey

Link to comment
Share on other sites

Scurt pe 2... @Valium, daca exista vreun pic de logica in actiunile lui, daca a folosit o intreaga comunitate pe post de "social engineering", sau daca e pur si simplu inconstient de repercusiunile actiunilor lui. Eu sunt PENTRU...pentru ca trebuie sa invee o lectie acum, cat e tanar, pentru a nu ajunge sa regrete asta mai tarziu[punct]

Link to comment
Share on other sites

Eu unul am fost de la inceput PRO acestei decizii , stiam povestea RST-ului citind anunturi aici , dar m-am gandit putin alt fel , nu m-am gandit ca ar putea suferi din nou tot RST-ul , eu m-am gandit in felul urmator

Daca acoperi 1 hot , incurajezi alti 10.

Ca sa argumentez ce am spus pot da un exemplu .

Multi de aici sunt pasionati de IT (Asta nu va face hackeri.) mereu am fost etichetati cu pseudonimul de hackeri. De ce? Pentru ca au fost asa zisii copii care dupa 2-3 tutoriale pe net si cu morcovul in cur spargeau site-uri cu vulnerabilitati luate de pe RST dupa care foloseau paginile pentru carding am fost pusi toti in aceiasi oala

Pentru un baiat ca valium era cat pe ce sa fim din nou etichetati si toate degetele erau indreptate catre RST

Ii inteleg si pe cei care au votat contra , doar ca sunt 2 categorii.

1) I-au pus Valium

2) Le-au fost mila de Valium si s-au gandt ca nu merita efortul.

Dar nu s-au gandit ca persoane ca valium ne pune eticheta la toti.

Eu cam atat am avut de zis

Off: Valium asculta bine melodiile astea doua , si nu ne injura pe noi , tu ti-ai facuto cu mana ta (Un prieten iti arata unde ai gresit , nu te unge cu vorbe bune.)

Link to comment
Share on other sites

Nemessis nu stiu daca e... ultima data avea probleme mari de sanatate asta fiind cel mai important motiv al retragerii de pe RST, dar totusi daca este el si nu e o alta persoana in spatele contului - Bine ai revenit !

Cat depspre Valium: What comes around goes around! Karma`s a bitch!

Link to comment
Share on other sites

Eu am votat sa NU se publice si cred ca argumentul a fost destul de plauzibil ... Nu incurajez hotia, santajul si restul dar de ce sa facem publice niste date personale cand le putem furniza direct organelor competente ? Se pot sterge posturi, se poate da BAN se pot da comunicate legate de acest subiect pentru a evita orice legatura cu RST`ul dar cand dai datele personale pot exista repercusiuni asupra familiei , prietenilor acestuia ( asta in cazul in care se vrea acest lucru ).

Oricum e pacat ca din nou trebuie sa trecem prin asemenea lucruri ... ( de data asta ce`i drept nu vor mai exista victime colaterale ... cel putin momentan ) .

P.S. Incercati sa nu mai fiti atat de prosti pentru ca e pacat de cunostintele voastre !

Link to comment
Share on other sites

Cu toate astea, prezenta unei sectiuni gen "show-off"(de acolo a pornit problema cu implicarea rst), prezinta mereu posibilitatea aparitiei problemelor de acest fel. Acolo ar trebui luate masuri intai(daca rst se doreste a nu fi implicat in situatii de genu pe viitor).

Link to comment
Share on other sites

Salut!Sunt user-ul mariorossi!Am intrat pe contul meu astazi si spre surprinderea mea vad ca am fost banned permanent!As dori si eu o explicatie, vazand ca nu am facut nici macar un comentariu , doar am raspuns la problema privind acest user Valium , si da a fost cu Nu , doar atat, fara alte comentarii...sa inteleg ca orisicare user ce a raspuns negativ , a fost banned?? Si mai grav , chiar fara sa lase comentariu scris??Halal democratie!

"You have been banned for the following reason:

https://rstforums.com/forum/82265-vot-public-il-bagam-cacat-sau-nu-2.rst#post529831

Date the ban will be lifted: Never"

Link to comment
Share on other sites

Salut!Sunt user-ul mariorossi!Am intrat pe contul meu astazi si spre surprinderea mea vad ca am fost banned permanent!As dori si eu o explicatie, vazand ca nu am facut nici macar un comentariu , doar am raspuns la problema privind acest user Valium , si da a fost cu Nu , doar atat, fara alte comentarii...sa inteleg ca orisicare user ce a raspuns negativ , a fost banned?? Si mai grav , chiar fara sa lase comentariu scris??Halal democratie!

"You have been banned for the following reason:

https://rstforums.com/forum/82265-vot-public-il-bagam-cacat-sau-nu-2.rst#post529831

Date the ban will be lifted: Never"

Sufera o comunitate din cauza mentalitatii reduse de care dai dovada.

Un alt motiv ar fi faptul ca ai postat intr-un thread cu un subiect, si te bagi tu in seama. Exista thread-ul pentru reclamatii, nu aici.

https://rstforums.com/forum/42827-important-abuzuri-de-putere.rst

ca tot am postat asta aici : aspiratorul aka Valium ? *ruda cu el ?*

Mi-e greu sa cred ca militia ar fi ridicat un datacenter intreg pentru un tampit ca valium. Cititi presa australiana sa aflati si voi greutatea personajelor implicate in dosarul cardurilor si cui au facut acestia promisiuni ca tapii sa fie prinsi.

Te-ai risca sa ti se ia serverele pentru unul la Valium sau altii?

S-au riscat atatia, tex si acum e si acid in aceasi oala.

Edited by awnly3jhc2g
Link to comment
Share on other sites

Am dat niste banuri unora din topicul initial. O sa le mai dau si altora.

@AlMalalah ca sa iti raspund la treaba asta. Coaie asta e jocul. Stii cati si-ar dori sa imi faca acelasi lucru de dinainte sa existe RST-ul? O gramada. Dar stiu ce am facut si mi-o asum. Daca se va intampla asta e. Pana una alta, dobitocul asta poate sa imi suga pula si RST-ul in continuare va filtra din cand in cand prostii de aia rasariti. Tu pe ce planeta ai trait daca nu ai aflat asta pana acum?

Asta nu e tot. Nu imi place contributia ta la comunitate. Asa ca ai face bine ca de la urmatorul post pana la urmatoarele 20 sa vii cu ceva util pentru comunitate sau sa pleci singur inainte de a iti da eu ban. 20 de posturi utile fara nici o urma de offtopic intre ele. Asta pentru ca iti permiti sa ne judeci la noi in casa, acolo unde tu esti doar un oaspete care nu a venit nici macar cu o sticla de vin la masa, dar te-ai asezat pe scaun si ai inceput sa faci nazuri la mancare. Mai da-te si tu in pula mea.

Update: L-a durut la pula pe om.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...