Jump to content
franxu

Arma

Recommended Posts

Pistolul: Pistol “Fort-12RM”

In actiune:

Daca esti in Iasi se gasesc la Vanatorul (daca mai este deschis) si mai era un magazin in Pacurari.

Tine minte ca iti trebuie permis de port arma iar ca sa il obtii este un intreg futai. Nu pentru ca cineva nu ti l-ar oferi, ci pentru ca ai de mers la o gramada de locuri si de luat adeverinte si alte cacaturi. In plus exista taxe peste taxe.

Link to comment
Share on other sites

@franxu

Iti recomand Smith & Wesson 500 Magnum, e un pistol destul de mare si frumos si desi e cu gloante adevarate era unu pe youtube care l-a analizat si cica de fapt asta nu a fost facut ca sa omoare, deci nu e arma letala asa cum se crede, ci ca mai mult sa raneasca, sa faca mizerie cum s-ar zice. Bineinteles, uneori, din greseala, ii poti zbura capul de pe umeri celui in care tragi, capul cu tot cu jumatate din corp. Frumos, elegant, cat de cat !

Link to comment
Share on other sites

Voi presupune ca ai nevoie pentru autoaparare.

@Che nu stii ce vorbesti, chestia aia e grea, mare(neportabila) se reincarca incet (revolver), are munitie grea, are recul mare, e reflectorizanta si iti gaureste timpanele, si are decat 5 focuri... este ok pentru vanatoare/tir/recreatie, dar este un cacat total daca este vorba de lupta/autoaparare.

Chiar daca nu vrei pentru autoaparare arma de mai sus este o idee proasta pentru un incepator.

In RO munitia letala pentru pistoale este permisa doar pentru categorii speciale de persoane ... restul se descurca cu gloante de cauciuc, asa ca conteaza mai putin calibrul.

Oricum, orice fel de munitie ai putea sa procuri, daca este vorba de port arma iti trebuie un pistol 9mm/.45ACP sau ceva asemanator (.357 SIG, 10mm Auto, .40 S&W etc) cu un incarcator maricel (10 sau mai mult), preferabil un Glock.

Nu iti trebuie ceva foarte scump sau impresionant, ci ceva compact/usor/fiabil/ergonomic si o marime decenta la incarcator.

Daca e vorba de apararea casei uita de pistol, iti trebuie o pusca.

In legatura cu ranirea, nu iti face griji, se va "simti" lovitura, garantez, nu e un pistol de airsoft.

Ah, si dupa ce-l iei, nu-l lasa sa adune praful, iesi la poligon, antreneaza pe miscarile de scoatere din toc si incarcare (in viteza), pentru a-ti forma memoria mecanica, altfel ti l-ai luat degeaba.

Da ... cam asta ar fi "baza".

EDIT: @Che 500 Magnum trece prin 60cm de carne pana se opreste (nu mai tin minte la ce distanta) ..... chestia aia omoara ... stai calm.

Edited by Skalpel
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...