Jump to content
mirrorer

Siteuri de filme online ?

Recommended Posts

1.daca esti prin poti sa primesti o amenda destul de mare sau doar 1500 RON / B - majoritatea site-urilor de filme si seriale hosteaza filmele pe alte servere cum ar fi vk, fastuplout etc, etc .

2. Pai rezista, pt ca oamenii baga continut in fiecare zi, se ocupa de ele, google le vede deocamdata ca un site oarecare .... faptul ca este ilegal nu conteaza pentru google,

Link to comment
Share on other sites

1. Care sunt consecintele in urma detinerii unui astfel de site ? Cu filme hostate pe propriul server sau nu ?

Sunt sanse destul de ridicate sa fii atentionat de catre o firma precum websheriff in privinta continutului hostat pe site. In atentionare esti "rugat" sa stergi intregul material protejat de drepturi de autor(copyright), altminteri partea vatamata va intreprinde actiuni juridice. O lista cu cateva exemple de astfel de atentionari gasesti aici:

The Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent site

2. Cum rezista numite siteuri de genul : Filme online gratis, subtitrate in limba romana | Filme online HD ? Si sunt si indexate de google ..

In mod normal nu rezista mult timp. In functie de regiune, timpul in care se iau toate masurile legale difera in functie de constitutia natiunii respective. Aceasta perioada poate fi de la cateva ore, pana la cateva luni. Un exemplu ilustrativ ar fi site-ul putlocker, care a fost activ cateva luni, insa in cele din urma a fost inchis.

3. Alte detalii ?

thepiratebay se va folosi, in viitor, de servicii de hosting off-shore si aeropurtate. Cele din urma sunt realizate cu ajutorul unor drone care vor detine server-e cu unitati de procesare necostisitoare.

Edited by Ganav
Link to comment
Share on other sites

Si in legatura cu filmele gazduite pe propriul host ?

Daca e propriul tau host, ai impresia ca faci vreo exceptie la ce a spus Ganav mai sus ? Oricum ai da-o, este piraterie. Solutii sunt, dar incep de la 600-800$ pe luna minim pt a gazdui ce vrei tu.

Edited by hate.me
Link to comment
Share on other sites

E vorba de copyright, poti sa iei amenda oricand sau sa-ti inchida site-ul... mergi la risc. Pe google nu-i intereseaza ca tu n-ai copyright atat timp cat nu faci cerere pentru adsense.. Tre sa faci o investite de 1.000euro pe an, iti trebuie undeva la 1tb sa pui filme, si iti recomand dropbox. In schimb nu vad prea mare castig in asta, pui anumite reclame care te plateste putin, mai bine faci ceva legal si pui adsense...

Link to comment
Share on other sites

Se poate castiga foarte bine si din asta :D doar ca nu e prea ok treaba cu ilegal ..

Imi imaginez ca tot din reclame, cat iei pe un click? asa de curiozitate, mai mult de 10 centi nu cred ca primesti .. acum na'... fiind site de filme atragi multa lume.. posibil sa ai si un castig bun.

Link to comment
Share on other sites

ZeroDoi

Nu-ti iei amenda atata timp cat hostezi serverele intr-o locatie offshore si nu-ti inregistrezi domeniul pe numele tau etc.

Daca chiar vrei sa fii sigur,lucreaza la site doar prin proxy ,accepta doar bitcoin/perfectmoney ca metode de plata de la advertiseri si nu-ti posta numele real pe niciunde.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

@mirrorer, detin un astfel de site si pot sa zic ca se castiga destul de bine din el. De exemplu, in 2 saptamani am facut $94.6:

7sJgM6N.png

Poti ajunge sa castigi zilnic undeva intre $1 si $10, poate chiar mai mult, depinde de numarul de vizitatori unici care-i ai pe site. Ideea sta in felul urmtor, ca filmele sa nu fie hostate pe server-ul tau deoarece te poti alege cu o amenda destul de mare si cu site-ul inchis din cauza drepturilor de autor incalcate.

De pe ce site este imaginea aceea ? Adica de pe ce site ai ads ?

Link to comment
Share on other sites

Nu patesti bre nimic,nu iti da nimeni tie amenda ca ai un site cu filme online.In primul rand sa fi luat putin la ochi,trebuie sa fie prea mare si cunoscut site-ul(iar asta dureaza foarte mult)cum au fost aia de la divxonline.biz au inchis site-ul si nu a patit nimeni nimic ii cunosc pe cei care au avut site-ul.In al doilea rand,prima data primesti notificare sa stergi filme,astea le primesti de la diferite firme care se ocupa.In cel mai rau caz,inchizi site-ul si aia e.

Daca mai ai si privacy pe domeniu,te doare la banana.Daca era sa fie chiar asa cum spun alti pe aici...ca te baga la puscari,te urmareste fbi,iti da amenzi si toate tampenile cine crezi ca mai deschidea site de filme online.Daca te uiti pe google sunt multe site-uri de genu asa ca...lumea vorbeste aiurea.

Link to comment
Share on other sites

Si in legatura cu filmele gazduite pe propriul host ?

Daca iti iei angajamentul sa indepartezi continutul uploadat in mod ilegal, nu are ce sa ti se intample.

Ia exemplul YouTube. Cum se face o sesizare, filmuletul e dat jos.

@.darky - Ai luat vre-o plata de la ei pana acum ?

Edited by AGSQ
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...