Jump to content
kw3rln

[RST][Video] Conquiztad0r.ro Killer [de actualitate]

Recommended Posts

Tool by Slick

Descriere: programul iti da raspunsul corect la fiecare intrebare..

Demonstratie in Film!

Download:

http://rstcenter.com/RST Conquiztador.ro Killer Video.rar hi-quality

Mirrors:

http://www.trilulilu.ro/nabelea/c5aa1ee1e7a7fc se vede clar (recomandat sa folositi acest mirror in loc de youtube)

http://www.youtube.com/watch?v=glqIW4DoKsE calitate slaba a imaginii

***NOU*** VERSIUNEA 2 BETA http://www.trilulilu.ro/nabelea/dd6928729ee305 (versiunea online) sau http://rapidshare.com/files/86596133/Conquiztador_killer_2.0.rar.html

Facut in graba . Programul nu va fi facut public si doar membrii RST STAFF il vor avea

Aici am aratat o metoda proasta de a juca..puneam chiar fix raspunsu..de obicei se pune cu putin in - sau + ca de nu se lasa lumea de jocul asta

Update 17 februarie 2008 (by Nemessis)

Cine ne va mai cere pe privat, pe forum sau pe mail programul va avea ban pe RST si le vom trimite ip-urile celor care cersesc la stafful conquiztador pentru a le interzice definitiv accesul la joc. Nu stam sa repetam oricarui retard ca programul nu va fi niciodata facut public.

Echipa RST nu va da/vinde/imprumuta vreodata programul Conquiztador Killer. Daca va contacteaza cineva si va spune ca detine acest program puteti sa fiti siguri ca ori incearca sa va tepuiasca la bani ori va trimite un troian sau cine stie ce alta tampenie. In momentul de fata nu mai exista nicio versiune functionabila a acestui program si sunt mari sanse ca Slick sa nici nu mai updateze acest cheat vreodata.

NU MAI CERSITI PENTRU CA SUNTETI PENIBILI

Link to comment
Share on other sites

@moubik chair nu stii?

:D O solutie care sunt sigur ca a abordat-o a downloadat flashu`..cu un decompiler sa-a uitat prin surse de unde citeste raspunsurile si dupa aia a transformat,fii sigur ca ala citeste raspunsurile dintr-un .xml

mai intai trebuie decriptat algoritmu de criptare si apoi o sa vezi ce se intampla cu adevarat ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Later edit: sistem de cacat si administrarea de cacat. Userii spuneau ca sunt codati in joc iar moderatorii ii jigneau. Traiasca MediaPro si tigania serviciilor oferite de ei. Merita un spitz in curulet site-ul respectiv tocmai pentru nesimtirea de care dau dovada moderatorii.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Vai de curul ei cata durere de cap o sa aiba pentru prostiile pe care le debiteaza. Cine imi face placerea sa ii dea primul mumu la fata pe propriul lor site? Se vede ca e cam ne**tuta si ar avea nevoie de putina piele.

Domnii de la MediaPro sau cei care se agita cu legislatia, ia cititi aici:

Nu a intervenit nimeni in scripturile jocului si site-ul nu a avut de suferit nicio paguba sau un acces nepermis din partea cuiva in sectiuni restrictionate. A fost un test al unei probleme gasite pe site-ul vostru la care stafful jocului a reactionat prin jignirea userilor vostri inclusiv prin a ma face pe mine mincinos. Am avut destul de multa grija incat sa inregistrez niste clipuri de pe chatul vostru in timpul discutiilor ce vor dovedi ca am facut tot posibilul sa anunt existenta unei probleme iar dragii vostrii angajati nu numai ca au tratat situatia respectiva cu indiferenta dar au avut si bunavointa de a ma cataloga drept mincinos chiar si dupa ce i-am dat mucii unui moderator. Sa va spalati cu ei pe cap pentru ca va fac de rusine. Intrebarea mea este: unde ati gasit asemenea dobitoci?

Multumiri lui Slick pentru noaptea perfecta de care am avut-o dand peste nas unor mucosi ce detin titlul de moderatori.

RST Power

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Pentru cei care se iau dupa stafful conquistador si zic ca video e o facatura sa aiba putina rabdare pentru dovada live. Va aparea in curand dovada de necontestat. Si desigur ca vom astepta si primi scuzele de la idiotii de moderatori.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Slick e autorul programului. Kwerln a facut tutorialul video. Eu doar mi-am facut draci pentru ca niste zdrente ne-au facut mincinosi. Ale dracu s-au bulit pentru un moderator si acuma au prins tupeu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...