Jump to content
ghini

Produse la 0 lei pe gamerland

Recommended Posts

produse cu preturile eronate
eroarea a fost observata cu intarziere
Dupa descoperirea erorii
Eroarea din sistem
Care se refera la problemele si erorile aparute de pe pagina noastra fiind cauzate de o eroare de sistem , si la datele eronate aparute.
erorile aparute
utilizarea datelor eronate
in cazul unor erori

Cam multe erori pentru un email, si mai sunt cateva.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members
Screenshot by Lightshot

Adica ?? Daca eu am facut comanda de vreo 15 produse cand ele erau la pret zero, asta inseamna ca le platesc la pret pus de ei dupa constatarea erorilor ??

Inseamna ca asa ti le trimit ei, nu ca tu le cumperi. Tu, clientul, ai intotdeauna dreptul sa returnezi coletul fara motiv intemeiat.

Link to comment
Share on other sites

am inteles, o sa refuz coletele. ms

Ca sa fie totul si mai distractiv, refuz coletele ( ca sa fie bun de plata la curier, asa sa faceti toti ), nu le aman, deci astept sa fie puse, daca cumva sunt sunat pentru cofirmare, asta voi face, voi confirma.

@gamerland, Pisa-m-as pe site-ul vostru si pe voi de analfabeti, v-ati gandit voi sa bagati in email sa primeasca cei care au 'cumparat', sa apara pret "necunoscut", ca sa aveti si voi o scuza, caca-m-as pe rasa voastra de tigani, asa va faceti si voi "reclama", dati-va foc si invatati limba romana, fute-v-as lumea-n gura de javre.

Aici quote cu emailul primit ca sa va dati seama cat de analfabeti sunt retardatii astia.

Stimati Cumparatori' date='

Asa cum [b']a-ti putut observat, pe pagina noastra de gamerland.ro au aparut niste produse cu preturile eronate, din cauza unor probleme cu sistemul nostru care au condus la aceste neintelegeri [HAHAHA CICA NEINTELEGERI :))))))LOL] !

Fiind plecati in mini vacanta de craciun (din 23 decembrie 2014. pana in data de 27 decembrie 2014) eroarea a fost observata cu intarziere.

Dupa descoperirea erorii pagina a fost oprita pana la rezolvarea defectiunii.

Eroarea din sistem putea fi observata si din emailurile de confirmareunde aparea la produs (Pret necunoscut deocamadata) care sunt trimise dintr-un program automat si nu sunt prelucrate manual.

Dorim sa atragem atentia aspura Termeniilor si a Conditiilor de pe pagina noastra.

Cumparatorul trebuie sa consulte pagina Termeni si Conditii, accesibila la sectiunea "Termeni si Conditii" al site-ului, inainte de lansarea unei comenzi. (La sectiunea „Limitarea Raspunderii”)

Care se refera la problemele si erorile aparute de pe pagina noastra fiind cauzate de o eroare de sistem , si la datele eronate aparute.

Prin plasarea comezii a-ti acceptat automat Termenii si Conditiile site-ului.

Limitarea raspunderii- Informatii necesare:

Folosirea datelor si a informatiilor.

Datele si informatiile prezente pe pagina noastra cum ar fi ( poze, text,video etc) sunt informative, si ele pot fi modificate oricand!

Nu ne asumam raspunderea pentru erorile aparute (preturi si date gresite)

Utilizarea acestor informatii vor fi suportate si va fi responsabilitatea utilizatorilor.

Compania noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru daunele rezultate din utilizarea datelor eronate! Nu putem sa ne asumam raspunderea nic in cazul unor erori sau date gresite postate pe alte site-uri.

Drepturile de autor:

Pagina principala,pagina site-ului, sectiunile care sunt afisate in ecran, propriile informatii, imagini, video, materiale audio (cum ar fi nume, fraze, logo-uri, grafica) si alte legi privind drepturile de autor al SuntemAnalfabeti.ro sau produselor specifice detinute de catre editor prin urmare sunt supuse normelor de protectie a proprietatii intelectuale.

Incalcarea dreptului de autor este considerata infractiune si se pedepseste comform legii.

Compania noastra isi rezerva dreptul de a cere despagubire celor ce aduc prejudicii de orice nautra.

Excluderea r?spunderii:

Nu ne asumam raspundereapentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.

Am doriisava informam ca erorile aparute vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru neintelegerile aparute in urma erorii de sistem!

Va multumim anticipat pentru intelegere!

Cu stima,

SuntemAnalfabeti.ro

Niste analfabeti domnule, niste analfabeti.

Link to comment
Share on other sites

Nu tin cu ungurii dar totusi avand in vedere ca unii au dat cate 3,4 comenzi cu cate 4 ps vita (per comanda) si inca vreo 12 jocuri ar fi imposibil ca pentru o firma mica de talia gamerland (cel putin filiala din tara noastra ,nu stiu cat de "dotati" sunt in tara mama) sa onoreze toate comenzile .

Am vazut ca unii pe facebook se bateau cu pumnu in piept ca au luat xbox 360 gratuit ,vreo 3 bucati ,10 ps vita si toate jocurile care erau moca si ar fi vrut sa fie onorate comenzile .

Inteleg ca este o bataie de joc limbajul lor dar trecand peste asta si analizand totul la rece o sa observati ca si chiar daca ii dati in judecata la Vlad Tepes nici el nu o sa poata face nimic.

Ar fi existat o sansa sa fie onorate comenzile daca erau comandate 1,2 produse per om ,dar cum romanul are un suflet bogat si vrea sa faca cadouri la tot neamul ,el s-a decis sa cumpere tot magazinul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...