Jump to content
io.kent

GTA5 PC 1 cont pentru ROCKSTAR

Recommended Posts

cRYPO.COM

FOLOSITI COMBINATIA GILA si megan, ca sa va fie mai usor, secretul conta de cate ori trebuie sa ghiciti decrypt pe fiecare!

lH92bfSxRJC1Ru=yk2SVjtKslMeqefSRRMjcjHet=IjVcvSAk2nhm2usOdSJRgfyk11=ndXtlMerjLyse+S/Pset=HDbnx0/jcCum2f+oYC1Ru=yRf1Vn2zslMSIogD+o+jagYet=IO/dM4uk/vijKGxRKGejt1ZisC1Rub1Ru=8nset=L11dKOtdw=dcYet=MncigfvgLSac/=7k/0wf2fRm1SUjKSPOdSJnvRrixn2ggz/=w96cIWre+fYm2rOcw=acset=KS8g2yzkur0RfOvOdSJTgz+j+01Pwvsluq1Rub7jhb1Rubzk2WqOdSJkwSJffKwdtOUjKSPltN1Rubrjherggmalh16cZ10jersdset=M=Ug1O1SMX1Qxj0jgmrnwnQdtGVg/9Gks92jLS+=H96kL4wjLmqnLe7l1fZnw0vixm1RubseMfAmw9+gKj2jubaks9ig1KvTMK6nhOgjtO2oLqrdv0VR+fw

Bafta!

Edit chiar va rog sa nu schimbati parola, sa se joace mai multi.

Iar cel ce schimba parola, sa'l fut in gura!

Edit, aceasta a fost ultimadata cand va mai postez eu conturi, pentru ca nu meritati, absolut nimic, in 10 minute sal fut in gura, ala a schimbat deja parola..

nu cereti prin pm, ca nu mai dau,

DA MAI AM 20 DE CONTURI DAR NU DAU NICIUNUL VROIAM SA DAU MAI MULTE DAR ADIO CONTURI!

29w6fie.jpg

nu va mai chinuitii sa descifrati ca sa dus contul...

Edited by io.kent
Link to comment
Share on other sites

Logic ca e dus, am verificat personal, in 5 minute a zburat, dece pola me, nu se vede cine a vizitat postul? si ban la fiecare ce dracu aici e...

Nu se poate pune ceva hide content doar pentru cei cu anumite posturi sau care sunt inregistrati pe forum de mai mult timp? Macar asta ar duce la o sansa mai mica de "leech" ca sa-i zic asa.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

De ce cacat nu il dai prin pm? Eu am un cont de Vplus, cu premium, de 6 luni luat de la @Aerosol pentru mine si inca 5-6 persoane si nu e schimbata nici acum parola. Da-l prin pm persoanelor cu reputatie, persoanelor serioase si care chiar merita. Nu la toti pietarii.

Edited by SynTAX
Link to comment
Share on other sites

Da o sa mai vada, Unguri astia cand o sa'mi cumpar eu elicopter :))))) pana atunci public nici un cont nu mai pun e clar!

provizionam sa nu exagerez cred ca vreo 35 de forum-uri de conturi si nici unu ca aici, belea vere nai mai vazut asa ceva, zici ca nu se mai satura de conturi astia :))))

Edit mi se rupe mie pula de un cont, ca am multe clar, dar mie ciuda pentru ca nu sunt in stare sa respecte un lucru, omenie pula cred ca e ungur ala, spun la nytro sa imi dea useri care au vizitat in primele 5 minute thread'ul, si gata aflu

Edited by io.kent
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...