Jump to content
Nemessis

Citeste inainte de download sau de a posta!!!

Recommended Posts

Programele pe care le gasiti aici sunt postate de catre utilizatori si in general nu trec printr-o verificare preliminara.

Ruland pe computerul personal un executabil descarcat de la aceasta rubrica va expuneti riscului de a va fi furate parolele cu care va logati pe conturile personale, de a va fi accesate fisierele fara voia voastra sau puteti deveni parte a unui botnet folosit la spam, flood, socksuri etc. In toate aceste cazuri efectul este unul foarte neplacut.

Pentru a rula aceste programe fara a risca sa va compromiteti conturile puteti folosi o solutie de virtualizare ca: VMWare, VirtualBox, VirtualPC.

Va recomandam ca in cazul in care linkul de download este un site de file sharing sa cautati cu ajutorul Google sursa originala de download a programului daca aceasta exista.

In cazul in care gasiti un site oficial al unui program postat aici, iar in topic este pus un link de download de pe un site de filesharing aveti dreptul sa postati in acel topic o cerere pentru a fi schimbat linkul cu cel al site-ului oficial.

Daca linkul nu va fi schimbat in urmatoarele 12 ore puteti contacta un membru al staffului pentru a cere inlocuirea linkului.

Pentru cei care posteaza: folositi linkurile oficiale de download daca acestea exista!

P.S.: Raportati linkurile cu survey!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...