Jump to content
c0dek

[BlackHat SEO] Cum sa scrii un articol foarte bun in limba Engleza.

Recommended Posts

Pentru a pozitiona un sait in 2015 in primele randuri pe Google, ori cumparati un continut bun care va costa o gramada de bani ori il creezi tu cu ajutor programelor de pe piata neagra.

In ziua de azi este foarte simplu sa creezi un content bun, mai ales cate programe avem la dispozitie.

In acest tutorial vei invata:

1.Cum sa alegi un titlu.

2.De ce o multime de oameni nu imi citesc articolele.

3.Cum sa alegi in cateva minute un subiect.

4.Cum sa faci un continut blackhack.

Cum sa alegi un titlu.

Pentru a alege un titlu bun este foarte simplu. Nu trebuie sa pui un cuvant cheie in titlul pentru un timp...atunci când vine vorba sa alegi un subiect decent. Nu folositi metoda momeala " Click here etc. " si alte cacaturi in titlu.

Din mai multe motive SEO recomand sa nu folositi cuvintele ( a, it, the) de foarte multe ori, doar cand crezi ca este necesar. Atunci puteti pune si cuvantul cheie dar sa fie titlul cat mai natural.

De ce o multime de oameni nu imi citesc articolele?

La un moment dat nu intelegeam de ce vizitatorii mei nu mai citeau articolele mele, nu intelegeam care ar fii problema. Intr-un moment mi-am dat seama ca problema sunt EU! Structura articolului era proasta nu toti vizitatorii intelegeau ce spunea articolul meu.

Recomand dupa dupa ce vei scrie un articol poti verifica scorul aici este gratis, daca vrei mai multe informatii trebuie sa cumperi premium.

Cum sa alegi in cateva minute un subiect.

Sa alegi un subiect in ziua de azi este foarte simplu! ai o gramada de surse la dispozitie care te ajuta la pozitionarea saitului tau in google.

Mayo Clinic O sursa excelenta pentru saiturile de sanatate si bloguri despre sanatate, de exemplu daca ai un blog pe care scrii despre pastile de slabit etc.

• Statistic Brain | Numbers**|**Percentages**|**Financials**|**Rankings | Statistic Brain Este sursa mea preferata, poti gasii toate informatiile care exista pe mine ma ajuta foarte multe cand vreau sa scriu un articol.

Google Academic Imi place atunci cand trebuie sa scriu un articol despre un proces anume sau un avocat, cel mai rapid este sa va creati o alerta Google prin email cu ce va intereseaza.

Cum sa faci un continut blackhack.

Dragon By Nuance 13 este un program care tot ce aude el scrie, de exemplu cautati o niche pe youtube cu un video care vorbeste despre "Cei mai bogati oameni din lume", trebuie sa aveti un microfon si pornit videoclipul.

Dragon by Nuance el scrie in timp real aproape tot ce vorbeste persoana respectiva in videoclip si aveti un articol 100% de calitate.

Programul isi merita toti banii!

Versiunea crackuita : sters

Autor original: Rabbit ( Eu doar lam tradus si l-am facut mai simplu)

Edited by c0dek
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...