Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/20 in all areas

 1. Hai sa imbinam pariurile cu IT-ul. De ce nu faceti o automatizare care sa ia toate meciurile, rezultatele din ultimele x etape si faceti o mica statistica (numita si machine learning) prin care sa vedeti cam care ar fi sansele ca o echipa sa castige? Desigur, nu e ceva sigur dar ar putea ajuta. Nu neaparat de generat meciuri, dar de facut o lista de "ponturi" pe care sa le puteti folosi.
  1 point
 2. Scuze pt aseara ca nu am apucat sa postez nimic. Am adormit de la prea multe beri. @archerise pacat de Zenit. Restu le-ai nimerit. As fi mers cu peste 1.5 in a doua repriza la lazio. Dar m-am trezit prea tarziu ca sa apuc sa fac ceva in privinta asta. Pentru astazi merg asa: Bayern - Atletico -> ambele marcheaza. Johnson - Davidovich -> peste 9.5 set 1 Bologna - Monaco -> Bologna -5.5 Budocnost - Ulm -> peste 166.5 Astept si alte sugestii/pareri. LE: Real marcheaza in ambele reprize. La Inter peste 2.5 in meci.
  1 point
 3. Nu este numai vina oamenilor este si vina Statului, ce semeni aia culegi Nu ai sa vezi ce ai scris tu mai sus in Rusia, China, Singapore, Koreea de Sud, Japonia, UAE etc. Cand am specificat Statului" nu m-am referit numai la Romania post 1990, si nu numai statul poarta vina, o poarta si presa si serviciile si patronii etc. dar si oamenii care au muscat din cornul abundentei prea repede.
  1 point
 4. @KevCARE AU CASE DE PARIURI ? EFECTIV EI DETIN, APAR PE O HARTIE CA MANAGERI/ADMINISTRATORI/DIRECTORI ? Sunt foarte curios in privinta asta. Eu 1 sa am asa prieteni, nu cred ca as mai avea timp sa stau pe forumul asta :). Lasand la o parte alte lucruri ... oh @Nytro da. Liga a 3-a in Romania e cea mai profitabila daca ai un insider. Am avut un postas in bloc care era antrenor la o echipa de liga a 3a. Printre altele :)). Si dupa 2 - 3 vodcute in fata blocului cam stiai a doua zi daca o sa fie un rosu / egal / joaca cu rezerve /etc. Revenind. Zilnic undeva
  1 point
×
×
 • Create New...