Jump to content
sh4vo0o

Cat de sigur e un VPN ? :D

Recommended Posts

Atentie si la browser-ul pe care il folosesti, timezone-ul, MAC-ul, sistemul de operare, rezolutia, cookie-urile si de sistemul de operare.Ca sa-ti faci o idee fa un test pe site-ul celor de la EFF: https://panopticlick.eff.org/

Am facut testul si se pare ca "Your browser fingerprint appears to be unique among the 4,055,501 tested so far", deci degeaba treci prin 10 VPN-uri daca intrii de pe acelasi browser pe nasoale (chiar si cu incognito sau alte labarii).

Link to comment
Share on other sites

@1337 - Nu trebuie sa te iei dupa toate cacaturile, cea mai sigura conexiune ar fi (dupa parerea mea), desi nu poti fi 100% anonim pe internet:

Wifi(netu' lu' vecinu, schimbat mac-ul antenei tale din ora in ora)->Server Linux (Dedicat) de la privatelayer.com->VPN de la safe-inet.com(Localizat in Elvetia tot la privatelayer.com)->VPN Free/platit combinat cu tunnelier sau alt VPN platit/free->TOR->RDP cu Rdesktop->VPN din nou cumparat/free->tunnelier in browser cu javascript oprit(NoScript - firefox addon)->Tinta care doresti sa o ataci.

Nu cred ca prinzi mai mult de 0.01kb/s prin toti ciorapii aia.

Link to comment
Share on other sites

Iti pastreaza anonimatul in care cazuri si in care nu ? :)

OFF. Este la fel de sigur ca un Durex de firm?, chinezesc.

ON. Cea mai sigura chestie este un livecd cu un laptop + un stick usb wireless + wardriving.

Wardriving - Wikipedia, the free encyclopedia

Dupa ce ai terminat treaba, faci un foc mic, si bagi pe el stick-ul wireless, apoi spui o rug?ciune, ?i consumi alcool moderat, f?r? s? te dai mare la pizde, ce hac?r ?mecher ?i bazat e?ti, ?i ce multe lovele conduci.

Edited by Sithalkes
Link to comment
Share on other sites

@ON Doar VPN ? nu iti asigura nimic poti sa fi si "invizibil" atata timp cat citesti ziaru' pe net prin vpn in caz ca faci magarii nu iti protejeaza nimeni fundu' mai bine ca tine, deci nu te baza pe vpn

@sleed nu e consiliat vm-ul ramane urme pe hdd, aia de la forensics iti scoate si ce aveai pe hdd-ul virtual de la vm, dupa mine cel mai bine e cam asa :

laptop + ( linux si un tinylinux ca firewall sa iti filtreze traficul, amandoua pe stick) antena wireless usb cu mac shimbat destul de des 30m/45m max + tor si esti destul de sigur ca nu patesti nimic singura problema e sa scapi de stick in caz de ceva .... si ma refer sa il faci bucati microscopice :)))

si ar mai fi 2 chesti foarte importante

1) hdd-ul laptopului sa fie curat si aici ma refer la sanitize military grade inainte sa iti instalezi windows pe el si sa arunci 3 manele sa zbarnaie si DOAR ATAT sa nu ai urme de bindere cryptere & shit ...

2) daca auzi "colindatori" pe la usa scoate sticku' de graba si dai restart la comp daca te prinde cu el pornit pt ca iti poate recupera de pe ram tot ce ai facut in sesiunea aia de cand l-ai pornit pana au intrat in casa ;-)

Bafta !

Edited by Dark_4ngel
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...