Jump to content
albertynos

Rankare Website | Creare Backlinkuri | Creare Continut

Recommended Posts

Salut,

Am tot fost intrebat de cativa de pe forum legat de venitul pasiv din blogging, si am promis ca o sa scriu o scurta descriere a ce fac eu defapt.

Ca nota de inceput, nu reinventez roata, defapt fac ce mai fac probabil milioane de oameni in lume.

E ok sa ai un capital de investit la inceput eu am avut aproximativ 150 euro care m-am hotarat sa ii investesc sa vad daca merge ceva, asta a fost acum vreun an...poate mai mult...

Daca nu ai acest capital stiu destui care au reusit si fara insa mai greu, spun asta din perspectiva unuia care nu stie mult seo si il tin in viata tool-urile.

Website & Reasearch

La inceput am pornit cu un singur website, am cumparat domeniu si hosting pe un an...restul banilor s-au dus in tool-uri cum ve-ti vedea mai departe.

S-a instalat wordpress care este simplu si la indemana oricui, am facut ceva research pe o nisa de diete.

M-am hotarat dupa research care o sa fie principalul cuvant cheie (care avea undeva intre 7000-20000 de cautari lunare) si cu acel nume am cumparat si domeniu.

M-am axat pe long tail keywords (google trends)

Content & Link Building

Am downloadat GSA Search Engine Ranker (trial)

HomePage-ul l-am scris manual in totalitate (unique content) fara prea multe imagini, cu link-uri catre celelalte pagini din site.

S-au folosit cuvintele cheie intre tag-urile <h2></h2> etc.

Restul paginilor s-au legat intre ele cu link-uri de la una pe alta astfel incat sa se creeze un "inel" de link-uri intre pagini (fiecare pagina are macar un link catre fiecare pagina din site).

Acum link-building-ul s-a facut cu acest GSA Search Engine Ranker care in varianta trial nu permitea mai mult de 300 de "submissions" pe zi (nustiu cate are acum, ca eu l-am cumparat intre timp).

Sa fiu sincer nu prea stiam cum sa-l setez la inceput asa ca am urmat un tutorial de pe youtube, apoi cu timpul am inceput sa-l invat si am inceput eu sa ma joc cu optiunile.

Pentru continut m-am jucat cu Kontent Machine- acesta genereaza continut unic, sau mai bine spus cauta articole pe internet dupa niste cuvinte cheie date de tine si apoi le trece printr-un spinner ca sa creeze continut cat de cat unic.

Am achizitionat si un pachet lunar de cateva mii de captch (rezolvari) de la DeathbyCaptha care este integrat in GSA Search Engine Ranker

Am mai achizitionat niste proxy-uri la inceput pentru ca auzisem ca asa se face treaba....nu mai fac la fel acum.

Acum banii...

Am incercat ceva afilieri cu amazonul si altele...nu era de mine, probabil nustiu eu cu ce se manaca...asa ca am apelat la siteuri de gen popads.net

Dupa aproximativ cateva luni de creat content si backlinkuri am fost primul in google pe cateva cuvinte (long tail keywords) care erau destul de cautate si asta fara sa sa fac submit din GSA Search Engine Ranker la rss /video /Indexer /Pingback cu o medie de 2000 de unici pe zi.

Am mai creat de-a lungul timpului 6 blog-uri pe alte nise (am 7 in prezent) la care am facut la fel...am cumparat si GSA Search Engine Ranker dupa un timp ca sa pot face mai multe "submissions".

Venitul nu este fabulos acum, dar asigur undeva la 800-900 de euro lunar...ma gandesc ca a-si putea scoate mai mult....probabil asa e...dar lucrez doar cu cei de la popads ca's seriosi in privinta platii.

Dupa cum am spus si la inceput, nustiu mult seo pentru ca lucrez doar cu tool-uri deci totul este automatizat...deci nu mananca mult timp si nici prea multa bataie de cap....

Nu e cine stie ce tutorial acesta, este mai mult o explicatie la rugamintea unor membrii...

Ps: Scuzati gramatica.

Numai Bine.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Singura problema este sa nu te omoare acum Penguinul si Panda... Penguinul care vine, se pare ca tocmai asta vrea sa omoare, tot ce e facut cu black hat seo tools...

Eu am GSA licentiat, am testat pe un site, e doar pe pagina 8 momentan dupa o luna si ceva, dar mai astept (are doar vre-o 1000 de backlinkuri)

Tu cate backlinkuri ai pentru site-ul in cauza in GSA?

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Bai sper sa fie mai blanzi cu mine....

Tu daca esti pe pagina 8 dupa x timp e probabil din cauza compeitiei mai mari....de asta am mers eu pe micronise si se pare ca asa merge cel mai bine....din punctul meu de vedere.

Exemplu: Daca vreau sa fac un site despre "Fashion" nu il fac la general, ci aleg un accesoriu din toata categoria asta, fac un research sa vad daca merita...probabil o sa aleg "Posete" sau ceva de genul ...si asta e o micronisa, nu cred sa fie multa competitie...

4k backlinks, de curiozitate, ai un program stabilit? cate articole incarci pe zi la ce interval?

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Cu GSA ce tipuri de backlinkuri ai creat : blog posts , trackbacks, etc sau si articole , social bookmarks?

Pe ce teai axat mai exact cu GSA.

Si inca ceva , dupa ce ai folosit GSA trial , ai vazut rezultate in google pe anumite keyworduri si asta tea determinat sa il cumperi sau ?

Dupa cat timp dupa ce ai folosit GSA ai inceput sa vezi rezultate in trafficul tau?

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

@albertynos

GSA asta e un tool de spamming pe forumuri ?

Pe langa situl original, cate alte situri mai ai, ale tale, care sa fie cu link catre situl original ?

Ce e "long tail keyword" si de cate alte tipuri mai sunt keywordurile ?

Doar cu situl asta de diete cat iti iese pe luna ? Cum a fost evolutia profitului: dupa cate luni ai facut cat anume etc. ?

"Am mai achizitionat niste proxy-uri la inceput pentru ca auzisem ca asa se face treaba....nu mai fac la fel acum."

Care e faza cu proxy-urile ? Acuma cum faci daca zici ca nu mai faci la fel ?

Si inca o intrebare: E neaparat necesar sa postezi zilnic ca sa fii vazut bine in Google ? Cat de des postezi ?

Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

@Che

Nu e un tool de spam, uitate in poza de mai sus, ce face defapt, include comentarii, articole, link-uri in directoare etc.

Am spus si in primul post am 7 siteuri de toate in prezent, ma gandesc sa-l fac si pe al 8-lea.

"Long Tail keyword" nustiu daca iti pot da defnitia exacta...dar...ca exemplu....eu ma axasem pe diete ca site/nisa si nu ma foloseam doar de cuvantul dieta pentr ca e prea general...am targetat cuvinte luni..care sunt cautate de lume ex : Diete slabit rapid etc.

Legat de proxyuri, trebuie bagate in GSA, acum nu mai bag deloc pentru ca nu vad nici o diferenta.

Legat de postat, imi iau aprximastiv 30 de min pe zi sa postez 2 articole pe fiecare site...la inceput bagam cate 5-7

Link to comment
Share on other sites

Foarte utila discutia voastra. Eu de exemplu am avut cateva site-uri pe nisa de slabit in engleza, insa in 2014 am primit penalizare in WMT si am renuntat la ele.

Ideea de SEO este sa faci sa para totul cat mai natural, si link-uri si tot. Practic simulezi popularitatea site-ului. Eu bagasem site-urile in XRummer - aveam licenta de la cineva, si cred ca asta mi-a pus capac, din cauza backlink-urilor am fost penalizata. De atunci nu mai folosesc nici un tool pentru backlinks, le fac manual pe toate. Este muuuult mai greu, de la a gasi site-urile pe care sa pui backlink si pana la a pune backlink-urile, insa cred ca pe termen lung e cel mai bine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...