Jump to content
BLKoldSUN

Cica au protectii bune pe host

Recommended Posts

Acum sa nu intelegeti ca vreau un serviciu! Nu! Insa am ajuns la starea aia in care nu mai suport cocalarismul, maneaua si nici smenarii. Banii nu reprezinta fericirea... dar, ca sa intelegeti ce vreau.

Nu se numeste cerere, si nici cerseala. Cine citeste bine, cine nu tot bine. Or sa inteleaga cei care muncesc la un site, la trafic si la continutul organic. Doar ei pot intelege cat inseamna sa muncesti la o pagina numai in cod. Muncesti la acea pagina ca sa ajungi cat mai sus pe motoarele de cautare. Apoi? Atunci cand crezi ca ai ajuns unde trebuie, vezi ca apar alte 30 de domenii cu aceleasi cuvinte cheie si fura tot traficul. Ca deh, el are bani, il doare in pl. Eu imi doresc o Romanie mai buna... ba eu chiar vorbesc serios :) chiar imi doresc ceva mai bun, dar nu mai pot! Eu nu am cunostinte in domeniu, pentru ca prefer sa fac ceva ce-mi place. Dar uite ca apar altii care strica tot, iar munca mea se duce pe apa sambetei. Ce trebuie sa fac... sa reiau de la capat, sa caut, sa ma documentez, si tot asa. Dar sincer... m-am saturat. ma las pagubas pentru ca nu mai pot. Simplu = nu am cunostinte, si nici timpul sa le invat pe toate. Ieri din pacate a trebuit sa imi sterg platforma de socializare, a doua creata in ultimii doi ani, pentru ca anu trecut am primit flood 9 luni fara intrerupere (fara misto) si am pierdut tot, si site si baze de date.. tot. Am trecut peste, am zis asta este, se mai intampla si pe la case mai mari. Ieri la fel, 3 am sters tot pentru ca la fel, 3 luni flood continuu, dar culmea este ca era un fel de flood prin query, cum se mai intampla la wordpress sau phpbb, iar ceea ce observasem era ca imi incarca mereu cronjobs la maxim si eu cum nu am cunostinte, am apelat la firma. Firma mi-a dat de la 15 la 60 EP (Entry Processes) si degeaba. Totul pica... dar asta este nu am bani de investitie, nu am mai multe cunostinte si am sters. Duca-sa, nici nu mai fac!

Eu personal vreau sa schimb ceva, si asa cum am spus mai sus, am intrat pe un chat care a aparut dintr-o data pe net cu zeci de domenii, domenii gratuite, cuvinte cheie in nestire, si toate cuvintele mele cheie s-au dus catre ei. Ca sa explic:

- este vorba de un chat IRC [dot] desirenet [dot] org (5 [dot] 196 [dot] 16 [dot] 233)

- nu stiu cat poate folosi cuiva asta: http://radio [dot] desirenet [dot] org (PHP Version 5.2.10-2ubuntu6)

- de la ei am primit flood cand si eu am avut serverele IrC pana ne-au dat jos detot... iar acum "stau" prin alte tari straine

- mi-au floodat site-urile, la care eu am lucrat in jur de 3,4 ani ca sa le aduc la un nivel acceptabil si vorba aia am lucrat pe foarte multe platforme, pentru ca mi-am dorit sa ofer userilor un mediu cat mai placut, dar nu am putut din cauza lor.

Ce cer? Nu cer nimic, ca sa evit banul, dar multi dintre voi inteleg ce inseamna efort intr-un site web ca sa-l aduci la anumite standarde. Am incercat sa educ, sa invat, sa ii iau sub aripa mea pe multi, dar din pacate, cam totul s-a dus. Ce a ramas sunt doar amintiri placute, alaturi de persoane placute.

Acum, pentru ca nu sunt singurul care isi doreste ca astia sa dispara, iata un mesaj pe care l-am preluat de pe pagina lor de irc:

<+Fotomodelu> Dear Customer,

<+Fotomodelu> We have just detected an attack on IP address 5.196.16.233.

<+Fotomodelu> In order to protect your infrastructure, we vacuumed up your traffic onto our mitigation infrastructure.

<+Fotomodelu> The entire attack will thus be filtered by our infrastructure, and only legitimate traffic will reach your servers.

<+Fotomodelu> At the end of the attack, your infrastructure will be immediately withdrawn from the mitigation.

<+Fotomodelu> vezi desi a fost flood sistemul a filtrat tot traficul

<+Fotomodelu> astfel incat oamenii nici macar n-au simtit

<+Ice> Fotomodelu :)

<+Fotomodelu> deci x y si restul pot sa ne ia de la jumate-n gura

Ce am promovat eu atatia ani?

Bucurie, prietenie, sfaturi utile, relatii la distanta, online meeting (video, audio) - adica tot ce a tinut de buna latura umana.

Ce promoveaza el?

pornografia, pedofilia (pentru ca pe un chat irc sunt multi...), limbaj trivial la liber, si tot asa.

Nu vreau ca acest mesaj sa denote cerseala, si nici cerere. Mi-am spus oful, pentru ca o perioada ma retrag, practic mi-a ajuns.

Link to comment
Share on other sites

BLKoldSUN in afara de a fi un frustrat invidios mai stii sa faci si altceva ? cei de pe desirenet sunt floodati zilnic au schimbat zeci de servere si de firme tocmai pentru ca au fost floodati de invidiosi frustrati ca tine carora le este ciuda ca desirenet este cea mai mare retea de chat romaneasca .nu vezi ca esti idiot ? daca tot ai redat mesajul lui Fotomodelu si stii engleza ai vedea ca omul a dat mesajul primit de la firma lui de unde are serverele in care ii aduceau la cunostinta ca serverele ii sunt floodate .El a investit o gramada de bani in protectii ddos pt ca niste copii invidiosi ca tine il floodeaza incontinuu .Omul desi primeste flood in fiecare zi el n-a facut rau la nimeni si a investit bani in protectii a schimbat servere a schimbat mai multe firme .Alti admini de chat de ciuda de invidie ca pe desirenet intra mii de oameni zilnic il floodeaza pe Fotomodelu si DesireNET sperand ca daca o sa pice DesireNET lumea daca n-o sa mai poata sa intre pe desirenet o sa se duca la ei insa oricat de mult ati flooda voi desirenet lumea tot n-o sa vina la voi .pentru ca lumea iubeste DesireNET de aceea intra intr-un numar asa de mare pe DesireNET .Mai bine lasati invidiile si dusmaniile deoparte si acceptati realitatea .Nu obliga nimeni lumea sa intre pe desire .lumea intra ca acolo le place ca acolo se simt bine .DesireNET a devenit deja un stil de viata pentru multi oameni .DesireNET a reusit sa reuneasca mii de oameni de romani de pretutindeni ,a creat relatii prietenii .

Oricine poate sa jigneasca sa denigreze.Eu te inteleg ca il invidiezi pe Fotomodelu pt ca a reusit sa dezvolte cea mai mare comunitate .Dar asta nu iti da dreptul sa-l jignesti si sa-l vorbesti de rau.Esti invidios ca n-o sa fii niciodata ca el ca n-ai valoare si ca n-o sa reusesti sa faci niciodata ce-a facut el cu DESIREnet .Foarte urat din partea ta .sa-ti fie rusine

Si cum poti spune ca pe desire se promoveaza pedofilia.Nu-ti este rusine ? Daca tot ai facut aceasta afirmatie nefondata te rog sa o argumentezi. nu este normal ca orice frustrat sa denigreze si sa jigneasca .Rog adminii acestui forum sa ia masuri cu acest BLKoldSUN

Link to comment
Share on other sites

da io.kent ei sunt .si crede-ma ca sunt niste oameni deosebiti .tocmai pentru ca sunt niste oameni deosebiti intra zilnic mii de oameni pe desirenet.Daca ar fi fost adevarate minciunile lui BLKoldSUN n-ar mai fi intrat nimeni pe desirenet .nu ii obliga nimeni pe oameni sa intre acolo dar totusi intra zilnic din ce in ce mai multi oameni intr-un numar foarte mare .si o fac de buna voie si nesiliti de nimeni .pentru ca nu te poate obliga nimeni sa intri intr-un loc unde nu-ti place .dar din pacate mai sunt si invidosi frustrati precum BLKoldSUN care pentru ca nu sunt in stare sa faca nimic in viata incep sa-i jigneasca pe altii de invidie si ciuda ca n-o sa ajunga niciodata precum sunt ei .Sfatul meu BLKoldSUN este sa lasi invidia defaimarea si jignirile si incearca sa faci ceva util cu viata ta.Jignind pe altii n-o sa devii mai bun ,din comportamentul tau lumea o sa-si dea seama ce fel de om esti si ce caracter abject ai ,si toata lumea o sa te marginalizeze.Tu desi ai jignit pe Fotomodelu care este un om minunat desi ai denigrat DesireNET ei n-o sa-ti plateasca cu aceeasi moneda pt ca ei sunt niste oameni rationali asa ca oricat i-ai jigni tu BLKoldSUN ei n-o sa-ti raspunda cu aceeasi moneda si n-o sa te jigneasca n-o sa te denigreze.Nu trebuie sa ma credeti Va rog sa intrati voi pe desirenet si veti vedea cu ochii vostrii ce fel de oameni deosebiti si minunati sunt acolo !

Link to comment
Share on other sites

Just now, Aliosa said:

Merita flodati la maxim cer bani de la useri

Fotomodelu daca esti in masura si to ai cel m-ai mare chatĀ  nu te milogi la useri sa me ceri bani ! De exemplu (Ramses ALeX Victor DJILIE Zeus etc.) PeĀ bune esti ridicol šŸ¤£ esti tigan.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


Ɨ
×
  • Create New...