Jump to content
gogu_777

Interfon electra

Recommended Posts

Buna seara ! As vrea sa montez o placuta de la o masinuta electrica la interfon astfel incat sa pot deschide usa cu ajutorul telecomenzii de la masinuta. Cum as putea sa fac asta ? Am legat firele de la placuta in felul urmator firele de veneau la bateriile de la masinuta le-am pus la firul galben si respectiv firul negru , apoi firele de se duc la motorasul masinutei le-am pus la intrerupatorul k1 problema este ca atunci cand sun la interfon se raspunde automat fara sa se deschisa si usa dar as dori sa pot face in asa fel incat sa pot folosi si butonale de la interfon din casa dar sa meraga si pe telecomanda de la masinuta , cred ca firele de vin la motoroas nu se pun asa la intrerupatorul k1 si cred ca ar trebui si la k2 , placuta de la masinuta are 4 fire adica pt 2 motorase ma gandesc ca pot pune si la k1 si la k2 specific ca pt a deschide usa trebuie sa apas pe butonul vorbiti adica k1 apoi pe butonul acces adica k2 . Multumesc cu respect Dragoi.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1465599

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1465600

izuxk5.jpg

Link to comment
Share on other sites

@tqcsu

nu cumva poze la placuta de la masina nu la cea de la telecomanda , nu stiu cum pot pune poze din calc pe acest site

Poti intra AICI ca sa urci poze pe site. Dai la cauta, alegi CONTINUT SIMPLU, PORNESTE, apoi dupa ce se incarca poza, dai click pe ea, apoi un click dreapta, Copy adress URL si postezi link-ul aici pe forum.

Link to comment
Share on other sites

@tqcsu

si eu care credeam ca am idei tampite :))) pai oricum cand te conectezi prin bluetooth de obicei cere o parola asa ca atunci cand sunt ma conectez sau deja ramane conectat este salvata si parola de pe acel telefon dar ma depaseste faza cu deschisul usii cum as putea transmite de pe telefonul meu semnal catre acea placuta care sa deschida usa poate si o aplicatie ceva aici deja m-am blocat

Edited by gogu_777
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...