Jump to content
Aerosol

BlackBerry, Samsung si IBM prezinta SecuTABLET, o tableta cu functii avansate de sec.

Recommended Posts

CEO-ul BlackBerry a declarat, recent, ca producatorul canadian nu vrea sa faca exit de pe piata device-urilor, insa pana la o eventuala revenire pe profit a diviziei, compania va pune accent pe solutii de securitate dedicate segmentului enterprise si guvernamental.

Blackberry a preluat, anul trecut, in iulie, compania Secusmart, implicit tehnologia de criptare cu acelasi nume, iar acum avem si o prima implementare a solutiei intr-un device. Vorbim despre o tableta bazata pe Samsung Galaxy Tab S 10.5 care a primit un tratament de securitate concentrat pe criptarea datelor si a comunicatiilor.

Pe langa prezentarea generala a tabletei, eveniment care s-a desfasurat in prima zi a expozitiei de tehnologie CeBIT 2015 de la Hanovra (15 - 20 martie), reprezentantii Blackberry au anuntat si adoptarea tehnologiei de catre guvernele Canadei si Germaniei, semn ca producatorul mai are un cuvant de spus in acest domeniu.

secutablet.jpg

Dupa cum spuneam mai sus, SecuTABLET este, practic, un Samsung Galaxy Tab S 10.5 (despre specificatiile hadrware ale dispozitivului puteti citi AICI) ce ofera mai multe profiluri de lucru, precum personal si profesional, ambele fiind securizate impotriva accesului neautorizat. Potrivit The Wall Street Journal, SecuTABLET va costa 2380 de dolari.

Ce sanse exista, insa, ca Blackberry sa revina cu un produs propriu pe piata tabletelor, dupa esecul PlayBook? CEO-ul companiei, John Chen, nu exclude posbilitatea reintrarii Blackberry pe acest segment, dar acest lucru se va intampla doar daca producatorul va reusi sa propuna conusmatorilor un de vice "iconic", diferit de orice exista in acest moment pe piata.

blackberry-playbook.jpg

Source

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...