Jump to content

Recommended Posts

Salut, nu mai poti manipula serp-ul cu 301 R ca inainte, acum merge mai mult folosit pentru rebranding(vrei sa schimbi numele la site) , in caz de penalizare (redirect catre subdomeniu sau redirect catre domeniu nou, dar exista riscul sa transmiti penalizarea)

In caz ca vrei totusi sa incerci, cauta un domeniu expirat pe aceeasi nisa cu ce vrei sa rankezi, si da-i redirect. Iti va da un boost.

Daca domeniul expirat are concentratie prea mare de ancore exacte, iti sugerez sa ii faci niste link-uri automate cu ancore diverse inainte sa ii dai redirect, pentru ca prin 301R se transmite si din procentul de ancore si daca nu esti atent poti fi lovit de Pinguin (update-ul care te penalizeaza pentru link-uri)

Link to comment
Share on other sites

Iti garantez ca schimbare algoritmilor de la Humingbird si Pinguin, aduce noi protectii impotriva spam-ului si a cloaking-ului. Redirectu se foloseste pentru a evita duplicate content sau pentru a muta site-ul de pe un domeniu pe alt domeniu. [ sau rebranding ].

@Vlachs - am aut un domeniu de like exchange, impreuna cu un amic, pr era 4 , vechime: 4 ani si l-am mutat pe alt domeniu.

Acum e mai important d.a.

// Si nu ma informez de pe seo moz sau alte blog-uri de genul. Mai bine invat singur si testez, ca tot asa am dat bani la cineva de zicea ca stie sa faca off site optimization ca la carte si rezultatele au fost 0.

Edited by sleed
Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg de ce unii ca sleed de are 2 site-uri amarate sau mai sunteti altii pe aici, se gasesc sa dea sfaturi, aberati complet, total pe langa.

@sleed Spune cand ai folosit ultima oara 301 si cu ce domeniu ai dat, avea multe pagini cu PR si continut solid, vechime?

Numai experti sunteti toti, vorbiti de chestii din auzite. Tot mananc cacat cu aceiasi replica de foarte mult timp, daca vreti rezultate si dreptul de a spune ceva, atunci testati, investiti bani si o sa vedeti ca in practica lucrurile stau altfel decat cititi pe site-urile de cacat(seomoz...).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...