Jump to content
Nytro

Penetration Tester wanted

Recommended Posts

Salut,

Va anunt ca KPMG Romania (unde lucrez si eu) isi largeste echipa de penetration testeri. Si numai unul dintre voi poate fi 'The Chosen One' :)

Daca un mesaj de eroare te intriga sa vezi ce e in spate, daca simti placere in a exploata conditiile limita dintr-o aplicatie, daca iti place sa strici lucruri cu scopul de a le face sa mearga mai bine, atunci ar trebui sa discutam.

Cautam o persoana cu background tehnic solid (administrare sisteme si/sau programare si/sau retelistica), care sa fie pasionata de securitate ofensiva - ethical hacking. Chiar daca nu ai facut asta ca parte a unui job, hai sa discutam daca esti interesat.

La noi poti gasi un mediu de lucru antrenant si provocator. De obicei, imbinam activitatile pe care le facem intr-un mix placut si util:

- reverse shell prin proxy cu tenis de masa

- exploatarea unui blind error-based sql injection cu o partida de biliard

- bypass de web application firewall cu driblinguri la fotbal (avem echipa)

- remote command execution cu o partida de fussball

- putina inginerie sociala cu darts sau PS3.

Lucram cu majoritatea bancilor din Romania, cu marii operatori de telecom dar si cu firme din alte domenii care doresc sa isi verifice gradul de securizare.

Este uneori nevoie de a merge direct la client si de a interactiona direct cu acesta. E o modalitate buna de a ne face noi prieteni :)

Trimite-mi un CV prin mesaj privat sau prin BestJobs. Acesta este anuntul oficial (boring):

-> IT Security Junior Consultant (Penetration Tester/ Ethical Hacker) la S.C. KPMG ROMANIA SRL, BUCURESTI - BestJobs

Daca aveti intrebari mi le puteti adresa pe PM. Anuntul nu e formulat de mine, eu as fi fost prea putin "academic".

Obs. Daca nu aveti deloc experienta cu TCP/IP, securitate web (XSS, CSRF, SQLI...), Linux sau programare, nu va obositi. La fel daca nu sunteti din Bucuresti.

Bafta.

Link to comment
Share on other sites

Obs. Daca nu aveti deloc experienta cu TCP/IP, securitate web (XSS, CSRF, SQLI...), Linux sau programare, nu va obositi. La fel daca nu sunteti din Bucuresti.

M-as fi bagat :(

Din ce oras esti? Aplica totusi, cine stie? :)

Ideea e ca nu se accepta munca "remote".

Link to comment
Share on other sites

Da-mi un CV pe PM.

Sfat: Mentionati si voi in CV-urile alea pe care nu va stresati sa le faceti bine ca stiti chestii legate de securitate IT. Si dati exemple. Mai exact, daca aplicati la un post de Pentester, faceti CV-ul in cat sa se vada ca sunteti potrivit pentru pozitia respectiva. Daca e un post de Programator C++ scoateti in evidenta ca stiti C++.

Link to comment
Share on other sites

Ma iertați ca pun tocmai aici, acest comentariu, dar sper, totuși, ca îmi veți raspunde. Sunt la început de drum, în acest domeniu, am început sa învăț în vederea angajării pe un post de pentester. Ma puteți ajuta? M-aș baga într-un internship sau m-aș angaja undeva, și vreau sa ma ajutați, dacă se poate, cu mai multe detalii. E greu? Am timp liber? Care ar fi salariul de start? Lucrez într-un colectiv și depind de alții, sau lucrez mai mult pe cont propriu? Etc. Știu ceva rețelistica,  început sa învăț metasploit, știu puțin linux și bash, putina programare cpp. Mulțumesc 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...