Jump to content
xNobody

Buna !

Recommended Posts

Numele meu este Catalin :), dar asta este mai putin important .

Doresc sa studiez mai mult despre hacking , in primul rand retelistica , mai apoi website-uri.

Ma poate ajuta cineva? Vreau sa pornesc de la 0 in acest domeniu dar nu stiu de unde sa incep.

Cunosc C++ , putin html, si putin C# ( oricum nu este oproblema in a invata lucruri noi.

Poate ma puteti ajuta.

Multumesc anticipat !

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members
Ma descurc relativ bine spre foarte bine , dar nu am nici un punct de reper. Nu stiu la ce as putea folosi C++, chiar daca as invata alte limbaje , tot nu as sti ce as putea face .

Cum adica te descurci foarte bine dar nu stii la ce sa folosesti C++? Adica cum ti-ai dat seama ca stii foarte bine? Prietene, sa te descurci foarte bine inseamna ori sa fii olimpic international ori sa duci cateva proiecte, mari, la sfarsit. Daca tu nu stii ce sa faci in C++ esti sub mediocru.

Din ce ai citit pe forum vezi tu pe cineva ca nu mai conteneste cu sfaturi, cu tutoriale si timp pierdut? Programarea nu este tinichigerie. Aici inveti singur ca nu sta nimeni dupa curul tau. Noi doar te ajutam la o problema, la un punct de cotitura, atat tot.

Edited by SynTAX
Link to comment
Share on other sites

Hei , relaxeaza-te ! Bine , recunosc poate m-am exprimat gresit . Dar nu ai dreptul sa ma judeci atata timp cat nu ma cunosti . Si din cate ( probabil ) vezi mai sus , nu am cerut nimanui tutoriale . Vreau doar sa stiu cu ce as putea incepe , sau macar unde pot gasi ceva cu care sa incep. Btw chill out , ffs! Daca nu vrei sa ajuti pe nimeni , atunci , cel putin , nu mai comenta aiurea incercand sa ii jignesti pe altii !

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Fara sa am ceva cu tine, te rog frumos spune-mi si mie cum te poate ajuta un om mai bine ca Google? Adica pula mea, intreb, ca poate sunt eu handicapat si altii pot mai mult fara sa stiu eu.

Si ca sa-ti spun cu ce ai putea incepe: cu niste carti in limba engleza. Fara Cisco pentru ca te baga prea in detalii.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members
Ce ar fii sa ne gandim logic ? Din ce motiv as incerca sa mai aflu informatii de la membrii acestei comunitati , daca deja ar fii fost pe google suficiente informatii pe care le-as putea folosii ? Eu vreau doar sa invat , iar un punct de pornire nu ar fii ceva rau .

https://rstforums.com/forum/89218-carti.rst#post661488

Ti-am dat sus un link in care gasesti colectia mea de carti. Mai am in laptop vreo 5.000 de carti. Retelistica, programare, orice vrei tu de it. Pur si simplu te doare in pula si vrei sa caute altu pentru tine. Daca te stresai sa cauti 5 minute pe forum, vedeai ca acele cateva mii de carti ale mele nu sunt singurele postate aici. Nu ti-o spun cu rautate, ca nu am nimic personal cu tine sa am antipatii, dar in domeniul asta daca nu-ti cauti singur ce ai nevoie, nu reusesti.

Pui intrebari daca nu gresite, atunci gresit formulate. Un forum este menit sa te ajute in rezolvarea problemelor, nu sa le rezolve pentru tine.

Sper ca 7000 de carti sunt destule pentru tine.

EDIT: Daca ai nevoie de ceva, imi ceri si-ti dau cand link de dow. in cel mult o zi, doua.

Edited by SynTAX
Link to comment
Share on other sites

Bun ! De asta aveam nevoie . Multumesc foarte mult ! ^^ Inca nu imi pot da seama de ce ai pus atat de mult "hate" in acel comentariu . Eu unul chiar nu stiam de unde as putea incepe , avand in vedere ca sunt nou , atat in ceea ce vreau sa incep , cat si pe acest forum . Oricum , multumesc inca odata ! Btw , cel de-al doilea comentariu al tau nu il vazuseam , se update-ase mult prea tarziu pagina .

Link to comment
Share on other sites

Cand te intalnesti cu baieti, le spui 'Buna' ? (Este doar o curiozitate, pentru ca buna ii spui doar unei fete, altfel te iau astea drept p**d* dacaa le spui buna la baieti)

Nu sunt sigur ca are o foarte mare relevanta asta , din cate stiu eu "buna" poate fii folosit si ca o forma de salut .

Link to comment
Share on other sites

Bine , nu spun ca nu este si vina mea , dar inca sustin ca nu era nevoie ca toti sa se poarte asa urat , probabil ar fii necesitat mai putin timp si energie sa nu o faceti sau sa ma ajutati . Nu vreau sa par a fii ceea ce nu sunt sau sa discut asupra viitorului , oricum , eu am obtinut ceea ce am vrut , asa ca nu mai are sens sa continue aceasta discutie .In orice caz va multumesc ca va pasa !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...