Jump to content
ENCODED

Are cineva conturi de steam vechi ?

Recommended Posts

De ce ar cumpara unul conturi de steam vechi in fara faptului ca face frauda cu VCC, virtual cedit cards?Pe alte forumuri e in floare metoda,aici va intreaba mai incetisor.

Edit// La VCC nu e ca la CC, nu au AVS si nu are cine face chargeback,asa ca prostiile alea ce le cumpara raman pe cont.

Edited by iam60
Link to comment
Share on other sites

@biblee

Nu mai fiti toti destepti si va dati cu presupusul ce fac cu conturile ... Nu mai faceti presupuneri daca habar nu aveti, ca vorbiti prost si nu e bine ...

Mrcucubaux: Ai PM

Bine ca esti tu destept.Nu stiu ce plm ai putea face cu ele in afara de a carda jocuri si gifturi profitand de faptul ca sunt vechi.Aceleasi cereri sunt si pe forumuri mai underground.

Link to comment
Share on other sites

SteamId-ul conturilor vechi e mai scurt,de aceea e mai valoros steamul.Sunt unii copii innebuniti dupa asa ceva. @ENCODED conteaza ce jocuri sunt pe ele sau daca sunt banate pe anumite jocuri?Am cateva steamuri vechi,si mai pot face rost de altele,daca te intereseaza.

Ca o sugestie,daca ai cumparat pana acum,sa le pui pe fiecare pe cate o adresa de e-mail pe care nu ai mai avut vreun cont de steam.Daca ai mai multe pe acelasi e-mail,steamul ti le detecteaza si le blocheaza;asa am pierdut eu peste 100 de conturi.

Link to comment
Share on other sites

Buna seara as dori si eu un cont de steam daca se poate sa fie 2003 2004 eu joc knife de atuncia si steamu celalat al meu lam pierdut si as dorii sami refac altu tot cu vechimea aia va rog frumos nu ma banati sau nu va ganditi la cine stie ce prostii ori sa ma criticati...ca nu are rost... nu am bani sa platesc ca strang banii pentru operatia lui tata.... dar daca vreti altceva in schimb ... sau va ajut si eu cu ce pot... nu cred ca cer prea mult... joc cs doar cand sunt acasa ca sunt mai tot timpul cu munca rog seriozitate..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...