Jump to content
toofast

Caut persoana care face CPA Marketing

Recommended Posts

Sunt programe de afilliere pe cpaelites si pe multe alte comunitati de marketing, aici nu prea gasesti tu persoane chiar experimentate in CPA.

Si cel mai bine este sa incepi singur, singurel de la zero, ca sa nu treci peste basicul cpa-ului, sa inveti totul treptat si singur, documentandu-te.

Apropo, sa nu platesti pentru metode si cacaturi, fiindca multe sunt publice de pe alte comunitati pe care au ei VIP si le vand, metodele fiind de rahat.

P.S Ca sa scoti ceva banuti frumusei, nu trebuie neaparat sa investesti, eu de exemplu n-am investit nimic.

Trebuie doar sa ai cap, ambitie, motivare si rabdare.

Edited by DaLy
Link to comment
Share on other sites

Haide sa-ti dau si eu cate-va sfaturi cand vine vorba de CPA.

1) @DaLy are dreptate este mult mai ok sa inveti singuri, si sa cauti informatiile de care ai nevoie pe net.

2) Investitii o sa trebuiasca sa faci (doar daca iti este lene sa faci promovare la o "nisa"

3) Incearca sa targetezi tari gen: Franta, Spania, Italia, Belgia etc (Acolo ai oferte foarte bune)

4) Trebuie sa gasesti o retea care plateste bine, eu iti recomand CPAGrip.com - Content Locking & Incentive Affiliate Network ( Daca doresti sa ma ajuti fa-ti cont pe referalul meu

5) Trebuie sa fii ingenios, si sa gasesti ceva ce altii nu au gasit, si oamenii cauta (usor de spus greu de facut)

6) Nu mereu ce gasesti pe internet este bun, de cele mai multe ori sunt informatii care sunt inutile, deci trebuie sa inveti sa cauti ceva plauzibil, sau cel putin sa fii ingenios.

7) Nu toti care iti promit marea cu sarea au dreptate, sincer, cand vine vorba de domeniul acesta, este foarte mare concurenta, fiind concurenta, nu te prea ajuta nimeni, ba din contra.

8) Incearca sa nu faci CPA cu prietenii, la un momentdat vor aparea certuri.

9) Consulta legislatia in vigoare in legatura cu incalcarea drepturilor de autor si etc, si studiaza domeniul CPA legal, nu cum este prezentat, in functie de cum vrei sa il folosesti (Sa nu ai surprize cu politia in timp)

10) Incearca sa ai paypal verificat, nu folosi payonere ca au taxe destul de nasoale.

Link to comment
Share on other sites

@toofast fiecare a invatat pe o cale usoara sau de cele mai multe ori pe cea grea, e vorba de tine, tu sa testezi tu sa esuezi, ca din esecurile alea inveti..."ba pana acolo a fost ok, deci tre sa schimb ce urmeaza"..

Cand incepeam eu acum ceva ani, bhw mi-a fost bun prieten, am invatat destul de multe, apoi am pornit singur la drum, am esuat, am invatat , am luato de la capat si tot asa pana a ajuns sa imi aduca un venit bunicel si multi prieteni din aceiasi bransa.

Invata singur, sunt prea multe tutoriale, ai prea multe de testat.

De exemplu, acum un an vindeam produse pentru pesti de acvariu....nam avut niciodata pesti, nu-mi plac in mod deosebit, dar totusi vindeam, tie s-ar putea sa nu ti se potriveasca asta, de aceea iti spun ca tre sa incerci tu, TU sa esuezi, nici nai idee cate inveti din esecurile astea, si de cele mai multe ori nu o faci constient.

Link to comment
Share on other sites

Salut,(sa zicem ca am lucrat cu cpa, dar fara mare succes) cauta acest canal pe youtube(nu este al meu) "True miller" are o poza cu un sac de bani in mana, acolo eu am invatat cum sa fac un landing page, cum sa promovezi cat de cat, si alte chestii, nu inteleg engleza la perfectie de asta nu prea am inteles, poate tu reusesti.

Link to comment
Share on other sites

La cpa-uri fie investesti sume mari in reclama platita, spre exemplu pe facebook, pana dai de cap la o nisa care sa produca profit proportional cu suma investita, fie iti faci un site, scrii articole pe o anumita nisa, si ii faci seo ca sa-ti aduca vizite din google in mod gratuit. Deci daca nu ai bani ramane la varianta a doua. Foloseste KeywordPlanner de la adwords google si incepe sa cauti dupa anumite nise, cuvinte cheie compuse, pana dai de ceva care sa nu aiba concurenta foarte mare, dupa care te uiti pe google si vezi ce site-uri sunt pozitionate pe prima pagina pentru ca ele vor fi concurenta ta.

Link to comment
Share on other sites

Salut .... nu cred ca vei găsi pe cineva sa te ia sub aripa lui ,deoarece nu cred ca sunt in România persoane sa fac bani cu adevărat din CPA...O sa îți dau eu câteva sfaturi de aur ce te vor scuti de mult "video facke"de pe YouTube și Tepe .Cam aia e poveste fiecăruia aiceea .Inveti din Tepe și mult cacat de tutoriale .Din experiența proprie îți zic ca e foarte greu .Cred ca tine de puterea de convingere a landing-ului page sau video ...+ trafic uriaș de calitate .vreau sa îți zic ca eu am luat-o de jos cu forumuri și external linck ,blog ,Facebook ADS ,insta,adfly trafic . Robot autopost FB facke chat ,oamagle ,SEM cum zice cineva mai sus ,bing ADS , am testat mai multe campani inclus cu trafic cumpărat ...e greu sa faci conversi ...sunt putini care reușesc sa facă bani cu adevărat eu sunt prieten cu unu din ei fundatoru rețelei cpa wild ...credeam ca ei cheltuiesc 5,-10 mii se ajunge la o Câmpie și facă toți blackhat ....eu caut un cofondator pentru 1 rețea cpa 100%romaneasca cu firma și pagina in parteneriat și cu prietenul meu cred ca acolo e potențialu maxim ...Bun hai sa îți dau un truc cred ca singuru cu care ai putea sa faci ceva bani din cpa1.retea serioasă gen cpalead,maxbounty 2.alege oferte de dating și Download caută vpn app sau pc îs multe in google găsești ,cele de America îs cel mai Bn plătite oferte .,,,,intra de pe vpn din America completează oferta ca și cum ai fii de acolo ...pentru nume număr de tel card sau adresa folosește id generator.com sau ceva de genu ,,,,și bum faci multe e-mailuri sau cumpara o lista .,,dacă ești rapid și nu te plictisești un 30 euro/zii poți sa ii faci ...dacă ai bani de investit in cpa scrie-mi un email tatudanielsevil@gmail.com sau cine are habar și ar dori sa colaboram in aceasta rețea cpa. Ca și co-fundator

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Danisev said:

 

 

1. Ultimul post era din 2015

2. Esti agramat, nu e treaba mea, este problema ta, MARE.

3. N-as face niciodata nici un fel de business cu unul care nu stie sa se exprime si sa scrie corect in limba materna

4. tatudanielsevil@gmail.com  - asta l-ai facut special pentru noi?

5. Esti liber in week-end? Ca e sezonul capsunelor.

 

On 31.08.2015 at 11:44 PM, toofast said:

Salut,

Caut pe cineva care a scos bani din CPA sa ma invete cateva smecherii sa scot si eu primii dolari.

Sunt dispus sa investesc sume modice daca este necesar.

Contact pe privat.

 

Lasa-mi un id de jabber in privat.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Technetium said:

 

1. Ultimul post era din 2015

2. Esti agramat, nu e treaba mea, este problema ta, MARE.

3. N-as face niciodata nici un fel de business cu unul care nu stie sa se exprime si sa scrie corect in limba materna

4. tatudanielsevil@gmail.com  - asta l-ai facut special pentru noi?

5. Esti liber in week-end? Ca e sezonul capsunelor.

 

 

Lasa-mi un id de jabber in privat.

 

 

Bravo . Ai remarcat ceva extraordinar !!!! Așa e Romanu deviază de la subiect și se leagă de gramatica celorlalți ca sa para inteligent , cand el nu este capabil sa dea o soluție la acel post .Sincer nu am stat sa văd când a fost postat ,eram pe google și am intrat de pe linck extern prima data pe acest forum .Eu sunt agramat "Scuze " :)) probabil tu un copil frustrat .Probabil nu ai înțeles nimica din acel replay :))și tu comentezi de CPA .Pentru restu îmi cer iertare pentru gramatica ,scriu de pe telefon și nu dau multă atenție P.S școala am făcut-o in alta țara din clas a 6 -a ,dacă m-a supăr un pic te bat cu limba romană peste "bot" și la cpa nu mai zic . La căpșuni cred ca poți merge tu prietene .Acela e e-mailu personal cu numele meu .Poti sa îmi scri acolo sa îți dau dovezi de site-urile ce le dețin :))Trafic ,câstiguri etc :))) domnu expert in CPA și doctor in marcketing :)))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...