Jump to content
unknown.user

19$/zi pentru spatiul HDD-ului tau

Recommended Posts

- Dupa cum spunea si @PingLord site-ul e plin de greseli dar si arata de parca ar fi fost facut de un copil de 8 ani.

- If something sounds too good to be true.. it probably isn't. Nu tot ce zboara se mananca.

- Chiar daca ar fi ceva adevarat, o companie care se respecta nu isi va stoca datele pe consumer pc's, chiar daca sunt encrypted.

- Daca acest model ar creste, ti-ai compromite PC'ul caci nu stii ce primesti in comp.

- Stocarea de date se face intr-un mod mult mai profesionist si necesita anumite setari, trebuie sa respecte anumite legi, etc.

- Iti imaginezi ce ar fi daca ai stoca 320GB pe hard-ul tau si acele date sunt accesate incontiuu.. nu mai poti juca nici Solitaire pe PC'ul ala iar hard-ul se va duce cap cat ai zice peste.

- Modelul de "business" nu e unul rentabil: daca tu iti inchizi comp-ul, ei ar trebui sa aibe anumite clone in alte parti - ceea ce nu mai e rentabil. Iar majoritatea care hosteaza anumite lucruri vor un anumit SLA si uptime.

- Orice neghiob peste 18 ani poate seta o companie Ltd. in Marea Britanie pentru suma de £15. Ca i-a pus ceva nume "" si spune ca e "infintata in Marea Britanie" = cacat pe bat. Aici e firma infiintata in 2014 https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272 si "director" de anul asta din Aprilie ceva portughez din Elvetia - https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/officers :)) smells like fraud to me.

Edited by aa7670
Link to comment
Share on other sites

Un cacat de caine pe scurt. Te pun sa cumperi un pachet (de la 125$ pana la 2777$) prin care iti inregistrezi pc-ul banuiesc in program. Dupa inregistrarea pe site, am primit un mail (scris de un analfabet sau corectat de google) prin care trebuie sa te inregistrezi pe alt site - kairosplanet.com

Macar pagina aia are https.

Link to comment
Share on other sites

E o prostie bazata pe afiliere,pagina aia etrafic e defapt o pagina cu link de referal,presupun ca cel care aduce oameni are ceva de castigat.

Tu cand intri pe site esti pus sa cumperi un pachet de 125$ si abea apoi iti poti inchiria cei 15 Gb ,urmatorului client care face acelasi lucru ca tine,va primi cei 15 Gb inchiriati de tine,etc.

Bajetii astia au gasit un motiv legal de a vinde repetitiv viitorilor clienti ceea ce tu deja ai, 15Gb.

Pe langa asta ,daca nu ma insel dureaza 12 luni pana ce,cei 125$ se vor dubla si vei primi plata.

In concluzie ori e o schema pentru fraierii care vor sa astepte 1 an pentru 125$ , ori e o mare teapa.Oricum mai mare teapa e sa aspteti 1 an pentru cei 125$ zic eu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...