Jump to content
ttufox

Bine v-am gasit! AntiCheat

Recommended Posts

copy/paste:

WarGods Anti Cheat, dupa cum probabil va dati seama din nume este o solutie menita sa detecteze si previna cazurile de codati de pe multele servere de CS. Ce face? Practic urmareste executia cam oricarui program in timp ce clientul de cs ruleaza, WACul cautand niste semnaturi specifice. Procedeul este asemanator solutiilor AntiVirus. Mai mult, el citeste la un interval de timp prestabilit zona de memorie adresata clientului Steam, cautand functiile alterate.

Atentie! El citeste zona de memorie, NU se injecteaza in proces. Astfel incat el poate fi folosit fara probleme concomitent cu Steamul. De asemenea pune hookuri pe niste functii ale windowsului de injectare in procesul de HL. Pe scurt, urmareste tot ce misca cat timp CSul este rulat.

Acest program poate fi folosit pe Non-Steam, cat si pe Steam fara probleme. Consumul de resurse este minim. Este optimizat in functie de platforma (x86/x64). Detecteaza cam 300 de coduri, folosite atat in competitii cat si publice. Detecteaza ct-uri ce sunt la ora actuala indetectabile de catre VAC/VAC2. De asemenea acest anticheat detecteaza si DERIVATELE acestora datorita sistemelor de hooking puse la nivelul sistemului de operare. Detecteaza si celebrele coduri Ring0(coduri implementate la nivel de kernel/servicii/drivere)

Evidenta utilizatorilor/codatilor va fi vizualizata pe un site, sau direct din server printr-un plugin.

Acest plugin are rol in evidenta utilizatorilor, are functie pentru obligarea adminilor de folosire a anticheatului si este responsabil cu updatarea SteamIDurilor numerice.

Folosirea este simpla: Se instaleaza prin intermediul unui Installer Automat ce necesita .net framework 2, sau direct arhivat.

Aplicatia la fiecare deschidere va cauta updateuri, si le va face daca este nevoie.Se trece numele in campul destinat acestui lucru. Numele trebuie sa fie exact ca si numele de joc(spatii,caractere,etc). Se selecteaza unul din butoane(Steam/Non-Steam). In acest moment, toate instantele de HL vor fi inchise automat. Pentru Steam se va alege executabilul Steam.exe(va fi deschis direct councter-strikeul), iar pentru non-steam va fi ales HL.exe/cstrike.exe/cstrike.bin. In acest moment este posibil sa consume pentru cateva secunde mai multe resurse, deoarece el isi initializeaza toate hookurile si sistemele de verificare.

Necesita: .Net Framework 4(va fi instalat unde este nevoie prin WAC Install-installerul automat)

Conexiune internet.

WACul vine si cu un spatiu de reclame. Programul este FREE. Totusi exista si o versiune contra cost(include banner global pentru reclame+reclamele altor servere nu vor fi afisate pentru dumneavoastra). Pentru cine vrea Sursa pluginului aveti e-mail.

P.S: Stiu ca multi o sa spuneti ca este ineficient, ca trebuie descarcat,etc. Acest program se adreseaza in special adminilor/sloturilor, pentru a nu exista suspiciuni.

2qa8d29.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...