Jump to content

Recommended Posts

Salut baieti,

Ma intereseaza daca exista vre-un program care sa-mi "culeaga" toate driverele care le am in momentul de fata pe laptop. Tin sa spun ca am un laptop care nici cum nu gasesc drivere pentru Win7. (Cand l-am formatat am stat aproximativ 8 ore sa caut drivere compatibile). Daca exista asa ceva, si stiti, as fi foarte recunoscator.

Multumesc,

Link to comment
Share on other sites

Nu am incercat.. A mai incercat cineva? Cred ca 3DP Chip nu salveaza install-urile (setup-urile). Sti ceva? Mersi.

Iti da sa le descarci man, nu ti le instaleaza automat. El iti listeaza ce drivere ai nevoie si linkurile de download de pe serverele 3DP. Foloseste-l.

Link to comment
Share on other sites

si daca un anume program iti face probleme,are erori?

pai ce treaba au aplicatiile instalate cu driverele?

eu de obicei nici nu intru in windowsul clientului, rulez un windows de pe stick, tot din el fac transferul datelor si driverele.

sistemul original poate fi varza sau virusat, eu nu il pornesc, iau ce imi trebuie separat (double drive are optiune sa extraga driverele si de pe un alt hdd nu doar de pe sistemul de baza, doar ii dai calea catre directorul de windows si se descurca el)

Link to comment
Share on other sites

Cel mai bun raspuns pentru ce vrei tu, l-ai primit deja: Double Driver si nu trebuie sa-l descarci de pe Softonic.

Download Double Driver - MajorGeeks

Double Driver Download - Softpedia

Double Driver | Download HTML.it

Repet, e cel mai bun si este si in versiune portabila.

Daca nu vrei sa lucrezi cu el, instaleaza DriveTheLife si fa un backup pentru fiecare driver in parte, are aceasta optiune. Ai nevoie neaparat de inca o partitie in afara de "C". Programul isi va face un folder acolo denumit DTLFolder si cand il vei reinstala dupa ce pui Windows-ul, o sa stie ce backup-uri ai facut (le pune acolo). Sau poti copia folderul din "Program files" sau "Program files x86" (unde s-a instalat, in functie de versiunea de Windows), il pui pe "D" si nu-l mai instalezi dupa ce pui Windows-ul. Il accesezi cu dublu click pe fisierul DriveTheLife.exe si faci restore.

Dar cele mai multe drivere, tot cu Double Driver le vei avea.

In ceea ce priveste cealalta problema, cea cu placa de retea wireless, descarca 3DP Net, atentie, nu-l confunda cu 3DP Chip, ruleaza-l (nu se instaleaza nimic, e portabil) si vezi ce "spune" ca-ti lipseste. Instaleaza driverul lipsa si daca vezi un "+", apasa pe el, inseamna ca ai lipsa inca un driver (Lan), instaleaza-l, reporneste PC-ul si sterge folderul 3DP de pe partitia "C".

Daca ai uitat sa-ti faci backup, nicio problema.

Cu DriveTheLife vei putea sa-ti faci update de drivere si in plus, programul acorda prioritate driverelor de la producator.

Poti folosi si DriverPack Solution.

Programul are 2 versiuni:

-Online. Descarci, rulezi (e portabil, sa bifezi ca nu vrei sa se instaleze), astepti putin (uneori "spune" ca ai driverele la zi, are nevoie de 1 minut sau 2), bifezi ce vrei si astepti sa descarce si sa instaleze.

-Offline. Aici ai nevoie de viteza de download., are peste 10 GB, dar vei putea sa instalezi drivere pe orice calculator iti va cadea in mana, le "stie" pe toate. Versiunea asta n-ar trebui sa lipseasca celor care-si mai ajuta cate un prieten, vecin...

In ambele cazuri, sa alegi numai drivere, softul te imbie sa-ti instaleze si softuri, atentie!

Nu era mai simplu cu Double Driver?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...