Jump to content
7z3p

Problema deschidere PC (linii albastre)

Recommended Posts

De cateva zile am probleme cu pc, adica mi s-a blocat,i-am dat restart si la deschidere mi-au aparut niste linii albastre cum se vede in poza de mai jos. Am reinstalat windowsu, toate driverele de la placa de baza si placa video... dar degeaba... tot aceiasi chestie doar ca atunci cand se porneste calculatorul, apare chestia cu windows xp + liniile albastre si acolo moare, in safe mode si in "enable mode vga" se deschide fara nici o problema.. Placa video abia ce am schimbat-o,nu cred ca este ea problema.

http://s19.postimg.org/va1v0fb5t/08022012060.jpg

Edited by 7z3p
Link to comment
Share on other sites

100% CA E PLACA VIDEO ! AI UPDATELE LA ZII ! DRIVERELE INSTALATE CORECT DE PE SITE PLACI ... ASA AM PATIT SI EU CU UN LEPTOP !! DACA VREI MAI MULTE INFO SAUTAMA LA CELE 2 ID ! AM EU O PLACA VIDEO DE 64 BIT DACA ESTI IN CAUTARE CAUTA-MA O DAU CA NU AM CE SA FAC CU EA NU MAI AM PC !! SI DE CAT SA STEA IN DULAP .. AIUREA !! EU CER 250 LEI ..

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Foarte sigur nu este de la monitor (dar este o foarte mica probabilitate sa ma insel). Fenomenul asta este intalnit atunci cand placa video este pe duca. Daca vrei sa-ti faci o idee atunci cauta pe youtube "video card reflow" sau "video card monitor lines". Unele simptome, precum felul in care liniile sunt afisate, difera in majoritatea cazuriluor. Deci sa nu crezi ca daca la altul arata alt fel de linii atunci nu este placa video problema. Uite un

.
Link to comment
Share on other sites

Incearca sa dai un backup si restore system , probabil ai sters (sau adaugat) ceva in registre ... daca zici ca merge in safe mode sigur asta e ( am avut o problema asemanatoare pe win 7 ) , vezi sa cauti o data cu ceva timp inainte sa apara problema .

Link to comment
Share on other sites

Incearca sa inlocuiesti placa video cu alta, la modul sa imprumuti de la cineva una sa vezi daca mai apar dungile....

Verifica cablul monitor-GPU

Daca nu, sigur placa video .....daca este noua, garantie , daca nu si nu ai bani de alta incearca un reflow home made intai si pe urma unul profesional...

Bafta !!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...