Jump to content
manager2

In legatura cu un script

Recommended Posts

6 minutes ago, redcoder said:

Gresit, puteau foarte usor sa foloseasca orice alt site din afara tarii si foarte usor se putea face o mare spalare de bani, dar vezi tu, esti prea mic si esti depasit de acest domeniu. Nu ma intereseaza ca-i la inceput sau nu, putea sa lase linkul catre autor sau putea sa-l ofere gratuit urmand ca pentru suport sa ceara bani.

 

Nu vand cod pe internet pentru ca nu vreau sa stau la mila cumparatorului, eu vand mentalitati, eu vand timp, eu vand proiecte, intelegi tu? Eu vreau schimbare, cacaturi, nebunie, nu vreau sa stagnez intr-o piata in care exista zeci de mii de alte persoane ca tine si ca mine, bravo, ai facut un s'cript' de autentificare, internetul e plin de sute de mii de astfel de chestii gratuite.

 

Inca ceva, vezi ca tipul caruia-i cereai ajutor, birkof, fix pentru el facusem o tema pentru FAR-PHP in momentul in care tu cereai tutoriale, intelegi mare programator?

 

Stai linsitit, credca am destul de multa experienta in fiscalitate si lucruri de genul, dar aici e alt subiect.

 

Incerci din rasputeri sa-mi spui cat esti tu de bun, si imi arunci niste argumente de cacat, spunemi si mie te rog, care script de autentificare ? Ala de Facebook din 2011-2012 ?

 

Lafel, traiesti in trecut, cand revii in 2016 ?

 

Am facut si freelancing, am lucrat si la firme si am vandut scripturi pe internet, inca fac asta pentru ca asta imi place.

 

Daca tu crezi pentru ca ai facut o tema pentru Far-PHP sunt impresionat, te amagesti, n-am nici o treaba cu Birkoff, sunt recunoscator ca m-a ajutat cand a facuto, dar nimic altceva.

 

 

Edited by Robert1995
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, redcoder said:

Nu, repet caci stai prost cu logica: este o piata plina de indieni si cei ce iau cateva zeci de euro pentru chestii nu tocmai simple, ce facebook mare programator ?

 

Nu incerc sa-ti spun cat de bun sunt, incerc sa-ti spun ca imi esti inferior chiar daca te iei de mama cu respectivul.

 

Stai foarte prost cu logica, iti explic iar: CAND TU INVATAI, EU ERAM INVATAT, cand tu cereai ajutorul eu il ofeream, cand tu invatai HTML/CSS eu deja lucram in domeniu, in 2016? Ma pregatesc sa lansez o aplicatie prin care se poate manageria o piata nu prea atinsa in Romania, hai sa-ti dau un indiciu: Uber corporatist, deocamdata programez, e in teste, sincer ma lupt putin cu gps care face niste talente, dar totusi nu ma lupt cu un array. Nu traiesc in trecut ci compar generatiile: generatia ta, generatia pulii nu vrea progres, vrea doar chestii penibile si TUTORIALE IN LIMBA ROMANA, prietene, ai habar ca eu am invatat programare intuitiv, din limba turca? Eu nestiind nici un cuvant in turca.

 

Pune-i un geam in burta sa vezi foamea cum se lupta, ai asa de multa experienta in fiscalitate si viata incat daca te-as vedea prin birou meu te-as da afara in flegme, iti bati joc de limba romana la modul arhaic - nu prea am vazut programatori inculti si sper sa fie vorba de typo si nu de prostie. Daca tot folosesti cratima fa-o pana la capat, daca tot folosesti virgula fa-o cand trebuie.

 

Ai asa de multa experienta in fiscalitate incat acum un an, maxim 2 ai putut sa te reprezinti legal si acum maxim 1 an ai putut sa tai factura (asta daca esti atestat sa tai factura pe servicii it)

 

In caz ca te intereseaza nu-mi plac tutorialele in romana, si am certificat Cambridge in engleza. N-am prea citit carti, doar cateva, pentru ca invatam din mers, asta e mie imi place sa incerc si sa scriu cod.

 

Tu crezi ca experienta conteaza in ani, nu e chiar asa, conteaza si ce faci in ani aia.

 

Iar, spui ca ma lupt cu array-uri, de unde o scoti pe asta ? Asta e un fel de refren ?

 

Lafel, dupa cam1 ora, tu nu vrei sa vii pe skype sa-mi areti cat de mare ti scula.

 

Am 21 de ani, ai calculat unpic gresit chestiile alea, dar e ok.

 

Acum, doar sa intelegi la final o chestie, si daca vii pe skype sa-ti arat ce fac, tot n-ai sa intelegi, ca efectiv esti prea limitat mental, traiesti in proprie ta lume de "semi-zeu", eu niciodata nu ma iau la cearta cu oameni cu care nu-mi permit, si tu n-ai nici o sansa, orice varsta ai sa incetez

 

Edit : Esti un jeg deluzional, nici un argument nu ai, leagate de mine, nu de generatia mea, esti chair atat de prost sa vezi ca aici te certi cu 1 singura persoana ?

Edited by Robert1995
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, redcoder said:

 

Bravo man, bravooo, ai certificat Cambridge, orice fraier are, prost esti daca nu ai, trecem peste, da, experienta conteaza in ani, in nopti nedormite si fiere fututa, ceea ce tu nu ai habar caci ai program de printesa. Ce fac in acesti ani? Nu am dormit foarte multi nopti pentru a rezolva problema, pentru ca-s un perfectionist, ori o fac pana la capat  bine ori nu o fac deloc, da, e un fel de refren pe care l-am descoperit prin mirificul tau cod, repet, am scula asa de mare incat daca te penetrez intra si in OP, dar cu ce scop? Asa stau si ma uit la mare, mai scriu o linie de cod, ma mai distrez cu un kinder ce poate are salariu cat platesc eu impozite, etc.

Nu sunt semi-zeu, in fata ta sunt zeu cu acte in regula si chiar cu norma intreaga, Dumnezeu peste dinastia Robert, asa ca astept plecaciuni sau scuze.

 

Ma leg de tine si de generatia ta: spune-mi mie ce a facut asa mirific a ta generatie?  Nimic, sufera de grandomanie si eu raspund cu aceeasi moneda.

 

 Man, nu ma cert, eu aduc un contraargument prostiei, daca tu te certi si te ataci nu e vina mea, psiholog se numeste, jeg deluzional? Ah, imi place cand cuvintele mele capata o asa mare forta, doar atat poti? Te credea,mai potent.

 

Daca crezi ca doar tu ai nopti nedormite, iar gresesti, daca aveai programul meu cedai deja si mancam cozonaci de pe urma ta.

 

E foarte amuzant cum tu presupui ca platesti impozite cat salariu am eu, aici chiar iti dau dreptate, eu oficial am salariu de 50 de lei pe luna, pentru ca imi place sa scot dividente la sfarsit de an, daca esti asa bun in fiscalitate pe cat de bun te crezi, stii ca asta e cea mai buna metoda, sau poate ai PFA pe venit fix, unde e frumos sa pacalesti unpic statul, dar esti pregatit sa iti returneze favorul ?

 

Edit : Si ce cod mi-ai vazut tu ? sunt tare curios

Edited by Robert1995
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, redcoder said:

Cu pensia cum stai? Ca tine mai sunt cateva zeci de mii, in functie client facturez pe doua platforme, dar de cele mai multe folosesc ceea ce se numeste srl, pfa-ul folosindu-l doar in proiecte "necorporatiste" si mai mici. Sunt foarte sigur ca faci parte din cei ce isi deconteaza tigarile, trist.

 

Zi-mi din suma 1000 ron cat iti revin tie, asa, ca idee.

 

La ce imi trebuie pensie cand nu e nimic sigur in legatura cu ea ? Am 21 de ani, daca acum ma gandesc la pensie e cam grav.

 

Uite un calcul usor, sa zicem ca iti doresti o pensie decenta, realistica, 2500 RON pe luna, aia vine 30000 RON pe an, daca eu castig din afacerile pe care mi le fac bani aia lunar, poate chiar mai mult in timp ce stau si mai fac una alta, nu e acelas lucru ? Nu prea ma vad la batranete sa stau si sa ma uit la televizor rontaind bake rolls si sa mai beau cate o bere.

 

Daca si tu esti asa perfectionist precum pretinzi, presupun ca nici tu nu te vezi la batranete ca freci menta. Poate gresesc.

 

Edit : Dami linkdin sa vad daca merita sa-mi cer scuze, sau probabil ca iti ridic statuie direct.

Edited by Robert1995
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, redcoder said:

Repet, imagineza-ti o factura de 1000 de RON, cat iti iei din ea? Realistic, nerealistic sau cum vrei tu lasa calculele si zi-mi cat platesti.

LE: Suferi iar de limba romana, de virgula si inteligenta dar scrii "acelas", nu te prea vezi la batranete uitandu-te la televizor? Inseamna ca nu ai in cap nici un proiect interesant si toata viata te vezi un salahor programand, ma rog, ipotetic vorbind.

 

E dubios sa te gandesti la varsta asta la pensie? Te gandesti la pensie din momentul in care ti-ai luat primul salariu sau ai taiat prima factura caci vezi tu, o parte se duce la CAS, dar tu vorbesti aici ipotetic de niste sume pe care tu nu ai cum sa le ei la ora actuala, bazandu-te pe faptul ca te lupti cu romana, are rost sa vorbim de programare? Nu cred, caci nu-s tutoriale in romana.

 

Nici sa vrei si nu-mi ridici statuie cu 50 de lei pe luna.

 

Te las in pace, ai castigat, felicitari, poti merge linistit sa dai o laba.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, redcoder said:

ANAF-ul ce zice? Daca tot ma acuzi ca fac mizerii legale, repet, din pacate din cauza fraierilor ca tine de evita sa aduca bani la bugetul de stat, fix din cauza fraierilor ca tine nu progresam, repet, oare ce ar zice ANAF ?:D

 

Poti sa ii suni, e complet legal, platesc la bugetul de stat la sfarsit de an, se cheama dividente. Daca eu sunt calculat si n-am nevoie de bani care ii fac pe loc din firma, si pot sa ma descurc cu bani care ii fac intr-un an anterior tot anul viitor, e foarte ok, vrei si un extras de cont sa vezi ca nu imi cumpar tigari pe firma ?

 

Legat de evolutie ma chinui de cateva luni sa fac ceva care sa lase pe oricine sa-si faca firma de acasa in timp ce isi fumeaza tigarile sau bea cafea, dar asta e alta poveste, deci poti zice oricate mizerii vrei.

 

Si legat de romana, doar pe forumul asta scriu in romana si cateodata pe facebook, in rest pe tastatura scriu doar engleza, asta e, sunt un analfabet

Edited by Robert1995
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, redcoder said:

N-am de ce, ma mai distrez cu tine acum uitandu-ma la plaja, dar de aici pana la a face o plangere oficiala e mult, nu am chef de inregistrari si nebunii si daca ti-as face asta ai ramane carpa-n cur.

 

Dai drumu, inca nu ti-am vazut linkdinul, astept de ceva vreme deja, pe plaja unde ? ai sapat o groapa in spatele casei si o numesti plaja ?

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, redcoder said:

Tu si Kennye West ce mai faceti banii pe loc, cat despre al meu linkedin, scuze Andrei Robert Rusu, asta-i motivul pentru care nu imi public identitatea pe net. E deja sapata groapa la aproximativ 5 minute de casa mea, groapa se numeste Mamaia.

 

Iti acept scuzele

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ba sa-mi sugeti pula ca v-ati certat precum curvele :) va dau o veste buna: pula mea o impart pentru voi 2 si nu mai dau la nimeni, sa va bucurati doar voi sclavilor

manca-mi-ati pula ca va certati pe baza unui script de filme porno cacatilor :)) va mai laudati ca sunteti si mari programatori, programati-mi pula sa fie in stare erecta la ore fixe in gura voastra

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, redcoder said:

Nu erai tu banca rupta?  Autografe dupa eveniment, iesi din anonimitate. Traiasca Google si SEO, esti asa de inteligent incat nu te-ai prins ceea ce fac, te-ai asociat cu o firma, ti-ai publicat numele si practic lumea stie ca esti tu,  redcoder e un pseudonim si o imagine. 

 

Easy Development Srld zici? 

 

U got coded

 

bravo tie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...