Jump to content
DJAx3L

Yahoo va adãuga noi opþiuni programului Messenger

Recommended Posts

Compania Yahoo Inc. a anunþat cã va adãuga programului de mesaje instant, Yahoo Messenger, noi opþiuni de vizionare a fiºierelor video, transferuri de documente de dimensiuni mari ºi noi opþiuni de limbi strãine, transmite Reuters.

Aceastã miºcare vine dupã ce principalii rivali, de la companii precum AOL, pânã la programele de "social network" precum MySpace, îºi consolideazã poziþia pe piaþa serviciilor de mesaje instant.

Yahoo Messenger 9.0 a fost lansat ca versiune test ºi a adãugat opþiuni similare celor existente pe programele de tip "social networks" sau pe site-urile de media, incluzând spaþiu mai mult pentru a posta o fotografie sau o altã imagine lângã numele de contact, dar ºi posibilitatea de a face schimb de fiºiere video sau imagini prin ecranul de mesaje.

Serviciul va adãga noi ºase limbi strãine, incluzând cele din Filipine, Indonezia, Thailanda, India sau Vietnam.

"Acest lucru va facilita conectarea cu prietenii. Am adãugat mai multe trãsãturi personalizate ºi credem cã programele ce permit schimbul de fiºiere vor fi de un real folos", a afirmat vicepreºedintele Yahoo Messenger, Sabrina Ellis.

Yahoo este unul dintre cele mai mari servicii de mesaje instant ºi avea în septembrie aproximativ 27,7 milioane utilizatori, mai mult cu 19% faþã de perioada similarã a anului trecut, potrivit informaþiilor oferite de comScore. Rivalul AOL a raportat circa 30 milioane utilizatori.

Profitul net al Yahoo obþinut în al treilea trimestru al 2007 a fost mai mic decât cel obþinut în aceeaºi perioadã a anului trecut, însã veniturile au întrecut cu mult aºteptãrile analiºtilor. Venitul brut a crescut cu 12%, pânã la 1,77 miliarde dolari. Excluzând plãþile cãtre partenerii din sectorul publicitar, venitul a crescut cu 14%, informeazã Reuters. În ciuda acestui rezultat bun, Yahoo este confruntat cu o provocare mult mai mare, având în vedere cã grupul rival, Google, înregistreazã un ritm de creºtere de patru ori mai mare.

m_489211.jpg

http://messenger.yahoo.com

Link to comment
Share on other sites

iar x.o .. ma tie tre sa`ti explic fiecare stire in parte ? ..

stirea de mai sus chiar se refera la optiunile care vrea yahoo sa le introduca in messenger9 .. deocamdata messenger 9 e aparut beta , pana la final o sa aiba tot ce zic astia mai sus .. pricepusi? :wink:

pai probabil in tarile acelea nu prea e folosit messengerul ci msn si probabil vor si yahoo sa faca mai accesibil si mai usor de utilizat pentru ei ..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...