Jump to content
Nemessis

Tagurile posturilor

Recommended Posts

Tagurile topicurilor contin foarte multe stop words, sau cuvinte total irelevante. Asta nu ajuta la seo absolut deloc. Mai mult fac rau. Filtrati lista de taguri acceptate pe forum. Exemple: cum, dar, azi.

Cand am vrut sa dau submit la postul asta surpriza: The number of tags you tried to add exceeded the maximum number of tags by 20.

Iar tagurile erau: tagurile, taguri, acceptate, filtrati, rau, lista, forum, azi, dar, exemple, cum, fac, mult, multe, stop, foarte, contin, posturilor, topicurilor, words, asta, absolut, deloc, seo, ajuta

Link to comment
Share on other sites

Relativ. E mai bine decat era inainte, dar inca se creeaza taguri pe balarii de cuvinte si inca mai exista tagurile vechi despre care vorbeam. Nu ai pe acolo optiunea sa obligi userul sa adauge taguri manual (bad usability totusi)? Sau sa ia automat tagurile din titlu macar (ceva mai relevant decat daca le ia din post)? Sau eventual disable la taguri ca sa nu mai ai dureri de cap si sa ii oferi un relax bazei de date :))

P.S. - Stergerea tagurilor sau dezactivarea lor pot avea un efect negativ o anumita perioada de timp. Alternativa e ca forumul sa spameze motoarele de cautare cu balarii de taguri si sa isi ia un sutulet in poponet pe termen mai lung. Vezi ce zice si Benny daca mai e activ pe aici.

Edited by Nemessis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...