Jump to content
adba

Americanii au săracit și ne vreau bogățiile?

Fracturare hidraulică?  

11 members have voted

  1. 1. Fracturare hidraulică?

    • DA
      2
    • NU
      9


Recommended Posts

Din ce am auzit la radio, au inceput si prin vestul tarii. Bihor si pe la arad parca. Problema e ca astia ne otravesc cu zile, fac praf stratul de apa freatica si dupaia romanii se mica de ce li-s otravite fantanile. La fel si cu rosia montana, desi nu au voie sa exploateze, ei inca misca pe acolo.

Tind sa cred ca in cazul nostru se aplica principiu "divide et impera" De ce ? pt ca foarte multi romani cu putere de munca au plecat din romania si cei ce au ramas in tara sunt ori batranii ori copii sau oameni care le e aproape indiferent de viata pe care o traiesc. Si uite asa, cei care vor sa ne exploateze, au scapat de populatia cu atitudine iar cei de acasa sunt usor de manipulat.

Or sa ne faca tara asta praf sub ochii nostrii fara ca noi sa ne opunem. Mai grav e ca noi nu avem nimic de castigat din asta.De cand cu dreptul strainilor de a cumpara pamant in romania, au venit tot felul de ciudati si cumpara teren pe care apoi pot sa faca tot ce vor ei pt ca de acum e proprietatea lor.

Nu stiu cat le mai trebuie romanilor sa iasa in strada si sa le rupa gatul hotilor astora ce ne conduc.

E pacat de cei care au murit in trecut tocmai ca sa apere tara asta de cotropitori si noi o dam gratis uitandune la ei chiar fara sa facem ceva. E jalnic ce se intampla...si ne mai plangem ca ne e rau. Nu o sa vina nimeni sa ne dea de pomana ci doar sa ne ia sub diverse pretexte.

Link to comment
Share on other sites

problema baieti nu este asa de usoara cum pare.gata iesim in strada si aia numai foreaza.( pe langa faptul ca se foreaza in romania de vreo 10 ani dar nimeni nu stie asta).intoxicatia de ambele parti exista.aia cu gazele normale gen gazprom pe de o parte, astia cu apa si mediu pe de alta parte.adevarul este undeva la mijloc, interesele sunt ENORME si credeti ma.. poate sa iasa toata romania in strada, se va fora linistit muncitoreste in continuare

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...