Jump to content
Terry.Crews

The Expendables 3 a "scapat" pe internet. Aproape 200.000 de oameni l-au descarcat in

Recommended Posts

Filmul il puteti descarca de aici:

http://filelist.ro/details.php?id=316949

http://kickass.to/the-expendables-3-2014-dvdscr-xvid-maxspeed-t9373628.html

O copie piratata a filmului de actiune "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", cu Sylvester Stallone in rolul principal, a ajuns ilegal pe internet, fiind descarcata de 189.000 de ori numai in 24 de ore, cu trei saptamani inainte de premiera nord-americana a peliculei, informeaza variety.com.

Rareori se intampla o astfel de situatie, in care copia DVD apare pe internet inaintea lansarii filmului in cinematografe, iar asta ar putea afecta incasarile lui The Expendables 3, noteaza cei de la Variety. Avand in vedere ca mai sutn 15 zile pana la premiera filmului in cinema, numarul de descarcari ilegale ar putea ajunge si la cateva milioane, ceea ce ar avea un impact colossal asupra filmului in cinema.

Cei de la Lionsgate, producatorii filmului, au refuzat sa ofere comentarii. Inca nu se cunoaste sursa de la care a pornit acest incident. Copii piratate ale filmului "Eroi de sacrificiu 3" au inceput sa apara pe site-urile de descarcare in cursul zilei de miercuri, iar, pana joi dimineata, filmul fusese descarcat de 189.052 ori in toata lumea, cu 42.216 descarcari in Statele Unite, conform companiei de analiza a pirateriei Excipio.

Sursa: Gafa monumentala: The Expendables 3 a scapat pe internet. Aproape 200.000 de oameni l-au descarcat in 24 de ore - www.procinema.ro

Link to comment
Share on other sites

Ce panarame de oameni ... Sa-i prinzi sa le umfli mufa. Ce credeti ca o sa mai apara al 4-lea film daca nu isi scot bugetul macar ? Ai de pla lor...

Mai bine ne lasa sa-l descarcam pe internet dupa premiera, asa, nu incarcam la nimeni. Si noi fericiti, si ei fericit. :))

Link to comment
Share on other sites

Nu cred c? paguba o s? fie prea mare. În general produc?torii de filme ?i muzic? exagereaz? enorm privind daunele cauzate de piraterie.

Nici eu nu prea cred ca pagubele o sa fie prea mari deoarece, parerea mea e ca, cine e dispus sa dea bani la cinema ca sa vada un film, o sa dea indiferent ca apare pe internet mai devreme sau mai tarziu, si invers, cine are de gand sa-l vada de pe internet, o sa-l vada indiferent ca apare mai devreme sau mai tarziu.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Eu ma duc si ma uit la cinema. Si multi altii ca mine la fel. Cei care sunt mari fani ai filmului, de orice gen, cu siguranta platesc pretul infim al unui bilet si va avea loc in primul rand. Si la propriu si la figurat.

Link to comment
Share on other sites

Si eu ma miram ce cacat e cu filmul de e in top 100 tpb :)) si filmul nu e aparut inca :)

Misto leak :) ma gandesc cum naiba l-au scapat :-?

:))) gandestete ca sunt americani si ce parole grele au si siguranta pe calculaotorul pe care au editat filmul aveau RDP sau ROOT access si nah unu care a dat in ei sa trezit cu filmul pe mana ce sa faca cu el 1

Sau mai intamplat cazuri in care multi care lucreaza la editare sa il scoata pe net ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...