Jump to content
walker

problema cu placa video?

Recommended Posts

Din ceea ce pare, ai probleme hardware. Verifica temperaturle pe placa video, iar daca nu te pricepi du-o la un service, sa o curete/diagnosticheze. Este posibil sa ai probleme cu sistemul de racire/temperaturile, memorie defecta, sau va trebui rebawling la chipsetul video.

Link to comment
Share on other sites

Salut , ma scuzi ca intervin , dar placa ta are nevoie de reflow , relipire chip grafic , ti s-a dezlipit chip-ul grafic de pe pcb .

Imi poti spune configuratia pc-ului tau ? , pentru ati recomanda un tehnician sau sa te sfatuiesc sa iti cumperi alta placa video.

Respect , si astept un mic raspuns

Link to comment
Share on other sites

Numai si numai destepti pe aici =)))

Da-i un reinstal driver si isi va revenii ( atentie nu juca jocuri ce nu sunt apte de placa ta video ) @xF3arSx89 Ce zici bre? dezlipire chipset? =))) esti ditamai reparatoru de fuste de mirese nu de pc-uri =))

Nu stiu daca esti in masura sa faci trolling tinere.Plus ca explicatia ta cu "jocuri ce nu sunt apte de placa ta video" e cam mindblow.Cum adica? Deci...tre sa imi fac upgrade la joc sa imi mearga placa video?

Link to comment
Share on other sites

am uitat sa precizez , se vede cateva secunde asa imaginea, si doar unele ferestre se vad asa dupa care daca le misc isi revin,face asa de 2-3 ori in zi, am placa video nvidia geforce 8400 256 mb, stiu ca e cam obosita,dar nu prea joc jocuri,o sa vad daca fac rost de alta placa sa fac proba

L.E.

nu aveam driver de la placa video instalat,doar ce are windows 7,merg ok filmele,deci am considerat ca nu merita sa mai instalez,acum am instalat si driverul

Edited by walker
Link to comment
Share on other sites

Daca chiar e o problema hardware, mai verifica si starea condensatorilor. Oricum, daca in load nu are probleme ( un film hd sau jocuri ), nu stiu. Exact cum ziceai, incearca sa elimini din optiuni pe cat posibil. Verifica temperaturi, o alta placa de schimb sau folosirea celei onboard e un prim pas.

Apropo de condensatori, daca sunt usor bombati, sau desfacuti / crapati nu e ok. Se gasesc, sunt ieftini, singura problema e ca la unii ai acces mai greu.

6Z3Hjxq.jpg

ybLzaHS.jpg

Edited by BitMap
image problems
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...