Jump to content

Recommended Posts

Publicata dupa succesul biografiei lui Steve Jobs, Inovatorii este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul si internetul, o istorie de referinta a revolutiei digitale si un ghid indispensabil al modului in care apare inovatia.

*

Care au fost calitatile care le-au permis anumitor inovatori si antreprenori sa-si transforme ideile vizionare in realitati explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reusit, iar altii au dat gres?

In magistrala sa epopee, Isaacson incepe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a facut primii pasi in programarea computerelor in anii 1840. Autorul exploreaza personalitatile fascinante care au creat revolutia digitala din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee si Larry Page.

*

Volumul de fata este povestea modului in care au lucrat mintile lor si a ceea ce i-a facut atat de inventivi. Este, de asemenea, o relatare a modului in care capacitatea lor de a colabora si de a stapani arta muncii in echipa i-a facut sa fie si mai creativi.

*

Intr-o era care cauta sa cultive inovatia, creativitatea si munca in echipa, Inovatorii arata cum se petrec ele.

In 2011, revelatoarea biografie a lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, scrisa de Walter Isaacson a devenit un fenomen global si unul dintre cele mai impresionante bestselleruri de nonfictiune din istorie. Acum, Isaacson ne spune povestea oamenilor care au format personalitati ca Jobs si au facut posibila era digitala. Daca doriti sa intelegeti cum se desfasoara, in mod real, inovatia si felul in care colaborarea conduce la creativitate, atunci veti fi captivati de Inovatorii.

O istorie panoramica a revolutiei tehnologice... O poveste exhaustiva, pasionanta... De-a lungul intregii sale relatari trepidante, Isaacson ofera portrete pline de viata – multe dintre ele bazate pe interviuri directe – [si] impleteste cercetarile prodigioase si anecdotele abil ticluite intr-o naratiune plina de vigoare si captivanta despre vizionarii al caror zel si a caror imaginatie continua sa ne transforme viata. -*Kirkus Reviews

Studiul captivant al lui Isaacson arata ca progresul tehnologic este un sport de echipa. -*Publishers Weekly

Walter Isaacson a scris o carte captivanta despre geniu, in care explica modul in care munca in echipa poate duce la un produs creativ, de succes. Inovatorii este o istorie fascinanta a revolutiei digitale in care se discuta, printre altele, despre rolul important, dar deseori trecut cu vederea pe care l-au avut femeile inca de la inceput. Volumul ofera exemple valoroase despre cum se poate ajunge la rezultate fascinante doar in baza unei relatii de colaborare. -*Sheryl Sandberg

Inovatorii. Cum a creat revolutia digitala un grup de hackeri, genii si tocilari - GiftBooks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...