Jump to content
TheOne

Ce se intampla daca bagi un iPhone in cuptorul cu microunde."Mi-am incarcat telefonu"

Recommended Posts

Ce se intampla daca bagi un iPhone in cuptorul cu microunde. "Mi-am incarcat telefonul la 100% intr-un minut"

ce-se-intampla-daca-bagi-un-iphone-in-cuptorul-cu-microunde-mi-am-incarcat-telefonul-la-100-intr-un-minut_size1.png

O pacaleala face victime printre cei care tocmai si-au cumparat cel mai nou model de iPhone.

Pe scurt, “Wave” ar fi un feature din iOS 8 care v-ar permite sa va incarcati iPhone-ul “cu ajutorul frecventelor de microunde”, adica folosind orice cuptor cu microunde. Anuntul care prezinta aceasta functionalitate arata foarte serios, foloseste aceeasi grafica si aceleasi fonturi ca anunturile reale de la Apple, anunta stirileprotv.ro.

Nu-i de mirare ca pare ca mai multi utilizatori ai retelelor sociale s-au grabit sa testeze “Wave” – prilej cu care si-au distrus telefoanele, fie ele mai vechi sau din ultima generatie, adica iPhone6.

61571862.jpg

Pe Twitter au aparut deja avertismente care-i avertizeaza pe fanii produselor Apple ca “Wave” e o pacaleala, dar si multe false testimoniale scrise de glumeti care afirma ca si-au incarcat iPhone-ul aproape imediat tinandu-l in cuptorul cu microunde. “Mi-am incarcat telefonul la 100% intr-un minut”, a scris unul dintre acestia iar altii sustin ca este “cea mai buna functionalitate noua din iOS 8”.

O farsa similara a aparut pe Internet si la precedentul update al sistemului de operare de la Apple. In septembrie anul trecut, pe retelele sociale a inceput sa circule zvonul ca iOS 7 are o functionalitate care le permite iPhone-urilor sa se inchida atunci cand sunt bagate in apa, afirmatie sustinuta si de un clip. Cei care au testat noul feature s-au trezit, asa cum era de asteptat, ca telefoanele lor nu mai functioneaza dupa ce au fost introduse in apa.

-> Sursa: Ce se intampla daca bagi un iPhone in cuptorul cu microunde. Mi-am incarcat telefonul la 100% intr-un minut - www.yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Tre sa fi cocalar sau pitipoanca sa urmezi tutorialu asta =))

cocalar, cocalari s. m. 1. ?igan bi?ni?ar. 2. ?mechera? de cartier. 3. (peior. – între rromi) ?igan de cea mai joas? spe??.

PI?IPOANC?, pitipoance, s.f. 1. Persoan? de gen feminin care se distinge printr-un comportament ostentativ, vulgar, ?i prin superficialitate; deseori o pi?ipoanc? poate fi regasit? în poze indecente pe internet prin care sper? s? fie remarcat?. Respectiv cuvantului cocalar pentru genul masculin.

A fi prost e un lucru, dar cocalar si pitipoanca.. e o alta treaba.

Imi imaginez cocalarul cu iphone 5 fake edition bagandu-l la microunde :))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...