Jump to content
Guest CM3D

Windows 10

Recommended Posts

Asta cred si eu, un SSD e foarte bun.

Deci cei care nu aveti un SSD, nu-l instalati. Daca descarcati ceva de pe torrent Disk-ul va sta 100%.

De ce ziceti ca trebuie SSD pentru Windows 10 ?

Si de ce Diskul va sta 100% daca il iei de pe torent ?

Link to comment
Share on other sites

Daca te referi la avantajele pe care ti le ofera Windows 10 fara sa formatezi complet computerul, ei bine printre cele mai importante si mai bine intentionate avantaje sunt menite sa iti pastreze tot continutul de pe vechiul sistem de operare, sa ai instalat in calculator tot ceea ce foloseai inainte, inclusiv aceeasi ordine a iconitelor de pe desktop. Un alt mare avantaj avand in vedere aspectul mentionat mai sus, este raportat la faptul ca noul sistem de operare iti ofera oportunitatea de a te reintoarce la vechiul Windows fara a te stradui sa faci un back-up, intrucat cei de la Microsoft s-au gandit ca poate sunt si oameni nemultumiti de noul update. Setarile si toate configuratiile din calculator vor ramane intacte, inclusiv driverele se vor updata la ultima versiune, astfel incat sa iti usureze cu cat mai mult munca.

Link to comment
Share on other sites

Mie imi merge perfect, totul este okay la el. Dar nu stiu cum dracu' sa fac sa consume mai putin din hard disk, consumatia totala mereu variaza intre 95-100%

Stai fara grija, la inceput face asa pana iti face share la tot ce ai pe disk si iti pune la liber si la accesul public pe online, dupa aia nu iti mai consuma atat.

Link to comment
Share on other sites

eu am facut cu win 7 , loader by daz , nu mia mers update ( a luat crash la sfarsit ) , am pus de pe stick windows 10 si acum zice ca nu e activat , astept sa apara un loader sau cava , are cineva vreo idee pana atunci ?

daca nu o sa instalez win 7 / 8.1 si reiau pasii , pffff :)

Link to comment
Share on other sites

Ce pot sa faca Microsoft cu 1 TB de porn? =))

Primele zile dupa ce ai instalat chiar si Win7, daca ai un HDD mare si cu multe date pe el o sa dureze probabil cateva zile pana cand sistemul de operare le indexeaza. Face asta pentru a putea sa ofere mai rapid rezultate cand cauti ceva.

Click dreapta pe drive(partitie)->properties si vezi ca ai acolo bifat "Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties".

Eu am pus aseara W10 pe un SSD nou. Disk usage e 0% in idle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...