Jump to content
jetus

Gruparea Anonymous v-a disparea

Recommended Posts

Hackerii de la Anonymous cer razbunare dupa atacurile din Paris

Acestia ameninta ca vor opri toate posibilitatile de comunicare online a teroristilor si vor lupta pentru libertatea de expresie

“Membrii Anonymous le declara razboi teroristilor”, e mesajul aparut recent din partea comunicatii de hackeri, dupa tragedia din Paris. Mesajul video a aparut pe unul din canalele Anonymous din Belgia. Conform Techcrunch, apelul pentru razbunarae victimelor a fost initiat de un singur hacker. Acesta are sustinerea catorva membri, dar cum Anonymous este o organizatie descentralizata si fara o structura ierarhica clara, va mai dura ceva timp pana cand vor incepe actiunile propriu-zise. Iar asta depinde doar de cati membri Anonymous vor sustine aceasta initiativa.

Detalii: Hackerii de la Anonymous cer razbunare dupa atacurile din Paris - www.yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum zice si Aerosol, Anonymous nu exista ca "grupare". Este doar un concept, la care adera oamenii. Ca sa intelegi foarte pe scurt, exista un 4chan, unde pe vremuri fiecare punea anonim ce ii bubuia capul (ma rog si acum se posteaza la fel). Aparea cate unul si posta anonim chestii gen Visa e responsabila ca a blocat conturile lui X, si la ideea lui aderau alte mii de oameni care fiecare floodau Visa ulterior ca asta era trendul. Unii habar n-au ce faceau, doar ca instalau LOIC si dadeau click, dar erau trendy.

Dar ma rog, indiferent de cate ori ai explica, necesita IQ, ca atare mass-media nu o sa inteleaga niciodata ca Anonymous defapt nu exista ca grupare:)

Link to comment
Share on other sites

Anonymous nu exista si nu va exista , sunt doar copii care sparg site-ul de la o brutarie,spalatorie auto,blogu lu nu stiu cine , in plus titlul nu are legatura cu continutul primului post titlul spune " Anonymous v-a disparea " , iar continut ca o sa se razbune pe site-urile de la arabi,musulmani , sincer nu are rost..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...