Jump to content
RFR

Vand baza firmelor din Romania

Recommended Posts

Speed nu stiu ce sa zic ... Dar prostul va fi acela ce va plati o baza de date publica .. si se pare ca ai fanii ...

Ideea este alta , baza de date a firmelor din romania + numar de telefon + website + email se afla pe ministerul de finante , de acolo se actualizeaza toate bazele de date de la vrajitorul , infofirme si care mai sunt.

Aceea baza de date este fix publica, si eu si oricare o poate avea ( este si sortata frumos in tabelar )

Atunci cand tu creezi o societate comerciala inclusiv pfa ( ai o rubrica acolo unde treci numar de telefon site si/sau email ) si majoritatea o completeaza.

Asa ca @Speed123 fugu-ta la banca plateste 5000 de ron sa iti cumperi o baza de date gratuita.

Edited by alinpetre
Link to comment
Share on other sites

@alinpetre

Da-ne link de download, desigur ca nu convine la altii care o vand cu 15.000 - 290.000 Ron. Strica businessul cu date publice. Da, in tara asta conform legii calitatea de administrator / asociat / date firme sunt publice. Doar pe hartie. Daca azi faci un SRL maine te suna Telekom, etc sa-ti ofere servicii, altii papetarie, altii fonduri europene moka etc. De ce nu este nimeni curios de baietii destepti care au informatia publica inainte de o avea alte institutii ale Statului? E mafie acolo in minister. Deci de acolo sa inceapa curatenia. Daca te duci in aceiasi zi la Finante sa depui 150 iti spune ... e prea noua firma nu apare in baza noastra revin-o intr-o saptamana cam asa....

NU VAND datele din baza sunt gratuite se vinde LISTA, BAZA ca volum de munca depus de-a pune la un loc tot din multe parti de unde le extrag e treaba mea personala.

Astept oferte pretul este negociabil!

Edited by RFR
Link to comment
Share on other sites

Ma doare prostia unora de nu stiu nici sa de-a un search pe google http://www.mfinante.ro/ - rubrica bilanturi ? greu ? trebuia sa va desenez la toti 3? alegi judet si iti apar toate sau le separi fata de cele radiate etc... atat de greu ? toate site-urile de acolo iau ... doooh nu va doare prostia? ( Acum m-am prins voi o vreti deja tabelata, aranjata , si sa scrie pe ea SPAM? pai nu se poate :)) , se copiaza manual camp cu camp in 2 zile de munca se rezolva , practic pentru asta va cere tipu de mai sus 5000 de lei )

Edited by alinpetre
Link to comment
Share on other sites

haide cine sarea .... ce crezi ca nu stiam sa dau un search pe google dadusem deja si stiam de chestia cu judete dar daca nu stii ministerul de finante are si api si am crezut ca au macar modelul la structura de date

http://data.gov.ro/

http://openapi.ro/#company

Acolo nu sunt datele updated.

Link to comment
Share on other sites

haide cine sarea .... ce crezi ca nu stiam sa dau un search pe google dadusem deja si stiam de chestia cu judete dar daca nu stii ministerul de finante are si api si am crezut ca au macar modelul la structura de date

http://data.gov.ro/

http://openapi.ro/#company

Are o pula mare si groasa nu un api. Si mfinate si anaf si regcom. Nu mai vorbiti tot felul de balarii ... datele alea ori sunt de la bunica ori sunt de cacat. Nu intelegeti ce ofera omu. Pretul ii exagerat ... atata tot

Link to comment
Share on other sites

Baza este structurata in acest fel:

Denumire/CUI/J/Adresa/Cod Caen/Persoana conducere, administrator(i)/Telefoane/Email/www/Nr.angajati/Societatea daca este pe profit sau pierdere/VIES/TVA/Informatii suplimentare, stare firma, insolvente, etc.

Utimele campuri se pot verifica online cu aplicatia mea.

Deci preturile oferite de altii pt. cei interesati sunt intre 15.000 Ron - 290.000 Ron.

Iar nu cred ca cineva poate verifica sute de mii de societati pe ANAF sau alte portaluri intr-un timp rezonabil.

Pretul este negociabil si cel mai mic de pe piata!

Link to comment
Share on other sites

@alinpetre. Te doare tare ???

Aceasta poate fi descarcata gratuit de pe ministerul de finante :)) , spor in a vinde ceva ce este free
...... search pe google http://www.mfinante.ro/ - rubrica bilanturi ? greu ? trebuia sa va desenez la toti 3? alegi judet si iti apar toate sau le separi fata de cele radiate etc ...... , se copiaza manual camp cu camp in 2 zile de munca se rezolva

Cred ca ai o problema si habar nu ai despre ce vorbesti. E o diferenta mare intre a descarca o baza de date si a interoga o baza de date. Orice baza de date daca poate fi interogata atunci poate fi si "salvata" manual prin copy/paste sau (semi)automat prin scrapping.

Ceea ce vezi pe ministerul de finante e insuficient pentru cei care au nevoie si opereaza in mod direct cu aceste baze de date.

Ceea ce vinde @RFR e o baza de date completa privind TOATE firmele din Romania cu TOATE datele (inlcusiv email, persoana de contact etc) in format Excel, .mdb sau in orice alt format ar dori cineva.

Daca pretul e mare sau mic e alta discutie.

Edited by old66
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...