Jump to content
Matthew

Fiverr romanesc

Recommended Posts

Salut,

s-a lansat un fiverr romanesc. Pentru cine nu stie, fiverr este o platforma de job-uri cu fix amount de 5 usd. In functie de vanzari/relevanta/vechime, puteti creste pretul.

23lei.ro | Locul serviciilor creative ?i de calitate - las aici link-ul. Primele 3 persoane care ma PM-uiesc primesc 10 zile de promovare gratuita pe prima pagina a unei subcategorii. Doar sa imi dea PM, sa-si faca anuntul si eu pe 7 noiembrie le pun featured 10 zile.

Puteti lasa si o parere, sugestie, injuratura. Ty. :D

LE: Postasem in categorie gresita. Multumesc moderatorului care a mutat.

Edited by Matthew
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salut. Am aruncat o privire rapida, vreo 10 secunde, si primul lucru care literalmente mi-a sarit in ochi a fost bannerul. Pe Mac pe Firefox, Safari si Chrome are un efect ciudat si enervant. Vezi aici. Apoi a doua problema tot cu banner-ul: ocupa destul de mult spatiu si e front page - ar trebui sa comunice ceva foarte important. E bine ca fufa respectiva zambeste, aduce o nota pozitiva insa faptul ca se uita la un card bancar si eventual tasteaza datele de card sugereaza faptul ca efectueaza o plata online. O astfel de imagine e benefica pentru un serviciu de plati online, nu imi spune foarte multe/deloc despre conceptul in sine al site-ului 23lei. Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Mai era o tentativa de genu acu 1-2 ani,insa multi se inregistrau cu numele prietenilor si postau ca o sug pentru 5 lei(nu mai stiu domeniu).

Oricum, ca sa incepi un business de genu, iti trebuie multa promovare, pe facebook or whateva, eventual google adwords pentru keyworduri gen "mutare website".

Pe langa aia 500/1200$ pe care i-ai dat pe tema(sau nulled) iti mai trebe min 10k ca sa il pornesti , insa in Romania nu prea gasesti oameni entuziasti sa faca asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Realizez magazine online la cheie : 23lei.ro

Pretul este negociat in functie de cerintele clientului?

Inteleg ca nu se poate in 23 de lei, dar nici nu cred ca-si are locul acolo.

Sigur birkoff nu a vrut decat un backlink de acolo , pentru ca nu cred ca presteaza magazin online de 20 de lei.

Ideea e buna, se niseaza pe stereotipul soarecului romanesc de calculator care gugaleste "Cum sa devin miliardar in 2 nopti", numai ca paradoxal chiar daca exista o armata de ppc romaneasca nimeni nu e capabila decat sa dea niste clickuri sa faca lucruri extra mai greu.

Cat despre cei de la microjoburi, care au bagat o galeata de bani in promovare si site, sper sa le mearga ca pana acum . Neinteresant pt minoritate, adjuvant pt majoritatea.

Link to comment
Share on other sites

o sa ii dau un PM lui @Birkoff ca sa ii explic cum sa adauge preturi aditionale, iar cei 23 lei sa ii lase pentru "instalare CMS". In rest, este corect absolut tot ce ai spus.

eu am facut teste pe acolo, ti-am scris in celalalt forum ce am observat, nu am stat sa iau la puricat tot site-ul ca sigur gaseam mult mai multe probleme... (aia cu 23 lei ti-am zis de ea in celalalt forum)

Link to comment
Share on other sites

adjuvant pt majoritatea.


[LIST]
[*]ADJUVÁNT, -?, adjuvan?i, -te, adj. s. m. (Substan??) care activeaz? ac?iunea unui medicament. [Pl. ?i: (n.) adjuvante] – Din fr. adjuvant, germ. Adjuvant
[/LIST]

.

Tu asa vorbesti de obicei? Sau doar pe aici?!

Edited by WIK
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...