Jump to content
oldnavy

Schimb Perfect Money

Recommended Posts

Salut. Daca nu gasesti pe nimeni de incredere pe aici sau daca vrei sa rezolvi treaba urgent, recomand sa-ti faci un cont pe localbitcoins.com. Ofera serviciu de escrow si daca sunt probleme intermediaza administratorii de acolo, sunt multi useri cu mii de tranzactii si sute de bitcoini tranzactionati si 100% reputatie pozitiva. Apoi, daca vrei, poti folosi bitcoin-ul sau schimba in alte currencies (sunt multe alternative). Cum tu ai asteptarea ca altii sa aiba incredere in tine si sa trimita primii (btw se foloseste 2 x i), de ce ar avea altii asteptari mai prejos si sa faca acest lucru? Serviciul de escrow e cel mai indicat. Daca nu te descurci sau ai intrebari referitoare la localbitcoins lasa un mesaj.

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Nu l-a luat nimeni, nu raspunde pentru ca e tepar.Pagina asta e administrata de el si e activ acolo: https://www.facebook.com/toplita.ro/?fref=nf

Prea tarziu m-am uitat in ultimele lui mesaje si am vazut ca in ultimul timp vindea chestii de 10$ si a cerut 5$ paypal imprumut.

Nu degeaba imi bat gura spunandu-va sa folositi servicii de escrow gen localbitcoins sau alte variante asemanatoare. Sunt mai multe semnale de alarma in postarea lui:

1.

Minimul e de 50 USD, sa nu va prind ca veniti sa facem schimb de 10 dolari ca nu ma complic.
- poate fi de inteles insa multi folosesc astfel de tertipuri pentru a parea oameni seriosi care nu au vreme de nimicuri si in acelasi timp fac rost si de sume mai mari.

2.

Cum procedam? niciodata nu ofer primul, nu imi pasa ca sunteti vechi sau aveti reputatie, trimiteti primi sau PA. Nu va obositi sa dati mesaje daca nu trimiteti primi, nu voi trimite primul, voi trimiteti primi, apoi trimit eu,
- Cel mai mare semnal de alarma

3.

sau in caz ca va aveti bine cu vreun moderator, da, sunt de acord sa facem trade-ul prin el.
- Nu stiu cate tranzactii au intermediat mods/admins de pe RST in ultima vreme insa ma gandesc ca au si alte lucruri mai bune de facut decat sa fie pe post de secretara pentru astfel de nimicuri. Banuiesc ca individul stia foarte bine acest lucru insa l-a spus pentru a parea de incredere.

4.

Deci cei interesati va rog sa nu postati aici, fara reply, trimiteti doar mesaj privat,
- alt semnal de alarma.
Link to comment
Share on other sites

Nu degeaba imi bat gura spunandu-va sa folositi servicii de escrow gen localbitcoins sau alte variante asemanatoare. Sunt mai multe semnale de alarma in postarea lui:

1. - poate fi de inteles insa multi folosesc astfel de tertipuri pentru a parea oameni seriosi care nu au vreme de nimicuri si in acelasi timp fac rost si de sume mai mari.

2. - Cel mai mare semnal de alarma

3. - Nu stiu cate tranzactii au intermediat mods/admins de pe RST in ultima vreme insa ma gandesc ca au si alte lucruri mai bune de facut decat sa fie pe post de secretara pentru astfel de nimicuri. Banuiesc ca individul stia foarte bine acest lucru insa l-a spus pentru a parea de incredere.

4. - alt semnal de alarma.

Plus ca sunt exchangeri ce schimba automat pm/btc si invers.Nu am dat prea mare importanta la ce a scris pentru ca stiam ca are un pub prin Toplita ,nu ma gandeam ca se preteaza la tepe de mai mare rusinea.Bine ca nu i-am 2 coduri si ii scapasem doar unul.Macar daca imi canta o colinda pt banii aia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...