Jump to content
daatdraqq

FBI pune cea mai MARE RECOMPENSĂ din istorie pe capul unui ROMÂN

Recommended Posts

Trei ofiteri chinezi, specializati in cyber-spionaj impotriva unor mari companii americane, au fost devansati, pe lista celor mai cautati hackeri ai lumii, de un roman din Alexandria pentru care Guvernul SUA plateste cea mai mare recompensa din istorie: 1 milion de dolari.

Nicolae Popescu, cunoscut si ca Nicolae Petrache, a devenit cel mai cunoscut hacker al lumii, in luna noiembrie, dupa ce FBI a pus pe capul lui o recompensa de 1 milion de dolari. El a scapat, printre degete, autoritatilor romane, in 2012, la scurt timp dupa ce procurorii DIICOT si ofiterii romani de la crima organizata il capturasera in cadrul unei operatiuni transoceanice care viza tocmai destructurarea gruparii de licitatori online pe care acesta o conducea .

Conform descrierii FBI, Nicolae Popescu este cautat pentru participarea la scheme sofisticate de fraude pe internet, in care mai multi suspecti, cu baza in Romania si in alte state din Europa, postau anunturi in cadrul unor licitatii pe internet pentru obiecte care nu existau in realitate. Un mandat de arestare federal a fost emis pe numele lui Nicolae Popescu in 20 decembrie 2012, de o instanta din New York, concomitent operatiunii de cautare derulate de DIICOT in Romania.

FBI pune cea mai MARE RECOMPENS? din ISTORIE pe capul unui ROMÂN | REALITATEA.MOBI

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...