Jump to content
Nytro

Romania - Rusia

Recommended Posts

Americanii-s de vina. Futu-i in gura sa-i fut. - Vama veche

http://www.liveleak.com/view?i=b0c_1399671187

Maidan supported national guard (sponsored by USA) killes unarmed civilians in Mariupol', Ukraine, who were on the street march for Ukrain federalisation. About 200 unarmed civilians, Ukraine citizens on the street. Kiev's new nazi army (from "right sector") shooting unarmed people.

Noi romanii o sa facem ca asta http://www.liveleak.com/view?i=ecf_1399545750 in caz de razboi :))))))

Edited by monstertube
Link to comment
Share on other sites

Nu-mi plac nationalistii care se caca pe ei ca sunt romani sau americani sau unguri.Nu-mi plac cei care uita ca la un moment dat au fost daci sau indieni sau huni sau ce plm au mai fost sau cei care cred ca daca ei mor ca romani,e neaparat necesar ca urmasii sa fie tot romani.Nu-mi plac statele care ataca alte state.Nu-mi place America si scutul pulii care va face ca sa cada toata incarcatura nucleara din fututele de bombe in capul meu.Ma pis pe propaganda capitalista care imi da doar stiri false,mai ceva ca in Coreea de Nord.Ma pis pe euro-maidanezii care impusca populatie nevinovata in strazi.Ii iau in pl pe cei care raspund vorbelor cu gloante.Nu-mi place sensul in care merge Romania si daca Rusia ar insemna o schimbare in mai bine,ma fut pe ei europeni de urgenta.Ma pis pe el francez sau german care zice ca lucreaza o ora in plus ca sa-i dea romanului fonduri europene.Sa-si bage fondurile in fund,eu nu sunt sclav sa primesc pomana,eu vreau o economie care sa se sustina singura.

M-am cam pisat pe toti,si de la atata bere si scriind atat de mult,am o senzatie ca m-am pisat si pe mine.Nu mai conteaza,verific maine dimineata,dar nu inainte de a ma pisa pe el razboi care vrea sa distruga sperante,vise,rusoaice,vpn-uri sau alte sericii ireprosabile etc

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

@indianul mi-a facut seara mai buna =)).

De ce va panicati atat ? Pana la urma, nu o sa schimbati nimic daca va declarati nationalismul aici. Ce-o fii o fii . Nu e ca si cand ati putea face ceva daca e razboi sau ne f*t rusii in cur. Alte griji, alte probleme ? Ma pis pe ele de probleme. Am destule.

Link to comment
Share on other sites

Dude, you registered for propaganda or smthng? Russia ain't no great nation and frankly, Stalin killed more than WWII did so, please don't put it like you are.

Unii dintre voi nu prea au habar de razboi, de ce implicatii are si cat de sinistru poate fi. Cum am mai zis, Romania are niste tratate si este asigurata, iar cei ce cred ca este datoria Romaniei sa asigure siguranta R. Moldova se insala. Multi oameni din tara de langa noi ne considera tigani, ne injosesc si ne arata cu degetul pe unde ne prind, dar vin la noi in tara pentru cetatenie europeana. Daca ei sunt nesimtiti, eu zic sa fim si noi si sa-i lasam sa-si protejeze singuri interesele, asa cum au afirmat de zeci de ori ca vor sa o faca atunci cand Romania propunea discutii unioniste.

Baietilor astora propagandisti, pe care sincer nu prea stiu cine ii finanteaza de au ei bani de actiuni prin R. Moldova si care sunt afiliati cu grupari de extrema dreapta nu prea le vad un folos momentan, mai ales ca la situatia de acum o tulburare cu tenta nationalista ne mai trebuie, sa avem lupte de strada pornite de niste baietasi cu prea mult timp liber. Sa fim seriosi, nu e ca in filme.

Slowblowz, tratatele si aliantele in caz de razboi sunt ca femeile, curve. Aluia care o sa-i placa tara noastra o s-o ia cu forta.

Link to comment
Share on other sites

Daca pentru tine, Moldova e un popor rus, esti prea prost, mai citeste ceva istorie...

"Frate", cu istoria mori de gat! Daca e sa te iei dupa istorie, cate tari ar trebui sa dispara? Din istorie poti doar sa inveti, tragi concluzii. E ca si cum ai zice acum ca italienii sunt greci.(Teritoriul Italiei de astazi facea parte din Grecia antica) Daca vrei ca Romania sa anexeze MD, fara ca ea sa ceara oficial asta, la fel de bine aplauzi Rusia pentru ce face acum. Esti ipocrit. Vorbesti din inertie. Vezi 10 cazuri favorabile si ignori 1000 contra. Genul tau de persoana e cea care nu poate purta o debatere pentru ca ignora tot ce nu-i convine in loc sa puna in balanta orice. Razboi nu o sa porneasca... si daca o sa fie sa porneasca nu dureaza mult. Rusia nu are nici o sansa, 0, ?. Cu tot cu aliatii sai jegosi. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi impertinenta cu care rusii isi conduc tara. Alegerile ca pe vremea comunismului. Doar ca acum ai o vaga senzatie sa poti alege:))

Conflictul asta e deja oricum fumat pana la filtru. Razboaiele izbucnesc din conflicte mici pentru care nu se aloca suficient timp de gandire si se actioneaza la cald. Fapt concret, acum, tarile dezvoltate, cu consilieri capabili si fara interese ascunse au acordat destul timp de gandire si nu trimis trupele armate sa scoata Ucraina din cacat. Ar fi rezultat al 3-lea razboi mondial fara discutie. Motivul nu a fost nicidecum teama de a pierde, ci faptul ca in felul acesta rusia are de pierdut enorm. O sa-si foloseasca tancurile in parcurile de distractie. USA poate ORICAND sa prabuseasca economia rusiei, ORICAND. Rusia e o tara bazata pe petrol/gaz/putin carbune, insa nu poate influenta pretul mondial al acestora. Cea care o poate face e USA. Daca se ajunge la razboi USA va prabusi pretul petrolului(va avea si ea de pierdut, bineinteles) si rusia se va duce pe pula.

Pentru cei care au fost loviti de stirile fara temei cum ca Romania nu ar rezista 30min in fata rusiei, va pot spune ca Romania nu e chiar pielea pulii pe care o credeti. Si ar trebui sa va fie rusine. Nu pentru ca nu sunteti nationalisti(CEA MAI MARE PROSTIE DE ALTFEL) ci pentru ca aruncati cu cacat in munca unor oameni foarte capabili (sa nu cumva sa se citeasca politicieni), care cu toate ca dispun de resurse foarte reduse, reusesc sa formeze o armata destul de puternica, care e in stare sa-si apere tara, cu sau cu foarte putin ajutor. Eu unul nu-mi fac nici o grija. 1.Ideologia rusilor e de cacat 2.Fortele sunt mai mult decat dezechilibrate 3.Nu sunt in tara:))

PS: MUIE rusia!!

Edited by Heaton
Link to comment
Share on other sites

Ma e site cu tema " IT " ? sau politica ? Daca Romania executa oridinele SUA si UE obligat ca Rusii dau raspuns.. pana la urma ce ia facut Rusia tarii noastre sa inchidem spatiu aerian ? Pentru asta o sa neo luam la mumu ca executam ce zic americanii.. chiar nimeni ,nu trage un semnal de alarma .. pe nici un politician nu`l intereseaza, pentru ca ei impreuna, cu chelu ala din fruntea tarii au vandut tara americanilor.. in parlamentul european is 80% americani (evrei) si 20% resturi:)

Toate posturile pupa`n fund pe chelbos si nu`i intereseaza ca la o aruncatura de bat sta un butoi cu pulbere unde poate schimba viata unor oameni in rau decat in bine..

Treziti-va ma odata.... degeaba cer sa ii alegem daca ei is niste HOTI

Edited by Gotyc
Link to comment
Share on other sites

Situatia sta astfel, ce tine de razboi, desigur ca rusii-s pro, si il asteapta pe Putin cu limba afara p-u repetarea scenariului din Crimea, unionistii astepta sa intervina Romania, p-u ca daca se repeta scenariul anilor '40, din orgoliu se va semana ideologia moldovenismului, inclusiv de unionisti tot.

Nu-s asa multi precum vor sa para. Doar ca duc un razboi informational foarte agresiv, dur si bine finantat. Si rezultatele le vad in posturile de mai sus, despre 50 %, oricum chiar daca e o cifra teoretica, parerea voastra despre numarul lor e prea mare. Maxim vre-o 30 la suta privesc inspre RU. Regimul de vize p-u muncitori, embargou la vinuri, terorizarea romanilor in Transnistria au stirnit nemultumiri si in rindul lor. Da, pe multi ii doboara cu asta, dar in si mai multi trezeste scirba, ura, minie si orgoliu.

Deasemena cei care privesc spre rusi cu gindul ca vor trai mai bine, e de ajuns a le atrage atentie la nivelul de trai din RU in afara Moscovei, de obicei doar pe ea o viziteaza, ca sa-si schimbe pozitia.

Si acum ramine intrebarea de ce unii moldoveni privesc romanii cu dezgust iar pe rusii ii agreaza partial sau total? raspunsul e simplu, rusificarea. Majoritatea presei in rusa, la orice pas se vb ruseste, aproape in orice local se vb rusa, se manipuleaza mult pe tema armatelor romano-germane din ww2, fascism romanesc, ultra nationalism, bla bla. Art. 13 (2) din constitutia RM, inca o dovada ca suntem, si am fost influentati de RU de la inceputul existentei RM ca stat.

Am citit mai sus ca multi is de parere ca va avem la pl la nivel national. Da recunosc, exista o parere aici ca roman=comportament amoral, dar is mai mult ca sigur ca foarte putini care gindesc asa vor putea argumenta rational. Asta e inca un moment al rusificarii, bucura doar ca oameni care sa judece dupa om, nu natiune is tot mai multi. La urma urmei suntem toti romani.

aici = oras provincial din RM

Link to comment
Share on other sites

Russia and China - allies! In Russia there is a small part of the army of China (back in that year). And what dozens of countries? If you see the history, the Russian won many! Such as Germany ...

1) Size Russia much more than germany

2) In China, many techniques

3) If you see the history, the Russian won ...

Taci ma ca daca continuam noi si Hitler azi va era capitala la Berlin.

Pentru cei care au fost loviti de stirile fara temei cum ca Romania nu ar rezista 30min in fata rusiei, va pot spune ca Romania nu e chiar pielea pulii pe care o credeti. Si ar trebui sa va fie rusine. Nu pentru ca nu sunteti nationalisti(CEA MAI MARE PROSTIE DE ALTFEL) ci pentru ca aruncati cu cacat in munca unor oameni foarte capabili (sa nu cumva sa se citeasca politicieni), care cu toate ca dispun de resurse foarte reduse, reusesc sa formeze o armata destul de puternica, care e in stare sa-si apere tara, cu sau cu foarte putin ajutor. Eu unul nu-mi fac nici o grija. 1.Ideologia rusilor e de cacat 2.Fortele sunt mai mult decat dezechilibrate 3.Nu sunt in tara:))

PS: MUIE rusia!!

Frumos.

Pentru astia care sunt contra-nationalisti: Sugeti pula si voi si Dan Voiculescu, sunteti prea lasi si prea introvertiti sa recunoasteti ca Romania e o tara pe coaele ei.

P.S. N-am sa mai fac off-topic.

Edited by Aripipevant
Link to comment
Share on other sites

NU mai exagerati si vedeti-va de treaba voastra.. Nu va incepe nici un razboi . Doar ca Fabricile de Armament din lume mai trebuie sa isi vanda produsele undeva , nu />? Si din cand in cand mai trebuie sa se scumpeasca gazul ca a fost ieftin pana acum.. Stati linistiti ca nu se va intampla nimic. Din nou se arata ca banii conduc lumea.. Eu zic ca este un parteneriat strategic intre Putin si Obama si Americanii se dau rotunzi, dar nu fac nimic. Al III lea razboi e exclus, pentru ca nu se incearca distrugerea lumii prin armament, ci prin metode mai tehnice : Virusuri, Cancer facut in laboratoare etc..

Link to comment
Share on other sites

Chiar daca ar incepe un razboi. Se va sfarsi in cateva zile. Americanii pur si simplu sunt mult peste rusi ba chiar s-a dovedit ca ar putea sustine un razboi pe mai multe fronturi pe o perioada de 1 an VS urmatoarele 5 puteri mondiale ( din punct de vedere al armatei). Ar trebui doar sa va ganditi cat de smecheri si de pregatiti sunt americanii cand vine vorma de armata, bugetul lor pt armata este de 3 ori mai mare decat cel al urmatoarelor 5 tari ca putere militara. Iar scutul anti-racheta care a fost upgradat recent face ca sa nu treaca nimic de el. Acel scut a fost motivul pentru care Rusia a insistat sa se dezarmeze nuclear toate tarile la vremea respectiva. Ei se bazau pe rachete dar cu scutul acela erau useless. Scutul acela este si la noi in tara lucru care oarecum ma face sa ma simt mai safe in caz de ceva. Iar la tehnologie nici nu mai e rost sa amintesc, o sa fie ca in al doilea razboi mondial cand polonezii s-au aparat cu unitatea de cavalerie VS tancurile germane si dadeau cavalerii nostri cu sabia in tanc de dimineata pana seara, asa va fi si Rusia in fata Americii. Nuff said

Link to comment
Share on other sites

Rusia vs America:

Despre Romania nu stiu dar, cred ca ma voi refugia la Moscova si voi incepe o mica romanizare cu sotiile/vaduvele militarilor rusi din Romania.

Daca ma vor prinde acasa, voi muri tragandu-le la muie si razand ca un nebun.

Momentan Rusia nu este capabila sa sustina un razboi conventional, dar nici America. O arma eficienta pe care o foloseste Rusia este inducerea in eroare pentru descurajare prin mijloacele media. Intre timp China se afla in mijlocul unui maraton al inarmarii cu pofta pentru teritorii apartinand Japoniei cvazifalimentare. In Asia, Iran a devenit o mare putere care ameninta Arabia Saudita lasata de izbeliste, de catre americanii care au procedat la fel si cu Israel. Turcia, odata concurenta cu Iran se preocupa acum cu tulburarile interne, pierzand cursa. Siria... Egipt... Libia... Urmeaza Mexic, Brazilia si Chile in viitorul apropiat.

Se redistribuie "greutatile" in lume, domnilor, se reechilibreaza influenta, se stabilesc noi hotare. Va dura mult si va fi un concurs greu. Cumva pare un cantec de lebada al guvernelor/nationalismului.

FU

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...