Jump to content
leaklife

Vand cont propriu Steam

Recommended Posts

Multe dintre jocurile care le detii sunt/au fost free , humble bundle ori oferta "Descarca-l in 24 ore si e al tau pe viata".

Un pret corect : ~25 euro

Nici cand ai tranzactii de genul acesta? 2unu2cn.png. Valoarea unui cont de steam variaza foarte mult. Pe langa faptul ca multe siteuri care iti calculeaza doar cat costa jocurile pe care le detii, trebuie sa tii evidenta contului daca are ban pe VAC, daca ai facut tranzactii cu el, daca te-ai jucat de pe el, daca esti activ, daca ai o imagine in comunitatea de steam, daca este vechi contul, etc.

Asa ca @leaklife, instaleaza Enhanced Steam si intra pe pagina din contul tau : https://store.steampowered.com/account/ si vezi cat ai cheltuit tu defapt. Daca apare 0, inseamna ca atat ti-ar costa contul.

Ofera mai multe informatii despre contul tau, faptul ca ai cumparat X sau Y jocuri noi care sunt la cautare, ca ai un prestigiu in comunitatea steam, ca ai valoare si nu ai dusmani, etc. Orice vanzator de orice, ca sa faca o vanzare sigura, trebuie sa ofere cat mai multe informatii, informatii utile pentru posibilii cumparatori. (si cel mai important este sa oferi garantia ca este contul tau personal si nu unul furat, desi nu stiu cum poti face asta)

P.S. Variaza si faptul ca ai anumite iteme in cont, pentru CS:GO, TF2 sau Dota2, unde valoarea o poti estima aici : Item Value Sorter

Edited by awnly3jhc2g
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...